- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Önemli değil tatlım.Hımm anladım tatlım Sağol olabilir havalar soğuk malum
Ağla ya ağlayami içtin soğan suyunuKızlar bende bugün başladım valla agliya agliya octim ya
Limon sık tatlim öyle daha kolay bi süre sonra alisiyorsun. Bide ilk başta burnunu kapa koku alıyorsun o zaman . Şifa niyetine inşallah.Kızlar bende bugün başladım valla agliya agliya octim ya
Ya valla kızlar azcik ixiyorum gozlerm doluyo evin içinde bir tur atiyorum sonra diğer yarısını öyle böyle ixiyorum ev sogan kokuyo artık her yeri krolakladimAğla ya ağlayami içtin soğan suyunusabh akşam aç karna içiliyor cnm
limon soksam önemi kalirmi ki yaLimon sık tatlim öyle daha kolay bi süre sonra alisiyorsun. Bide ilk başta burnunu kapa koku alıyorsun o zaman . Şifa niyetine inşallah.
Bi arkadas öyle yapmış buraya yazdı. 5 gün yapmış daha dayanamamis zaten hamile kalmış o ayL
limon soksam önemi kalirmi ki ya
Ya valla kızlar azcik ixiyorum gozlerm doluyo evin içinde bir tur atiyorum sonra diğer yarısını öyle böyle ixiyorum ev sogan kokuyo artık her yeri krolakladim
Limon sıkma bnce önemi kalirmi bilmiyorum emin değilim yaniL
limon soksam önemi kalirmi ki ya
O hoo nerde bizde o şansBi arkadas öyle yapmış buraya yazdı. 5 gün yapmış daha dayanamamis zaten hamile kalmış o ay
Valla mı bugün iki kez octim artık hayrlisi yarın neler olacak bakalım valla bugün nar attım içine bir yudum içtim nar attım ağzıma felan öyle geçti akşam daBi arkadas öyle yapmış buraya yazdı. 5 gün yapmış daha dayanamamis zaten hamile kalmış o ay
yapacak birşey yok artık canisi iccezalemsin ya bence az az içme burnuna kapa dik kafana bi kaç kerede snra arkasından mandalina fln ye
Vala artık denemekren zarar gelmezLimon sıkma bnce önemi kalirmi bilmiyorum emin değilim yani
Agzina sağlık aminnnnnnŞu mübarek günde masum insanları sinsice şehit düşüren acımasız kanı bozuk dini olmayan insan demeye dilimin varmadigi kötülükle beslenenleri sen kahreyle Allahım. Ne yazikki kızlar bizim ve bütün annelerin ne zahmetlerle dünyaya bi evlat getirebilmek için ugrastiklarini çektiklerini biliyoruz. Çok zor Rabbim dayanma gücü versin. Bir anda kahpe bir pusuda kaybedilen onca evlat. Canım çok yandı. Rabbim şu mübarek günde sesimizi duyar inşallah. :-( :-( acidan başka paylaşacak bişey yok bugün. . .
İçindeki iltifat falan varsa temizliyor akıntı o yüzden korkma tatlim.Arkadaşlar selam.. Bundan önce üç düşüğüm var. Kan pıhtılaşması için ilaç tedavisi görüyorum. elevit pronatal ve coraspin. Bu ay soğan kürü yapmak istedim, bu daha ikinci günüm ve sadece birer bardak içtim. Ama bu sabah koyu sarı, yoğun akıntı başladı. Endişelenmeye gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?