- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
:) he tmm cnm bide ben takvimim programındaki yumurtlama günüme bakıyorum ama doktora da sürekli gittiğim için yumurtlama gününden bi kaç gün önce çatladıgıni söylemişti doktor sizde dikkat edin cnm güvenmeyin o takvime pekYok kizzz 1 ocak bat daha çok var yeni bitti :)
Bnimki de 28 inde ay o zamana kadar nasıl bekliycem bilememYok kizzz 1 ocak bat daha çok var yeni bitti :)
Canım valla ben çok duydum adet bitince kalanda o yüzden başladık yani mesela ben 1 aralıkta oldum 6 aralıkta tam bitti 20 aralığa kadar gün aşırı denicem yumurtlama günüm zaten 18 aralıkKızlar adet bitiminde ne kadar süre sonra yumurta catliyo. Ben hiç anlamıyorum o heaaplardan
Bende adetten sonraki 10 gün önemli diye biliyorum. Ama tam ner bişey bilmiyorum.Canım valla ben çok duydum adet bitince kalanda o yüzden başladık yani mesela ben 1 aralıkta oldum 6 aralıkta tam bitti 20 aralığa kadar gün aşırı denicem yumurtlama günüm zaten 18 aralık
Bilmiyorum ki canım benim akintim beyazdı acaba neden böyle oldu ki yerleşme kanamasi gibi anlatiyorsun kız yoksa hamile misinHanımlar çok acil bugün kasiklarim falan ağırdı ve kahverengi pembemsi bi lekelenmem oldu çok azcık ama bi tırnak kadar falan. Ve şimdi karım ağrıyor. Böyle bişey olmasi normal mi acaba???
Ama daha 6 gün falan oldu adet biteli öyle bir ihtimal olabilir mi ki. Ay heyecanlamk istemiyorum. 5 gündür soğan suyu içiyorum. İnşallah vardır.Bilmiyorum ki canım benim akintim beyazdı acaba neden böyle oldu ki yerleşme kanamasi gibi anlatiyorsun kız yoksa hamile misin
Çıkar artık kokusuİnşallah canım
Benim daha 4 gün oldu benimde çıksın beÇıkar artık kokusu
Ben günüm geçmeden belirti falan çok yaşadım 2 ay önce. Artık günüm geçmeden yapmiycam diyorum test o yüzden sonuna kadar bekliycem. Arkadaşım 1 haftada anladı. Ağzımin tadı değişti diyodu hemen doktora gitti kan testinde 1 haftalik çıktıBenim daha 4 gün oldu benimde çıksın be
Ay valla ne güzelmiş o ya bende hiç anlamam yaBen günüm geçmeden belirti falan çok yaşadım 2 ay önce. Artık günüm geçmeden yapmiycam diyorum test o yüzden sonuna kadar bekliycem. Arkadaşım 1 haftada anladı. Ağzımin tadı değişti diyodu hemen doktora gitti kan testinde 1 haftalik çıktıben katiyen anlamam diyorum
Ablam 1 ay doldu 2 hafta adet niye olamadım diye beklemis ve 1 buçuk aylıkken test yapmışta anlamışAy valla ne güzelmiş o ya bende hiç anlamam ya
Oda çok sabirliymis yaAblam 1 ay doldu 2 hafta adet niye olamadım diye beklemis ve 1 buçuk aylıkken test yapmışta anlamış
Onun haberi yoktu yılbaşında kaldı ve 21 eylülde doğum yaptıOda çok sabirliymis ya
Onun haberi yoktu yılbaşında kaldı ve 21 eylülde doğum yaptı
Hayırlısıyla inşallah yaaaAyyy benim adet de 1 ocak inşallah bana da yeni yıl sürprizi Allahım nolur nolur
daha yumurtlama gunume var ama biz nerdeyse hergun deniyoruz Allahım nolur ya nolurHayırlısıyla inşallah yaaa
daha yumurtlama gunume var ama biz nerdeyse hergun deniyoruz Allahım nolur ya nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?