Soda yoğurt limon ^ gelin kizlar

Merhabalar kizlar ben yaklasik uc haftadir aklima geldikce geceleri yapiyorum bunu ama limon katmiyordum ve de sut yapiyomus diye duyup baslamistim en son tartildigimda 72 kiloydum daha da tartilmadim sinirimden. 5aylik bi oglum var guya emziuyorum ama gun gectikce kilo aldim verecegime..ilk dogum yaptigim ayda bile hic hamilelik kilom kalmamistine guzel ama bes ayda bes kilo aldim gece bile karnim acikir oldu bi dur demem lazim.. Ben de denicem limon ilave ederrk ve gunde iki kez sabah tartilip kilomu ve boyumu da yazayim bakalim bi iki hafta deniyim ne olacak sonuc :)

He bu arada canım 8 kilo verdi dediğim arkadasimda hasimato hastasiydi

Ya cidden etkili bagırsaklarıda çalıstırıyo ben yiyeceklerimden hiç kesmedim sadece daha düzenli besleniyorum öğün atlamıyorum gercekten 14 gün devam edicem buna inşallah

Kaç gündür yapıyosunuz
Ne yiyip iciyosunuz

Canım ben daha 2 gün oldu yapalı tiroidim var 1 kilo bile veremiyorum gercektn bunun etkisini gördüm cünkü baska bişey yapmıyorum düzenli besleniyorum öğün atlamıorum aralardada meyve yogurt fln yiyorum ekmek çavdar ekmegi yiyorum yani aslında normal beslenmemden farklı bişey yapmadım sadece öğün atlamıorum

Canım sen bir tablo hazırlayabilir misin hafta hafta kilo verme tablomuz olurdu ben 80.2 ile başladım
Canimm s
Canım sen bir tablo hazırlayabilir misin hafta hafta kilo verme tablomuz olurdu ben 80.2 ile başladım
canimm tamam hazirlayayim peki nasıl yapabilirim tabloyu bi bilgim yok bu konuda buralarda yeniyimmmm şimdiden teskkulerr

Canım ben her gün tartilmani tavsiye etmem çünkü moralin bozulur. Sen haftada bir tartil ki hem verdiğin kıloyu bi bakışta gördüğünde heveslenorsin hemde daha sağlıklı diye düşünüyorum. Yaz bakalım kıloyu boyunu kuzummm tablo hazirlicam

Aynen
Ya cidden etkili bagırsaklarıda çalıstırıyo ben yiyeceklerimden hiç kesmedim sadece daha düzenli besleniyorum öğün atlamıyorum gercekten 14 gün devam edicem buna inşallah
Aynen ole cnm ben Afedersin büyük tuvalitmin düzeni oldu ya bundan sonra . Önceden kabızlık sorunu yaşadım hep

Canimm s
canimm tamam hazirlayayim peki nasıl yapabilirim tabloyu bi bilgim yok bu konuda buralarda yeniyimmmm şimdiden teskkulerr
Ay canım bende bilmiyorum gebelik bölümünde gördüm tabloları ama nasıl yapılıyor bilmiyorum

Tamam yazayim tartilip :)
Gercekten mi limonluda yapar mi aceba sut yada limonsuz yag yakabilirmiyim oglenleri de limonsuz icerim olmazsa
Valla benm yaptigim limonsuz olana da diyolardi gobek yglarini yakiyo dye ben bu gece limonlu yapayim bakalim sut yine tasacak mi gogsumden sana da soyleriim oa gore yaparsin :)

Tamam yazayim tartilip :)

Valla benm yaptigim limonsuz olana da diyolardi gobek yglarini yakiyo dye ben bu gece limonlu yapayim bakalim sut yine tasacak mi gogsumden sana da soyleriim oa gore yaparsin :)
O kadar çok oluyor yani tasacak kadar basta bilsem yapardim

Şimdi ictim ben ama limonu fazlami oldu aceba cok ekşiydi zorla ictim

İlk madensulu ayranımı içtim tadı gayet güzel limon olmadığı için evde koyamadım ama tadı gayet güzel şifa olsun hepimize gitsin yaglar

İlk madensulu ayranımı içtim tadı gayet güzel limon olmadığı için evde koyamadım ama tadı gayet güzel şifa olsun hepimize gitsin yaglar
ayyy amın canım agzın bal yesın.. ben hıc maden suyu ıcmezdım sevmezdım yanıı ama severek ıctımm gayet ıyyııı

Canım benim boy 1.63 kilo 73 tüm artık 71 im şimdilik öyle bundan sonda haftada bir tartılcam bakalım. 2 yılda 17 kilo aldım neyazıkki. bununla kilo vermek istiyorum

ayyy amın canım agzın bal yesın.. ben hıc maden suyu ıcmezdım sevmezdım yanıı ama severek ıctımm gayet ıyyııı
Bende maden suyunu sevmem cola içmeyi tercih ederim ama bu çok hoşuma gitti asitli ayran gibi tadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…