Soğan kürü başlayacagim

Çok az kaldı ama her an adet olck gibi hissediyorum belirtileri başladı

Çok az kaldı ama her an adet olck gibi hissediyorum belirtileri başladı
Yani hep kötüyü düşün bu ay mesela akintili kan geldi 2 gün falan ama çok az ben heyecan yaptım ama yumurtlama döneminde de olabiliyormus o yüzden artık hani hiç heveslenmemeye çalışıyorum. GöğusleriM ağırmaya başladı zaten o yüzden hasta olucam diyorum yani

Aynen canım napıcazda bulucaz bu bebişleri

Bu ayda olmazsa bende deneyeceğim soğan kürü bakalım işe yarayacak mı nasıl yapıyoruz kürü arkadaslar

Bu ayda olmazsa bende deneyeceğim soğan kürü bakalım işe yarayacak mı nasıl yapıyoruz kürü arkadaslar
2 bardak klorsuz suyu kaynatiyosun canm snra kaynayan suya dörde böldugun kahverengi sogani atip 5 dk kaynatysn dha snra ılımaya birakiyosn biraz ılık olunca 1 bardak iciyosun alsama tekrar yapip 1 bardak da oyle icecn gunde 2 kere yani. 15 gun icmen lazimmis bnde yeni baslycm bkalim kac gun icebilcem

3 aydır deniyoruz olmadı bizimde dün adet oldum malesef adetim bitsin bende başlayacağım soğan kürüne bakalım inşallah bu sefer olur. adetimin bittiği gün başlayıp sabah ve akşam aç karnına olmak üzere içmeyi planlıyorum hayırlısı bakalım

Canım bende yaptım soğan kuru ama kaynayan suya değil soğanı atiyosun beraber kayniyolar 5 dk .yazınızı okudum da yazmak istedim .allahım tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım bende yaptım soğan kuru ama kaynayan suya değil soğanı atiyosun beraber kayniyolar 5 dk .yazınızı okudum da yazmak istedim .allahım tez zamanda nasip etsin inşallah
Sagol canim ama her yerde kaynayan suya diyor bende oyuzden oyle dedim sna fayda etti mi. Bebis var mi

Sagol canim ama her yerde kaynayan suya diyor bende oyuzden oyle dedim sna fayda etti mi. Bebis var mi
Evet cnm çok şükur hamileyim Allah nasip ederse az kaldı doguma.tex zamanda sizde kalırsınız inşallah .ben öyle yapmıştım da yazmak istedim.belki de doğrusu sizin dediğiniz gibidir cnm

Evet cnm çok şükur hamileyim Allah nasip ederse az kaldı doguma.tex zamanda sizde kalırsınız inşallah .ben öyle yapmıştım da yazmak istedim.belki de doğrusu sizin dediğiniz gibidir cnm
Ay ne guzel bebisini kucaginada saglikla alirsin ins canim sogan kurunu bu ay ilk defa deneyecm ins iceblrm kürde ilk ay da mi gebe kaldin

Ay ne guzel bebisini kucaginada saglikla alirsin ins canim sogan kurunu bu ay ilk defa deneyecm ins iceblrm kürde ilk ay da mi gebe kaldin
Sanırım ilk ayda CNm tam hatirlamiyorum ama ilk olmazsa bile 2. Kesin ötesi olmadı çünkü

Canm siz yinede çoğunluk ne yapiyosa onu yapın bence belki bana soğan kuru değilde 1 yıl korunmadik diye olmuştur bilemedim ki

Canm siz yinede çoğunluk ne yapiyosa onu yapın bence belki bana soğan kuru değilde 1 yıl korunmadik diye olmuştur bilemedim ki
Benimde 1 yil oldu canm klomen kullanyrm 3.kez bi sorunumuz da yok esiminde bnmde ama nasip olmadi 1 tane kimyasal gebelik gecirdim bu ay sogan kuru de yapcm ins sonuc alirim

Bu ay sogan kürünü uyguladim ama sadece bi hafta uygulayabildim. Tadi kokusu biseyo etkilemedi beni valla cok kotu bi tadi yok bence. Bat 31 aralik. Eger hamilelik olursa sogan suyunu heryere deli gibi yazacağım

Ben sogan suyunda sonuç alamadim. Inofolic, klomen kullandim olmadı. Bnde polikistik var. Suan bitkisel karışımlı cay ve hayıt tohumu sıvı eksratı kullaniyorum. Bir aktarcının tavsiyesi uzerine. Insallah ise yarar. Yaramazsa incir ve havuc kürü denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…