Soda yoğurt limon ^ gelin kizlar

Sağlıkçı değilim canım memurun kamu dairesinde şu an ücretsiz izindeyim bebeğimi büyütüyorum.aslında hamileyken çok kilo almadım 12 kilo aldım emzirirkrn 1.5 ayda verdim ama emzirmem azaldı bebeğim ek gıdaya geçti 7 kilo tekrar aldım şu an 80 im hedefin 70.Evlendşğimdede 70 kiloydum bayağı zayıf duruyorsun boyun 165 yaşım 30.ilk hedefine ulaiırsam ikinci hedef 65 inşallah

Hicbise imkansız değil cnmmm oda olacak inanıyorum

Kızlar zumba dersinin saatleri uymadı bana yaa bende aerobige başlıyorum. Sonra plates le devam edicem

Dün tartılmadım kızlar bugün tartıldım ve suan ikinci günüm içiyorum bakalım 1 hafta sonunda ne olacak

Kızlar 61 .5 kiloyum 1 buçuk kilo gitmiş tam yapamamà rağmen. Bu hafta yapamadım hicc. Önümüzdeki hafta başlıyorum tekrar

Cnm bu Ayy bazen yaptım kahvaltı basladigimdan beri bazen yapamadım. Nöbet çıkışı hastanede sinmit çay vs vs ile gecistirdim. Esas düzen önümüzdeki hafta başlayacak ınsallahh
Karbonhidrat falan tükettiğin ve dikkat etmediğin halde mi veriyorsun kilo ?

Cnm sadece mecburi sabahları bazen yiyorum sürekli değil onun harici Aburu cuburu poğaça tatlı hamur işi kestim
Anladım bende bu akşam içmeye başlıyıcam . Bünye o kadar alışık ki hamurişine
İnşallah faydasını görürüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…