- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
- 13
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
adet bittikten sonra 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1.5 su bardağında 1 soğanı 5 dakika kaynatıp içiyorKızlar soğan kürü nasıl yapılıyor arkadaşım yapmak istiyor 10 yaşında bi oğlu var birdahaki hamile kalamadı. Soğanı nasıl başlıyor kaç dk ne zaman nasıl ne kadar içiliyor ???
Başlayın bnce hiçbir zararı yok yararı çokKorunma surem bitsin bende baslicam sogan kurune:) cok pis gaza geldim kizlar:)
Saol Can'ım cevap verdiğin için. İnşlh faydası oluradet bittikten sonra 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1.5 su bardağında 1 soğanı 5 dakika kaynatıp içiyor
Korunurken yapsam korunma bittikten sonra ise yararmi ki? Merak ediyorum hep ben korunma suresi bitsin o ay yapicam ve o ay hamile kalicam gibi dusunuyorum sanki once yaparsam ise yaramaz gibi geliyorBaşlayın bnce hiçbir zararı yok yararı çok
Bnce korunma bittikten sonra başlayın.Korunurken yapsam korunma bittikten sonra ise yararmi ki? Merak ediyorum hep ben korunma suresi bitsin o ay yapicam ve o ay hamile kalicam gibi dusunuyorum sanki once yaparsam ise yaramaz gibi geliyor
Polikistik varmiydi neden yaptiniz peki?soğan kürü bende kist yapmıştı kızlar..doktora gidiyordum o ara..o da geçen ay yoktu hiç bişey sen naptın da bu kist oluştu dedi..soğan kürü yaptım dedim güldü:) soğan kürü yapıp sonra kist oluşan çok hastam var yapmayın böyle şeyler dedi..diğer ay geçti kistim..öbür ayda hamile kaldım..artık soğanın bir faydası oldu mu bilmiyorum ama..sizin de bilginiz olsun böyle bir yan etkisi de var..
Ama hep doktorlar kist yok ediyo diyo oluşturmuş olması tuhaf. Birde diğer ay hemen nasıl geçti. Bence doktorun bilmediği kistiniz vardı sonrada soğan suyu sayesinde geçti ve hamile kaldınızsoğan kürü bende kist yapmıştı kızlar..doktora gidiyordum o ara..o da geçen ay yoktu hiç bişey sen naptın da bu kist oluştu dedi..soğan kürü yaptım dedim güldü:) soğan kürü yapıp sonra kist oluşan çok hastam var yapmayın böyle şeyler dedi..diğer ay geçti kistim..öbür ayda hamile kaldım..artık soğanın bir faydası oldu mu bilmiyorum ama..sizin de bilginiz olsun böyle bir yan etkisi de var..
yok canım görünürde bir şey yoktu..ama bir yıl uğraştık olmadı..soğan kürünün faydası olanları gördükçe de bende yapim dedim..iltihap felan da varsa temizliyormuş diye..o ay klomen tedavisine başlıcaktı doktor..kisti görünce başlayamadı..üzülmüştüm bir ayım boşa gitti diye..diğer ay kontrole gittiğimde geçmişti kist klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım o ay ve hamile kaldım Allaha şükür..doktora ısrarla başlattım klomen tedavisini senin yumurtlamanda sıkıntı yok diyordu..ama bence vardı..yumurtam düngün çatlamıyordu..ovulasyon testi yaptım 3-4 ay o zaman anladım..ama düzenli adet görüyorsan çoğu doktora göre bir sıkıntı yok..ben çatlatma iğnesinin faydasını gördüğümü düşünüyorum..belki soğan kürüde temizlemiştir içimi bilmiyorum artık neyin tam olarak faydası olduğunu..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..inşallah sağlıkla kucağıma alırım bende yavrumu..Polikistik varmiydi neden yaptiniz peki?
