- 15 Aralık 2016
- 573
- 831
- 23
- 32
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Çok az kaldı ama her an adet olck gibi hissediyorum belirtileri başladıBi fikrim yok ama akıntı genelde oluyor. Bnimde 23 ünde adet bakalım bekiycez. Hiçbir şekilde umitlenmek istemiyorum kimi belirti var kimi belirti yok. O yüzden kafaya takmamak lazım hersey normal olabilirmiş gibi. . :) yoksa ay bu oldu acaba ay bu da var acaba adet günü geliyo hüsran. O yüzden varsa da yoksa da düşünmeden ay sonunu beklemek en iyisi
Yani hep kötüyü düşün bu ay mesela akintili kan geldi 2 gün falan ama çok az ben heyecan yaptım ama yumurtlama döneminde de olabiliyormus o yüzden artık hani hiç heveslenmemeye çalışıyorum. GöğusleriM ağırmaya başladı zaten o yüzden hasta olucam diyorum yaniÇok az kaldı ama her an adet olck gibi hissediyorum belirtileri başladı
Aynen canım napıcazda bulucaz bu bebişleriYani hep kötüyü düşün bu ay mesela akintili kan geldi 2 gün falan ama çok az ben heyecan yaptım ama yumurtlama döneminde de olabiliyormus o yüzden artık hani hiç heveslenmemeye çalışıyorum. GöğusleriM ağırmaya başladı zaten o yüzden hasta olucam diyorum yani
Dua edicez ve Rabbimin nasip edeceği günü bekliycez tatlim. Çünkü nasipten öteye yol yok. Rabbim ne zaman yazmissa o olacakAynen canım napıcazda bulucaz bu bebişleri
Amin canım isteyen herkese nasip olsunDua edicez ve Rabbimin nasip edeceği günü bekliycez tatlim. Çünkü nasipten öteye yol yok. Rabbim ne zaman yazmissa o olacakRabbimin büyüklüğüne siğindinmi inşallah gerisi gelir. :)
2 bardak klorsuz suyu kaynatiyosun canm snra kaynayan suya dörde böldugun kahverengi sogani atip 5 dk kaynatysn dha snra ılımaya birakiyosn biraz ılık olunca 1 bardak iciyosun alsama tekrar yapip 1 bardak da oyle icecn gunde 2 kere yani. 15 gun icmen lazimmis bnde yeni baslycm bkalim kac gun icebilcemBu ayda olmazsa bende deneyeceğim soğan kürü bakalım işe yarayacak mı nasıl yapıyoruz kürü arkadaslar
Tmam canm sagolAdet bittiği gün veya sonraki gün baslayabiliyorsun cnm
Canım bende yaptım soğan kuru ama kaynayan suya değil soğanı atiyosun beraber kayniyolar 5 dk .yazınızı okudum da yazmak istedim .allahım tez zamanda nasip etsin inşallah2 bardak klorsuz suyu kaynatiyosun canm snra kaynayan suya dörde böldugun kahverengi sogani atip 5 dk kaynatysn dha snra ılımaya birakiyosn biraz ılık olunca 1 bardak iciyosun alsama tekrar yapip 1 bardak da oyle icecn gunde 2 kere yani. 15 gun icmen lazimmis bnde yeni baslycm bkalim kac gun icebilcem
Sagol canim ama her yerde kaynayan suya diyor bende oyuzden oyle dedim sna fayda etti mi. Bebis var miCanım bende yaptım soğan kuru ama kaynayan suya değil soğanı atiyosun beraber kayniyolar 5 dk .yazınızı okudum da yazmak istedim .allahım tez zamanda nasip etsin inşallah
Evet cnm çok şükur hamileyim Allah nasip ederse az kaldı doguma.tex zamanda sizde kalırsınız inşallah .ben öyle yapmıştım da yazmak istedim.belki de doğrusu sizin dediğiniz gibidir cnmSagol canim ama her yerde kaynayan suya diyor bende oyuzden oyle dedim sna fayda etti mi. Bebis var mi
Ay ne guzel bebisini kucaginada saglikla alirsin ins canim sogan kurunu bu ay ilk defa deneyecm ins iceblrm kürde ilk ay da mi gebe kaldinEvet cnm çok şükur hamileyim Allah nasip ederse az kaldı doguma.tex zamanda sizde kalırsınız inşallah .ben öyle yapmıştım da yazmak istedim.belki de doğrusu sizin dediğiniz gibidir cnm
Sanırım ilk ayda CNm tam hatirlamiyorum ama ilk olmazsa bile 2. Kesin ötesi olmadı çünküAy ne guzel bebisini kucaginada saglikla alirsin ins canim sogan kurunu bu ay ilk defa deneyecm ins iceblrm kürde ilk ay da mi gebe kaldin
Canm siz yinede çoğunluk ne yapiyosa onu yapın bence belki bana soğan kuru değilde 1 yıl korunmadik diye olmuştur bilemedim kiSagol canim ama her yerde kaynayan suya diyor bende oyuzden oyle dedim sna fayda etti mi. Bebis var mi
Benimde 1 yil oldu canm klomen kullanyrm 3.kez bi sorunumuz da yok esiminde bnmde ama nasip olmadi 1 tane kimyasal gebelik gecirdim bu ay sogan kuru de yapcm ins sonuc alirimCanm siz yinede çoğunluk ne yapiyosa onu yapın bence belki bana soğan kuru değilde 1 yıl korunmadik diye olmuştur bilemedim ki
İnşallah cnm tez zamanda sevindirsin Allah inşallahBenimde 1 yil oldu canm klomen kullanyrm 3.kez bi sorunumuz da yok esiminde bnmde ama nasip olmadi 1 tane kimyasal gebelik gecirdim bu ay sogan kuru de yapcm ins sonuc alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?