tamam cnm beklıyorummSu an ne kadar kilo verdim bilmiyorum baska bir ilde oturuyorum doguda o yuzden evde tqrtilacak bi yer yok 4 aubatta memlekete gidicem o zaman evd3 tartilip yazabilirim
Sağlıkçı değilim canım memurun kamu dairesinde şu an ücretsiz izindeyim bebeğimi büyütüyorum.aslında hamileyken çok kilo almadım 12 kilo aldım emzirirkrn 1.5 ayda verdim ama emzirmem azaldı bebeğim ek gıdaya geçti 7 kilo tekrar aldım şu an 80 im hedefin 70.Evlendşğimdede 70 kiloydum bayağı zayıf duruyorsun boyun 165 yaşım 30.ilk hedefine ulaiırsam ikinci hedef 65 inşallahImkanım bu ay yoktu ama ınsallah onumuzdekı ay yanı subatta nobetlerım azaldı o zaamn yaratacagım..sen de mı saglıkcısın cnmm.Allahım kolaylık versın esını senı yavrunu korusun doguda sartlar kotu bız tv den ızlıyebıldıgımız kadarını goruyoruz ama gececk ınsallah kotu gunler..
Hicbise imkansız değil cnmmm oda olacak inanıyorumSağlıkçı değilim canım memurun kamu dairesinde şu an ücretsiz izindeyim bebeğimi büyütüyorum.aslında hamileyken çok kilo almadım 12 kilo aldım emzirirkrn 1.5 ayda verdim ama emzirmem azaldı bebeğim ek gıdaya geçti 7 kilo tekrar aldım şu an 80 im hedefin 70.Evlendşğimdede 70 kiloydum bayağı zayıf duruyorsun boyun 165 yaşım 30.ilk hedefine ulaiırsam ikinci hedef 65 inşallah
İnşallah canım.Hicbise imkansız değil cnmmm oda olacak inanıyorum
Ne güzel canım yapabilirsen daha çabuk kilo verirsin kolay gelsin şimdidenKızlar zumba dersinin saatleri uymadı bana yaa bende aerobige başlıyorum. Sonra plates le devam edicem
yarım yağlı yoğurtla yapıyorum o zaman canım...hayır olmaz cnm ben dogal ev yogurdu ıle yaptım.o bıttı sımdı hazır alacagım.. yapabılırsın cnm
Tamam yazayim tartilip :)
Valla benm yaptigim limonsuz olana da diyolardi gobek yglarini yakiyo dye ben bu gece limonlu yapayim bakalim sut yine tasacak mi gogsumden sana da soyleriim oa gore yaparsin :)
Sadece soda ve yogurtla yapiyodum ama dun grce ve bu sabah limonu da dahil ederek yaptim..Nasıl yapiyodun soda ve limon mu ?
Haftada 1sabah ac karna çamaşırları olsun sadece üstünde ile tartil cnmmDün tartılmadım kızlar bugün tartıldım ve suan ikinci günüm içiyorum bakalım 1 hafta sonunda ne olacak
HedefffCikokaka canm boyum 158 kilom 71.2 mis :)
Tabi kiii daha iyi daha sağlıklı cnmmev yapımı yogurt var olur mu ?
Cnm bu Ayy bazen yaptım kahvaltı basladigimdan beri bazen yapamadım. Nöbet çıkışı hastanede sinmit çay vs vs ile gecistirdim. Esas düzen önümüzdeki hafta başlayacak ınsallahhkahvaltıda ne yiyorsun acaba
Karbonhidrat falan tükettiğin ve dikkat etmediğin halde mi veriyorsun kilo ?Cnm bu Ayy bazen yaptım kahvaltı basladigimdan beri bazen yapamadım. Nöbet çıkışı hastanede sinmit çay vs vs ile gecistirdim. Esas düzen önümüzdeki hafta başlayacak ınsallahh
Cnm sadece mecburi sabahları bazen yiyorum sürekli değil onun harici Aburu cuburu poğaça tatlı hamur işi kestimKarbonhidrat falan tükettiğin ve dikkat etmediğin halde mi veriyorsun kilo ?
Zaten yiyrmiyorim daKarbonhidrat falan tükettiğin ve dikkat etmediğin halde mi veriyorsun kilo ?
Anladım bende bu akşam içmeye başlıyıcam . Bünye o kadar alışık ki hamurişineCnm sadece mecburi sabahları bazen yiyorum sürekli değil onun harici Aburu cuburu poğaça tatlı hamur işi kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?