- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
- 13
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Çok sıkıldım zatengüldüm kız ya insanjz can dayanmaz be hahahah
Pazartesi bitecekse bence bişey olmaz. Ne insanlar var hamile olduğunu bilmeden neler neler içmiş. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde dikkat etmek lazım daha şimdi ortada bişey yok. Deneyin bence bugünü değerlendirin tutma süresi 19 gün oluyormuş zaten. Olmayan bebeği etkilemez yaniKizlar merhaba.birsey sorabilir miyim?bugun benim yumurtlama gunum.hesaplayicilara göre.bir de akinti var.yumurta aki gibi.ama antibiyotik kullaniyorum.pazertesi bitecek.gecen ay denedik olmadi regl oldum.bat 23 aralik.bugünü kacurmak istemiyorum ama ne dersiniz?antibiyotik kafami laristirdi bir sorun olur mu?
Ne bileyim antibiyotik kullanırken korunun diyorlar ya.gerci ortada bisey yok.dedigim gibi pazartesi. Aksami de ilac kullanacagim.salidan itibaren ilaclarim bitmis olucak.denesek mi acaba?Allahim isteyen herkese nafip etsin insallah.bu mübarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetinePazartesi bitecekse bence bişey olmaz. Ne insanlar var hamile olduğunu bilmeden neler neler içmiş. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde dikkat etmek lazım daha şimdi ortada bişey yok. Deneyin bence bugünü değerlendirin tutma süresi 19 gün oluyormuş zaten. Olmayan bebeği etkilemez yani
Tatlim söyle düşün Rabbim nasip edecekse korunanlarin bile oluyor. Allah nasip ediyor. Sen dene Rabbim verirse verir. Bizde bi ümit soğan suyu iciyoruz dua ediyoruz. Ne zaman vereceğini bilemeyiz.Ne bileyim antibiyotik kullanırken korunun diyorlar ya.gerci ortada bisey yok.dedigim gibi pazartesi. Aksami de ilac kullanacagim.salidan itibaren ilaclarim bitmis olucak.denesek mi acaba?Allahim isteyen herkese nafip etsin insallah.bu mübarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine
Peki teşekkürler.bu arada bende sogan suyu iciyorum bir hafta oldu.insallah vesile olur hepimizeTatlim söyle düşün Rabbim nasip edecekse korunanlarin bile oluyor. Allah nasip ediyor. Sen dene Rabbim verirse verir. Bizde bi ümit soğan suyu iciyoruz dua ediyoruz. Ne zaman vereceğini bilemeyiz.
Ilık içmeye çalış canmBugünde sogan suyumu içtim, sabah tam içemedim soğudu yarısına kadar içebildim ama olsun oda fayda eder diye düşündüm :) iyi geceler bayanlar
Ac karna içilmesi lazm cnmMerhaba arkadaslat bende eger adet olursam baslayacagim..fakat calistigim icin sabah erken uyaninca icebilecegimi sanmiyorum ni kez denemistim tadini biliyorum..acaba aksam yemekten once ve gece yatmadan icsem olur mu...etkisini kaybetmemek icin de gunde tek bardak icmek istemiyorum bu sekilde iki kez icsem olur mu sizce....bir de yemekten once mi icmeliyim
Sen baya ilerlemissin tatlim. Bide artık alıştım midem hiç bulanmiyor burnum açık icebiliyorumBende sabah icmistim13.gun
Sen baya ilerlemissin tatlim. Bide artık alıştım midem hiç bulanmiyor burnum açık icebiliyorumhayirlisiyla şu zaman dolsa. Bide sabahta hafif kahverengi akıntı geldi peçete ye ama çok az yani sadece renk. Sizde öyle bişey oldumu?
Geçmiş olsn neyin var cnm hastamısn yksaÇok halsizim hanımlar ya sabah kalktim 2 tepsi kek yaptim kahvaltı hazırladım falan. Şimdi yataktan kalamiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?