sobalı evde ev işi yapmanın zorluğu :(

300 400 u bulur fatura kullandım daha önce. . Elektrikli soba çok kabartiyo faturayı

Spoiler vereyimm ikinci çocuğu olmuş eve de yardımcı tutmuş. Ama elektrikli sobayı kullandı mı bilmiyorum

Hayır benim anlamadığım bir bulaşık makinası 500e bile bulursunuz. Nasıl yok? Gerçi konu eski ama bari bulaşıkta rahat edin.

Bnm evde sobalı bnde ondn ççk istmiom zor olck dye haklsn çok skntı.. ikinci bi soba kutup diğer odaların soğuğunun kırılması için arada bir de onu yaksanız olmaz mı?
Ya da kombi yokmu yoksa alın 300 tl filan tüm çeşmelerden sıcak su akar o zmn hem..

Antre veya koridor varsa orayada bir soba kursaniz kapilari acsaniz her yer isinir.

Allah yardımcınız olsun.Kizinizi da sağlıkla buyutmeniz dileğiyle.Özür dilerim ama kizinizin anne gel isin soğuk dediği cümleden sonra konuya yogunlasamadim. O yaşta o laflar kuzum ya

Kıyamam ya çok üzüldüm canım benim Allah yardımcın olsun erkekler anlamaz öyle üşümüşsün donmuşsun bencil varlıklar valla Rabbim yardım etsin insallah dogalgazlı bi eve geçersiniz . Herşey gönlünce olsun canım benim

Konu hortlamış

Vereceğimiz akıl hep para harcamaya dayalı olacak eşin asgari ücretli mi?

Valla 13 yaşıma kadar sobalı evde büyüdüm ama annem babamla hiç aynı oda da kalmadım! Çok sakıncalı yani çocuktur anlamaz demeyelim lütfen.
Iki soba kurmak zorundasınız. Gerçi evler eskiden ona göre olurdu ama ev nasıl bilmiyorum. Araya, koridora veya başka yere soba kurulacak yer varsa kurun bir kere yakilsa, soğuğu kırsa yeter yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…