- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
AYNEN OLE CANIMM MUPTELASI OLACAGIZ...Bende maden suyunu sevmem cola içmeyi tercih ederim ama bu çok hoşuma gitti asitli ayran gibi tadı.
Kilolarımız gitsin de seve seve içeriz canımAYNEN OLE CANIMM MUPTELASI OLACAGIZ...
aynen sımdılık sadece..Benimde boy 165 kilo 80.2 şimdilik
evet kuzummm :)Kilolarımız gitsin de seve seve içeriz canım
benımde en buyuk hayalım fıt bı anne olmak canım yaaa ınsallahh olursun bende ılerd3e olurum.. suankı hedefım zayıf hamıle kalmak. ıdeal kılomun altına dusmak ıstıyorumBen sanirim limon küçük diye hepsini sıktım oda ekşi olduama pes etmek yok devam bide sütüm artarsa super olur tabi limonlu ictim yoğurt ve soda artiriyormus ama buda artirsin yaa hem anne hem zayif olmak istiyorum
3 GUN AEROBIK YAPMAKLA ES DEGERMIS 1 SAATLIK ZUMBAVE KIZALRRRRR ARTIK ZUMBAYA BASLICAM YARIN BI SPOR SALONU ILE GORUSMEYE GIDECEGIM.. HAFTADA IKI GUN SABAHLARI. BI VIDEODA UZMAN ANLATIO 1 SAATLIK ZUMBADA 700 KALORI YAKILIYORMUS :))
Ne güzel vaktin imkanların varsa git canım daha iyi kilo verirsin.ben doğudayım zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyoruz hastaneden hastaneye ancak evden çıkıyorum birde 10 aylık bebeğim var afedersin banyoyu bile akşam eşim gelince bebeği ona verip öyle yapıyorumVE KIZALRRRRR ARTIK ZUMBAYA BASLICAM YARIN BI SPOR SALONU ILE GORUSMEYE GIDECEGIM.. HAFTADA IKI GUN SABAHLARI. BI VIDEODA UZMAN ANLATIO 1 SAATLIK ZUMBADA 700 KALORI YAKILIYORMUS :))
Imkanım bu ay yoktu ama ınsallah onumuzdekı ay yanı subatta nobetlerım azaldı o zaamn yaratacagım..sen de mı saglıkcısın cnmm.Allahım kolaylık versın esını senı yavrunu korusun doguda sartlar kotu bız tv den ızlıyebıldıgımız kadarını goruyoruz ama gececk ınsallah kotu gunler..Ne güzel vaktin imkanların varsa git canım daha iyi kilo verirsin.ben doğudayım zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyoruz hastaneden hastaneye ancak evden çıkıyorum birde 10 aylık bebeğim var afedersin banyoyu bile akşam eşim gelince bebeği ona verip öyle yapıyorum
Aynen ben de :)Ben sanirim limon küçük diye hepsini sıktım oda ekşi olduama pes etmek yok devam bide sütüm artarsa super olur tabi limonlu ictim yoğurt ve soda artiriyormus ama buda artirsin yaa hem anne hem zayif olmak istiyorum
gidecek tabııkı onlar sadece mısafır kııİlk limonlu yogurtlu sodami ictim bu aksam kilomu da yarin tartilinca yazicam boyum 158 cm ideal kilomdan oldukca uzagim ama gidicek kilolar sarkik gobis yaglarrrr
hayır olmaz cnm ben dogal ev yogurdu ıle yaptım.o bıttı sımdı hazır alacagım.. yapabılırsın cnmya canım şu an bende diyet yapıyorum da ama iştahım beni çok zorluyor. Bugün en son 18.00 falan gibi yedim şimdi kalkıp yapsam olur mu sence? Birde az yağlu yoğurt yok evde sorun olur muı sence
ınsallah canımm neden bu saate kaldın :)Veee bende sabahhh maden suyu alip baslayacagimmm 15 gundur zaten diyetteyim ama bugunlerde gec vakte kaldigim icin yiyorum ve sonrasi pismanlik aclik hissi beni mahfediyor . Insqllqh ise yarar bende de
kılo boy beklıyorum basladıgında cnmVeee bende sabahhh maden suyu alip baslayacagimmm 15 gundur zaten diyetteyim ama bugunlerde gec vakte kaldigim icin yiyorum ve sonrasi pismanlik aclik hissi beni mahfediyor . Insqllqh ise yarar bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?