- 6 Nisan 2016
- 877
- 1.028
- 113
- 37
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Yani benim ilk gün oldu sonra kesildi demekki bende pek bişey yokruYani bir tek bende olmuyorsa bu durum sıkıntı değil tabi de telaş yaptım önce:) önce azdı sonradan arttı hem rengi hem miktarı
Gebelik için sıkıntı olmasın da gerisini takmıyorumYani benim ilk gün oldu sonra kesildi demekki bende pek bişey yokrusende varmış bayabi demek. Burda herkes diyo yani normal anladigim kadariyla
Bat ne zaman canım?Sol kasigimda çok kötü batma var yaa :-( bilgisi olan yokmu hanımlar. Sol taraf bildiğin agriyo batıyo :-(
24 ündeBat ne zaman canım?
Yumurtlama falanda degildir insallah hayirli haber habercisidir ozaman :)24 ünde
Ayy inşallah ya valla beklemekten başka çare yok ilk defa böyle oldum.Yumurtlama falanda degildir insallah hayirli haber habercisidir ozaman :)
Inşallah ya boyle gunlerde vakit cok cabuk gecmiyor beklemek zor oluyor :)Ayy inşallah ya valla beklemekten başka çare yok ilk defa böyle oldum.
Kesinlikle bugün 3 kere falan midem tepti ama diyorum çok erken böyle bişey olmasi zor ama yinede bilemiyorumInşallah ya boyle gunlerde vakit cok cabuk gecmiyor beklemek zor oluyor :)
Onun dışında var mı belirtin?Kesinlikle bugün 3 kere falan midem tepti ama diyorum çok erken böyle bişey olmasi zor ama yinede bilemiyorum
Bide kalkarken sadece başım dönüyo ama normalde dönmüyo. Tansiyon düşüyo diye düşünüyorum kendimi kötüye alistiriyorum hasta olunca çok moralim bozulmasın diyeOnun dışında var mı belirtin?
Evet evet umut bağlamadan bekle sürpriz olsun :)Bide kalkarken sadece başım dönüyo ama normalde dönmüyo. Tansiyon düşüyo diye düşünüyorum kendimi kötüye alistiriyorum hasta olunca çok moralim bozulmasın diye
İnşallah diyorum yaniEvet evet umut bağlamadan bekle sürpriz olsun :)
Brokoli kuru nasıl oluyor cnm ne ise yarıyor ilk defa duydumBende yarın brokoli kürüne başlicam o gittikten sonra da soğan kürü inşallah şifa olur hepimize :)
Canım ben iki defa dış gebelik geçirdim. YouTube da İbrahim saraçoglundan dinledim bi bayan soruyor dış gebelik gecirdim diye i. Tüpleri açıyormuş galiba.Brokoli kuru nasıl oluyor cnm ne ise yarıyor ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?