- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
- Konu Sahibi bahargunesi
-
mutfağım küçük diosun elektirikli sobayı 10 dk çalıştırsan soğuk kırılır en azından işini görürsün yoksa hasta olursun bebişine kim bakacak ozaman :2:
elektrikli sobam var ama fatura kabarık gelir diye kıymadım kullanmaya
bahsettiğin iki ürün gerçekten az yakıyorsa uzun vadede düşünülebilir
hemen inceleyeceğim teşekkür ederim[/QUOT
Canım faturayı cok da dusunme bence .. faturam az gelsin derken soguktan hasta olup doktor parası mı yapacaksn onu? bızım evde 3 elektrk sobası sürekli yanar arkadasımla kalıyorum . Ayrıca elektrklı battanıyemıde takarım. Ben mersin de yasıyorum bide düşün yani.. Faturadan önce kendini en önemlisi de çocugunu düşün bence
biz de sobalı evde oturuyoruz ama asırı soğuk banyo tuvalet işkence gibigecen gün de lavabolarımız tastı mutfak taştı yağlı sular evin içine girdi!! bugün kaloriferli ev bulduk haftaya cıkıyoruz! Allah herkese nasip etsin cok zor gercekten soba! güzellikleride var ama, özlüycem onları,kestane özellikle
Valla doğalgazlı evdeyim ona rağmen bile üşenip yapmayıp erteliyorum ev temizliğini.
Titizse titiz bu kadar paralamayın kendinizi çocuğunuz ilgi bekliyor. Bunu açıkça anlatın eşinize bu kadar ufak bir çocuk varken ev işlerine değil çocuğa önem verip ilgi göstermeliyim demeniz gerek bence. Ev işleri beklesin buz gibi suda eller mahfolur
Valla doğalgazlı evdeyim ona rağmen bile üşenip yapmayıp erteliyorum ev temizliğini.
Titizse titiz bu kadar paralamayın kendinizi çocuğunuz ilgi bekliyor. Bunu açıkça anlatın eşinize bu kadar ufak bir çocuk varken ev işlerine değil çocuğa önem verip ilgi göstermeliyim demeniz gerek bence. Ev işleri beklesin buz gibi suda eller mahfolur
Burası Erzurum Horasan. Doğal gaz yok bile!Valla doğalgazlı evdeyim ona rağmen bile üşenip yapmayıp erteliyorum ev temizliğini.
sene 2013
4 yil gecmis
Burası Erzurum Horasan. Doğal gaz yok bile!
Aaaaaaaaaaaaaa şimdi farkettimAllahım 4 sene önceki konu hortlamış
kendine kıydınelektrikli sobam var ama fatura kabarık gelir diye kıymadım kullanmaya
bahsettiğin iki ürün gerçekten az yakıyorsa uzun vadede düşünülebilir
hemen inceleyeceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?