Soğan kürü başlayacagim

Kızlar selam
Bende bu ay soğan kürü deneyim diyorum.
Şuan adetin 3.günü ne zaman başlamam gerekiyor? Ben çalışıyorum sabah aç karnına akşam aç karnına şeklinde 2 kere mi içmem gerekiyor?

Kızlar selam
Bende bu ay soğan kürü deneyim diyorum.
Şuan adetin 3.günü ne zaman başlamam gerekiyor? Ben çalışıyorum sabah aç karnına akşam aç karnına şeklinde 2 kere mi içmem gerekiyor?
Adetin bitti gün veya bi sonra ki gün başlayabilirsin. Sabah aç karnına akşam aç karnına olacak sekilde her seferinde taze kaynatacaksin. İlininca iceceksin.

selam kızlar bende geçen ay yaptım soğan kürünü, bitince hemen adet oldum ama bu ay iki gün geciktim. ümitlenmek istemiyorum ama hiç adet belirtim yok. sadece göğüslerim ağrıyo hepsi bu. inşallah Rabbim bu soğan kürünü vesile kılmıştır

Test yapmadinmi canim

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

4 aydır deniyoruz bu ay soğan kürü denedim inşallah hayırlı haberler alırım bu ay sonu. Yeni yılda 3 kişi olmak ümidiyle
Canim bende bu ay sogan kürünü deneyim diyorum senin nasil gidiyor ins icebilirim. 1 senedir bebis istiyorm rabbim nasip etmedi henuz bi tane kimyasal gebeligm oldu bu ay da klomene baslyrm tekrar soganida deniycm bu ay ama ne zman baslycm bunu icmeye yarin 7.gunume giricem adetteym suan klomen hapinida kullanmya yarn baslyrm bu sogana ne zman baslamam gerek

Adet bittiği gün veya sonraki gün baslayabiliyorsun cnm

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Bi fikrim yok ama akıntı genelde oluyor. Bnimde 23 ünde adet bakalım bekiycez. Hiçbir şekilde umitlenmek istemiyorum kimi belirti var kimi belirti yok. O yüzden kafaya takmamak lazım hersey normal olabilirmiş gibi. . :) yoksa ay bu oldu acaba ay bu da var acaba adet günü geliyo hüsran. O yüzden varsa da yoksa da düşünmeden ay sonunu beklemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…