yok canım bu klomenin yaptığı tarzda geçici kistlerden..1-2 ayda geçiyorlar zaten..ben şanslıydım bir ayda geçti..doktorun o kisti görmemiş olması mümkün değil 4 cm vardı yanlış hatırlamıyorsam:)bende soğan kürü yapacağım zaman böyle bir yorum okumuştum üyenin biri kist yaptı diye bende yazmıştı..alla alla o başka bir şeyden olmuştur herkes de kisti yok ederken bunda neden kist yapmışki dedim aynen senin gibi..ama yaşayınca vay bee demek ki doğruymuş oluyormuş dedim:) ama pişman değilim iyiki yapmışım belkide o vesile oldu gebeliğimee..Ama hep doktorlar kist yok ediyo diyo oluşturmuş olması tuhaf. Birde diğer ay hemen nasıl geçti. Bence doktorun bilmediği kistiniz vardı sonrada soğan suyu sayesinde geçti ve hamile kaldınızfikrimce öyle yani. Şimdi lac aylık hamilesiniz
9. ayımıza girdik canım..ocak ortası gibi kucağımıza alcaz nasipse..Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin..Ama hep doktorlar kist yok ediyo diyo oluşturmuş olması tuhaf. Birde diğer ay hemen nasıl geçti. Bence doktorun bilmediği kistiniz vardı sonrada soğan suyu sayesinde geçti ve hamile kaldınızfikrimce öyle yani. Şimdi lac aylık hamilesiniz
Hersey için hayırlısı Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Herşeyde bi Hayır vardır. İnşallah bizimde oluryok canım bu klomenin yaptığı tarzda geçici kistlerden..1-2 ayda geçiyorlar zaten..ben şanslıydım bir ayda geçti..doktorun o kisti görmemiş olması mümkün değil 4 cm vardı yanlış hatırlamıyorsam:)bende soğan kürü yapacağım zaman böyle bir yorum okumuştum üyenin biri kist yaptı diye bende yazmıştı..alla alla o başka bir şeyden olmuştur herkes de kisti yok ederken bunda neden kist yapmışki dedim aynen senin gibi..ama yaşayınca vay bee demek ki doğruymuş oluyormuş dedim:) ama pişman değilim iyiki yapmışım belkide o vesile oldu gebeliğimee..
Anladim canim. Benimde yumurtam catliyor mu catlamiyor mu anlamiyorum. Pco var uzun yillardir adet gormem mesela ilac almadan. Ama hamile kaldim ilginc sekilde doktorum yumurtaliklarin calisiyor tekrar hamile kalabilirsin hicbir sorun yok diyor.yok canım görünürde bir şey yoktu..ama bir yıl uğraştık olmadı..soğan kürünün faydası olanları gördükçe de bende yapim dedim..iltihap felan da varsa temizliyormuş diye..o ay klomen tedavisine başlıcaktı doktor..kisti görünce başlayamadı..üzülmüştüm bir ayım boşa gitti diye..diğer ay kontrole gittiğimde geçmişti kist klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım o ay ve hamile kaldım Allaha şükür..doktora ısrarla başlattım klomen tedavisini senin yumurtlamanda sıkıntı yok diyordu..ama bence vardı..yumurtam düngün çatlamıyordu..ovulasyon testi yaptım 3-4 ay o zaman anladım..ama düzenli adet görüyorsan çoğu doktora göre bir sıkıntı yok..ben çatlatma iğnesinin faydasını gördüğümü düşünüyorum..belki soğan kürüde temizlemiştir içimi bilmiyorum artık neyin tam olarak faydası olduğunu..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..inşallah sağlıkla kucağıma alırım bende yavrumu..
Balım yumurtlama döneminde de böyle pembemsi kahverengimsi akıntılar oluyomuş. Sanırım sen de o dönemdesinKızlar pembe şu geldi idrarda sonra yine ay acaba gerçekten tutunma mi oluyor.yoksa hasta mi oluyorum duygularım birbirine girdi. :-( 7 gün oldu adet biteli.
Hii yumurtlama dönemi böyle olduğunu bilmiyordum çok sağolun kafama takılmışti.Balım yumurtlama döneminde de böyle pembemsi kahverengimsi akıntılar oluyomuş. Sanırım sen de o dönemdesinbu günleri değerlendirin bence
Aynen canım. Bazen genim de o dönemlerde lekelenme olur. Çalışmalar yoğunlaşmalıymış bu günlerdeHii yumurtlama dönemi böyle olduğunu bilmiyordum çok sağolun kafama takılmışti.denemeye devam o halde yani
Kasiklarim karnim agriyo o yüzden pek yogunlasasim gelmiyoAynen canım. Bazen genim de o dönemlerde lekelenme olur. Çalışmalar yoğunlaşmalıymış bu günlerde
Yumurtan çatlıcak ya tatlım ağrıların ondandır. Biraz da üşüttüysen eğer ağrın birazcık fazla olabilirKasiklarim karnim agriyo o yüzden pek yogunlasasim gelmiyo
Hımm anladım tatlım Sağol olabilir havalar soğuk malumYumurtan çatlıcak ya tatlım ağrıların ondandır. Biraz da üşüttüysen eğer ağrın birazcık fazla olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?