- Konu Sahibi farfarella
-
Aldigim hormon ilaci göbek yapti.
Daha öncede kilo kolay alan bir insanim ama basenlerimden yana dogru cikardi,
Simdi göbek öyle cikiyor ki hamile misin diye soruyorlar, beni önceden taniyanlar.
Ayrilmis bir hanim olarak kirici oluyor bu sorular.kan degerlerime baktirdim tiroid normal,
Seker de normal sinirlar icerisinde ama hep ac hissecdiyorum kendimi.belki tr.de bir doktora gitmeliyim,
Ben protein yiyorum süt ürünleri et sebze, karbonhidrat almiyorum.gluten alerjim var.
Gecen sene diyetisyene gttim 400 ödedim 4 ayda 4 kilo verdim ve sonra kendime cok eziyet ettim artik 120gr et 95 gr salata diyeti yapmak istemiyorum, sinirlerim de o yüzden yiprandi zaten,hirs yaptim illa vericem diye olmayinca olmuyor vücut direniyor.
Surekli ac hissediyorsaniz insulin direnciniz olabilir. Surekli ac hissetme, yemeklerden sonra gelen halsizlik hali, bel cevresinde yaglanma gibi sorunlar insulin direncinin belirtileri olabilir. Bence seker yuklemesi yaptirarak aclik-tokluk sekerinizi olcturun.
Diyetisyene gitmekle ilgili benim de hislerim ayni, yediklerimin sinirlandirilmasi fikri beni strese soktugu icin kendi kendime Dukan diyetine basladim, karbonhidrat ve yagdan uzak durdugum surece beni porsiyonlarimda serbest birakan bir diyet oldugu icin tahammul edebiliyorum protein agirlikli bu diyete bir suredir ve tiroid ilaclari ve vitamin takviyesiyle su ana kadar iyi sonuc aldim.
Gobek ve basenlerden smartlipo sizi kisa surede kurtaracaktir. Ama kilo verememe konusunda bence bir an once bir doktora gidip butun testlerinizi yaptirin. Bol sans!
arkadaslar ben de 15 gun sonra yaptrcm ınsallah esthetıca bakırkoyde fıyatı daha belırlemedık tek bolge 2.5 bın mıs ama pesınde ındırım yapıyorlarmıs daha once burada yaptran var mı ısmaıl buyukcayır doktorun adı fıyat cok ıyı ama hala kafamda oturtamadım lutfen yardım edın eger burada yaptran varsa
2 kg yag cekılıyomus ... en cok... 1 seans da ..
daha fazla gerekirse 1 seans daha yapıolarmıs
her seansda 4bin tl...
Merhabalar herkese,
4 gun once bel ve sirt bolgeme Dr. Coskun Levent Tasci ile smartlipo yaptirdim. Yaptirmadan once forum forum gezip bu operasyonu yaptiran daha cok insanin yorumuna ulasabilmek icin cok vakit harcadim, o yuzden deneyimlerimi konuyla ilgilenen arkadaslarimla paylasmak amaciyla bu siteye uye oldum.
Oncelikle operasyon sonrasi goruslerini paylasan herkese tesekkur ediyorum, okudugum yorumlar cesaretimi toplayip randevu almamda cok etkili oldu.
Benim smartlipo yaptirmamin sebebi en zayif oldugum zamanlarda bile beni yalniz birakmayan gobek ve bel cevresindeki yaglanmaydi.
Son 1 senedir hayatimda hic almadigim kadar kilo aldim, 1.70 boyundayim, kilom senelerdir 50-55 civarinda seyrederken gecirdigim stresli bir sene sonrasinda tiroid bozuklugu,antidepresanlar, hareketsizlik ve kotu beslenme nedeniyle kilom 74'e cikti. Cok ince kemikli oldugum icin ve kas altyapim da spor yapmadigimdan dolayi zayif oldugu icin aldigim butun bu kilolar yag olarak ust bedenimde istiflendi. Sonunda silkinip kendime gelmeye karar verdim ve Dukan diyeti ve aksatmadan yapmaya calistigim yarim saatlik yuruyusler ile 6 haftada 9 kilo verdim. Bu surecte karin bolgesi ve sirt bolgeme kavitasyon da yaptirdim, ama bekledigim sonucu alamadim. Bence o verdigim 9 kilo zaten bel-gobek-sirt bolgesinde kavitasyonsuz da ayni sonucu verirdi.
Hedef kilom 56 oldugu icin smartlipo yaptirmak icin istedigim kiloya ulasmayi beklemekle 64 kiloyken operasyonu yaptirmak arasinda kararsizdim. Coskun Bey'le gorustugum zaman biraz daha kilo verip gelebilecegimi, ama su anda operasyonu gecirmenin motivasyonumu yukseltecegini dusunuyorsam su anda yaptirmamin da uzun vadede gorecegim sonuc acisindan bir farki olmayacagini soyledi. Ben de bel-sirt ve gobek bolgesi icin bir hafta arayla iki ayri randevu aldim.
