- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Limon sıkarak deneyebilirsin daha iyi oluyorBen çok zorlandım içerken
Etkisi bozulmaz mıLimon sıkarak deneyebilirsin daha iyi oluyor
Bi arkadas denemiş bozulmuyirmusEtkisi bozulmaz mı
Adetin bitti gün veya bi sonra ki gün başlayabilirsin. Sabah aç karnına akşam aç karnına olacak sekilde her seferinde taze kaynatacaksin. İlininca iceceksin.Kızlar selam
Bende bu ay soğan kürü deneyim diyorum.
Şuan adetin 3.günü ne zaman başlamam gerekiyor? Ben çalışıyorum sabah aç karnına akşam aç karnına şeklinde 2 kere mi içmem gerekiyor?
Tamamdır çok teşekkürlerAdetin bitti gün veya bi sonra ki gün başlayabilirsin. Sabah aç karnına akşam aç karnına olacak sekilde her seferinde taze kaynatacaksin. İlininca iceceksin.
İnşallah bende ay sonunu bekliyorum sonucoy varmi yokmu bilmiyorum hayırlısı insallahKizçeler Bn de baslicm şu adetim bitsin insallh faydasını gorurz
Canim insallh olumlu sonuçlar alırsın ne kadrdr deniyorsunzİnşallah bende ay sonunu bekliyorum sonucoy varmi yokmu bilmiyorum hayırlısı insallah
4 aydır deniyoruz bu ay soğan kürü denedim inşallah hayırlı haberler alırım bu ay sonu. Yeni yılda 3 kişi olmak ümidiyleCanim insallh olumlu sonuçlar alırsın ne kadrdr deniyorsunz
Test yapmadinmi canimselam kızlar bende geçen ay yaptım soğan kürünü, bitince hemen adet oldum ama bu ay iki gün geciktim. ümitlenmek istemiyorum ama hiç adet belirtim yok. sadece göğüslerim ağrıyo hepsi bu. inşallah Rabbim bu soğan kürünü vesile kılmıştır
hayır hüsrana uğramaktan korktuğum için yapmadım. daha öncede bi kimyasal gebeliğim var. biraz daha bekleyim diyorumTest yapmadinmi canim
Canim bende bu ay sogan kürünü deneyim diyorum senin nasil gidiyor ins icebilirim.4 aydır deniyoruz bu ay soğan kürü denedim inşallah hayırlı haberler alırım bu ay sonu. Yeni yılda 3 kişi olmak ümidiyle
İnsallh cnm bnnde 9 aydr deniyorum bakalım tadı kötü ama mecbur icicm4 aydır deniyoruz bu ay soğan kürü denedim inşallah hayırlı haberler alırım bu ay sonu. Yeni yılda 3 kişi olmak ümidiyle
Adet bittiği gün veya sonraki gün baslayabiliyorsun cnmCanim bende bu ay sogan kürünü deneyim diyorum senin nasil gidiyor ins icebilirim.1 senedir bebis istiyorm rabbim nasip etmedi henuz bi tane kimyasal gebeligm oldu bu ay da klomene baslyrm tekrar soganida deniycm bu ay ama ne zman baslycm bunu icmeye yarin 7.gunume giricem adetteym suan klomen hapinida kullanmya yarn baslyrm bu sogana ne zman baslamam gerek
Bi fikrim yok ama akıntı genelde oluyor. Bnimde 23 ünde adet bakalım bekiycez. Hiçbir şekilde umitlenmek istemiyorum kimi belirti var kimi belirti yok. O yüzden kafaya takmamak lazım hersey normal olabilirmiş gibi. . :) yoksa ay bu oldu acaba ay bu da var acaba adet günü geliyo hüsran. O yüzden varsa da yoksa da düşünmeden ay sonunu beklemek en iyisiAyın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?