Soğan kürü başlayacagim

Yok kizzz 1 ocak bat daha çok var yeni bitti :)
:) he tmm cnm bide ben takvimim programındaki yumurtlama günüme bakıyorum ama doktora da sürekli gittiğim için yumurtlama gününden bi kaç gün önce çatladıgıni söylemişti doktor sizde dikkat edin cnm güvenmeyin o takvime pek

Kızlar adet bitiminde ne kadar süre sonra yumurta catliyo. Ben hiç anlamıyorum o heaaplardan
Canım valla ben çok duydum adet bitince kalanda o yüzden başladık yani mesela ben 1 aralıkta oldum 6 aralıkta tam bitti 20 aralığa kadar gün aşırı denicem yumurtlama günüm zaten 18 aralık

Canım valla ben çok duydum adet bitince kalanda o yüzden başladık yani mesela ben 1 aralıkta oldum 6 aralıkta tam bitti 20 aralığa kadar gün aşırı denicem yumurtlama günüm zaten 18 aralık
Bende adetten sonraki 10 gün önemli diye biliyorum. Ama tam ner bişey bilmiyorum.

Hanımlar çok acil bugün kasiklarim falan ağırdı ve kahverengi pembemsi bi lekelenmem oldu çok azcık ama bi tırnak kadar falan. Ve şimdi karım ağrıyor. Böyle bişey olmasi normal mi acaba???

Hanımlar çok acil bugün kasiklarim falan ağırdı ve kahverengi pembemsi bi lekelenmem oldu çok azcık ama bi tırnak kadar falan. Ve şimdi karım ağrıyor. Böyle bişey olmasi normal mi acaba???
Bilmiyorum ki canım benim akintim beyazdı acaba neden böyle oldu ki yerleşme kanamasi gibi anlatiyorsun kız yoksa hamile misin

Benim daha 4 gün oldu benimde çıksın be
Ben günüm geçmeden belirti falan çok yaşadım 2 ay önce. Artık günüm geçmeden yapmiycam diyorum test o yüzden sonuna kadar bekliycem. Arkadaşım 1 haftada anladı. Ağzımin tadı değişti diyodu hemen doktora gitti kan testinde 1 haftalik çıktı ben katiyen anlamam diyorum

Ay valla ne güzelmiş o ya bende hiç anlamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…