4 gun once bel-sirt operasyonum gerceklesti, operasyon sirasinda hicbir aci hissetmedim. Operasyonu takip eden iki gun oturup kalkarken ve hareket ederken tutulma agrisi gibi bir kas agrisi hissettim. Bazi yorumlarda okudugum gibi operasyonun yapildigi gun alisverise ya da konsere gidecek bir durumum yoktu yani, ama dayanilmayacak bir sikinti da cekmedim. 3 gun sonra bandajlarim acildiginda vucudumdaki odeme ragmen (su andaki kilom operasyona gittigim gundeki kilomdan 1 fazla, oysa iki lt yag alnimasi neticesinde asagi yukari 1,5 kilo hafiflemis olmam gerekirdi) bel ve sirtimdaki degisim gercekten inanilmazdi, hayatimda ilk defa simidim yok, ve belimden sirtima dogru neredeyse kat yeri olusturan yaglar tamamen yok olmus. Belimin on ve yan taraflarindaki degisim neredeyse gobegimin bile kuculmesini saglamis.
Su anda korse kullaniyorum ve cumartesi gunu gobegim icin gidecegim, bel ve sirttan toplamda 2 litre yag cekilmisti, gobegimden de 2 lt cekilecek. Doktor karin bolgesindeki sonuctan da yine 3 gun sonra bandaj ciktigi anda memnun olacagimi, ama karnin asil seklini almasinin biraz daha zaman alacagini soyledi. Heyecanla bekliyorum operasyonu.Ilgilenen varsa operasyon oncesi - sonrasi fotograflarimi paylasabilirim.
Coskun Bey cok ilgili bir doktor, operasyon oncesi gorusme icin randevu aldigim zaman sabirla 1 saati askin bir sure boyunca sorularimi dinledi, operasyonu anlatti, sayisiz hasta fotografi gosterdi en iyi ve en yavas sonuc aldigi ornekleri de paylasarak. Forumlari okumak faydali oluyor, ama yaptirmayi dusunuyorsaniz bilgi almak icin doktordan randevu almanizi siddetle tavsiye ederim, danisma randevulari ucretsiz zaten.
Iyi sanslar!
merhaba,bayanlar
Ben 51 yaşında ve 1.60 boyunda 100 kilo bir bayanım.bugün süperplasttan randevu aldım,beni Opr.Cihangir toraman'a yönlendirdiler,ücretsiz bir önbilgi için.sizlerin dediği gibi 2kiloyla sınırlı değilmiş yağ alımı.benim göbeğimden slimlipo yöntemiyle(bu smartlipodan daha gelişmişmiş)3.5 kilo alabileceklerini bunu fiyatınında 3000 dolar olduğunu söyledi,aranızda bu doktora slimlipo yaptıran varmı?yazarsanız sevinirim
öncelikle çok çok özür diliyorum haddime degil size akıl vermek zira annem yaşındasınız ;ama önce diyetisyene gitseniz azıcık kilo verimi olsa da sonra sadece görsel rötuşlama manasına gelen lipo yapılsa sizden degil 3,5litre 10litre alınsa işe yaramaz diye düşündüm yani istediginiz sonucu alamazsınız gibi geldi
sizin akranınız bir arkadşımız işlemden çok uzun süre sonra iyileşebildi ; hiçkimsenin yaşamadıgı yan etkileri, agrıları yaşadı vücudun kendisini yenilemesinin yaşla da alakalı oldugunu da gözlemlemiş olduk tekrardan
yoksa 2 litre 3500-400tl iken 3,5litre 3000$ gayet rakam uygun bir de can bu görüntü daha iyi olsun derken ucuza, pazarlıga kaçıp daha berbat olmak var deger vereceginiz para yaptıracagınız işleme
öncelikle çok çok özür diliyorum haddime degil size akıl vermek zira annem yaşındasınız ;ama önce diyetisyene gitseniz azıcık kilo verimi olsa da sonra sadece görsel rötuşlama manasına gelen lipo yapılsa sizden degil 3,5litre 10litre alınsa işe yaramaz diye düşündüm yani istediginiz sonucu alamazsınız gibi geldi
sizin akranınız bir arkadşımız işlemden çok uzun süre sonra iyileşebildi ; hiçkimsenin yaşamadıgı yan etkileri, agrıları yaşadı vücudun kendisini yenilemesinin yaşla da alakalı oldugunu da gözlemlemiş olduk tekrardan
yoksa 2 litre 3500-400tl iken 3,5litre 3000$ gayet rakam uygun bir de can bu görüntü daha iyi olsun derken ucuza, pazarlıga kaçıp daha berbat olmak var deger vereceginiz para yaptıracagınız işleme
Merhabalar,
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Açıkçası aynı dertten muzdaribim ve bir an önce kurtulmak istiyorum. Boyum 1,70 ve 52 kilo iken bile göbeğim ve simitlerim vardı. Şimdi kilom 62 ve tahim edersiniz ki göbeğim belim almış başını gidiyor :) Birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Neden uygulamayı 2 ayrı seansta yaptılar. Geçtiğimiz haftalarda Hüseyin Günerle konuştuğumda ellerinde iki makinanın olduğunu ancak biriyle iki bölgeyi yapamayacaklarını diğer makinada tek seansta yaparım dedi. Tek seansta yapacağı makine sıkılşamayı da sağlıyormuş. Size kullanılan makine hakkında bilgi verildimi sıkılaştırma özelliği var mı? birde ne kadar ücret ödediniz. Çünkü forumda verilen bilgilerin aksine bana çok uçuk rakamlar bildirildi biraz şaşırdım açıkçası. Fark nedir anlayamadım.Ücret farkı neden kaynaklanıyor olabilir.. Siz yaptıralı birkaç ay geçmiş. Nasıl hissediyorsunuz farklar hakkında bilgi verebilir misiniz.
tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?