He bu arada canım 8 kilo verdi dediğim arkadasimda hasimato hastasiydi
Kaç gündür yapıyosunuz
Ne yiyip iciyosunuz
Canimm sCanım sen bir tablo hazırlayabilir misin hafta hafta kilo verme tablomuz olurdu ben 80.2 ile başladım
canimm tamam hazirlayayim peki nasıl yapabilirim tabloyu bi bilgim yok bu konuda buralarda yeniyimmmm şimdiden teskkulerrCanım sen bir tablo hazırlayabilir misin hafta hafta kilo verme tablomuz olurdu ben 80.2 ile başladım
Canım ben her gün tartilmani tavsiye etmem çünkü moralin bozulur. Sen haftada bir tartil ki hem verdiğin kıloyu bi bakışta gördüğünde heveslenorsin hemde daha sağlıklı diye düşünüyorum. Yaz bakalım kıloyu boyunu kuzummm tablo hazirlicamMerhabalar kizlar ben yaklasik uc haftadir aklima geldikce geceleri yapiyorum bunu ama limon katmiyordum ve de sut yapiyomus diye duyup baslamistim en son tartildigimda 72 kiloydum daha da tartilmadim sinirimden. 5aylik bi oglum var guya emziuyorum ama gun gectikce kilo aldim verecegime..ilk dogum yaptigim ayda bile hic hamilelik kilom kalmamistine guzel ama bes ayda bes kilo aldim gece bile karnim acikir oldu bi dur demem lazim.. Ben de denicem limon ilave ederrk ve gunde iki kez sabah tartilip kilomu ve boyumu da yazayim bakalim bi iki hafta deniyim ne olacak sonuc :)
Aynen ole cnm ben Afedersin büyük tuvalitmin düzeni oldu ya bundan sonra . Önceden kabızlık sorunu yaşadım hepYa cidden etkili bagırsaklarıda çalıstırıyo ben yiyeceklerimden hiç kesmedim sadece daha düzenli besleniyorum öğün atlamıyorum gercekten 14 gün devam edicem buna inşallah
Ay canım bende bilmiyorum gebelik bölümünde gördüm tabloları ama nasıl yapılıyor bilmiyorumCanimm s
canimm tamam hazirlayayim peki nasıl yapabilirim tabloyu bi bilgim yok bu konuda buralarda yeniyimmmm şimdiden teskkulerr
B3n onu bi araştırayım yapalım cnm çok mantıklı akıl akıldan ustundurAy canım bende bilmiyorum gebelik bölümünde gördüm tabloları ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
Gercekten mi limonluda yapar mi aceba sut yada limonsuz yag yakabilirmiyim oglenleri de limonsuz icerim olmazsaMerhaba ben bu kuru limonsuz olarak yatmadan onceleri yapiyorum cok guzel sut yapiyo habrriinnolsun :)
Tamam yazayim tartilip :)Canım ben her gün tartilmani tavsiye etmem çünkü moralin bozulur. Sen haftada bir tartil ki hem verdiğin kıloyu bi bakışta gördüğünde heveslenorsin hemde daha sağlıklı diye düşünüyorum. Yaz bakalım kıloyu boyunu kuzummm tablo hazirlicam
Valla benm yaptigim limonsuz olana da diyolardi gobek yglarini yakiyo dye ben bu gece limonlu yapayim bakalim sut yine tasacak mi gogsumden sana da soyleriim oa gore yaparsin :)Gercekten mi limonluda yapar mi aceba sut yada limonsuz yag yakabilirmiyim oglenleri de limonsuz icerim olmazsa
O kadar çok oluyor yani tasacak kadar basta bilsem yapardimTamam yazayim tartilip :)
Valla benm yaptigim limonsuz olana da diyolardi gobek yglarini yakiyo dye ben bu gece limonlu yapayim bakalim sut yine tasacak mi gogsumden sana da soyleriim oa gore yaparsin :)
Valla biraz emmeye kalkmasin pijamama kadar geciyo sut oyle diyimO kadar çok oluyor yani tasacak kadar basta bilsem yapardim
oww cok ıyı kızlarr sut yapan seyValla biraz emmeye kalkmasin pijamama kadar geciyo sut oyle diyim
yarım lımon koyacaksın kuzum.fazla gıbı gelebılır ama zamanla alıso ınsanŞimdi ictim ben ama limonu fazlami oldu aceba cok ekşiydi zorla ictim
ayyy amın canım agzın bal yesın.. ben hıc maden suyu ıcmezdım sevmezdım yanıı ama severek ıctımm gayet ıyyıııİlk madensulu ayranımı içtim tadı gayet güzel limon olmadığı için evde koyamadım ama tadı gayet güzel şifa olsun hepimize gitsin yaglar
Bende maden suyunu sevmem cola içmeyi tercih ederim ama bu çok hoşuma gitti asitli ayran gibi tadı.ayyy amın canım agzın bal yesın.. ben hıc maden suyu ıcmezdım sevmezdım yanıı ama severek ıctımm gayet ıyyııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?