- Konu Sahibi farfarella
-
bu yontemde yag cekiliyor mu? bir karacigere zarari var mi bu yontemin?
emzirirken yapılıyor mu acaba bu uygulama, bir de ankara'da yer önerisi olan var mı?[/QUOT
sadece ıstanbulda yapılıyor.. superplast denen yerde.. malesef ankarada hıc yok...
bu yontemde yag cekiliyor mu? bir karacigere zarari var mi bu yontemin?
arkadaşlar benim de hiperhidroz yani aşırı terleme sorunum var,elllerim ve ayaklarımda,smartlipo ile ter bezleride bloke edilebilyormuş fakat iğneli oluyormuş galiba,ben iğneden korkan biriyim acaba yaptırsam çok canım yanarmı,bir de fiyat öğrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
selam kızlar
smartlipodan sonra vücuttu çökükler oluyormu, selülit gibi görüntüler?
Merhaba,dediklerine katiliyorum spor ve diyetten vazgecmemek lazim ama canima tak etti artik.
Kilo almaya basladim, sinir krizi gecirdim antidepresana basladim hormon ilaclarini 2senedir kullaniyorum,diyet ve spor yaparak sahip oldugum kiloyu koruyorum,zayiflamak bir yana.
Diyeti biraktigim an her hafta 2 kilo aliyorum, yapmadigim diyet kalmadi.
Daha önce dogumlardan sonra 25 kilo. Vermistim ama simdi veremiyorum yyasla ilgili sanirim.
Göbegim benim hareketlerimi. kisitliyor göbek ve sirtim öncelikli sonra bacakarasi beni bayagi rahatlatir.
Güzellik suan ikinci planda hareket özgürlügü daha önemli benim icin.verdigin bilgiler icin tesekkürler.
Cok gecmis olsun, diyeti kendiniz mi yapiyorsunuz diyetisyen destegiyle mi? Eger cok dikkat etmenize ragmen kilo veremiyorsaniz kan degerlerinize baktirmayi ihmal etmeyin. Tiroid/seker ile ilgili bir sorun da olabilir. Benim de tiroidim az calisiyormus, asiri yaglanmanin ust bedende yogunlasmasi tiroidin az calistiginin bir gostergesi olabilir. Benim de en sorunlu bolgelerim gobek-bel cevresi ve sirt. Ben de 2 sene kadar 300 mg antidepresan kullandim. O yuzden sikintinizi cok iyi anliyorum. Ama sonuc almaya basladikca cok iyi hissedeceksiniz. Bir an once aynaya daha mutlu bakmaniz dilegiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?