- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
- 13
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Soğan suyunu içtikten sonra kuru incir ye canımİnş bayanlar ya hepimizin isteği zaten Bu beni korkutan polikistik over ama allaha şükür yumurtalarım gelişiyor sadece çatlama sorunu varmış
Normal aktar da olan kuru incir mi? Normal bi şekilde mi yicez bişey uygulamadanSoğan suyunu içtikten sonra kuru incir ye canım
Valla canım bimde var kuru incir ondan yiyorum benNormal aktar da olan kuru incir mi? Normal bi şekilde mi yicez bişey uygulamadan
Kuru incir aç karnına ye tatlim yumurtaların catlamasina yardimci oluyormuş. Yani suyu iç sonra incir ye. Oh misİnş bayanlar ya hepimizin isteği zaten Bu beni korkutan polikistik over ama allaha şükür yumurtalarım gelişiyor sadece çatlama sorunu varmış
Evet cnm ilk defa bu ay deniyorum 10 gündür sabah akşam aç karna içiyorum bende çikolata kistleri vardı büyük tüp bebek yaptırdım olmadı amelyt oldum doktr doğal yolla olmasını bekleyelim dedi 5 ay oldu amelyt olalı kist 1.5 cm tekrarlamiş gene bende soğan kurunu yapıyorum inş faydası olur. hepimizeAyy inşallah canım hergun buraya yoklama diye ictik için falan yazıyoruz sende bizdensin artık kaç gündür iciyorsun sen ilk defa bu ay mi canım
:) inşallah cnm bi sorun varmı peki ne kadarlık evlisinBu 4. Günüm ben nasıl başardım hayret ediyorum kendime. Çokta sıkı giyiyorumçok becerikliyim yani bundan bu sonuç çıkıyo inşallah canım bu ay dua ediyorum soğan suyumu içiyorum inşallah yeni yılda iki kişi olurum
Al kız ben girince cevizli sucuk ceviz fındık fıstık kuru üzüm kuru incir boşaltıyorum orayıAa bim de varmı ben hic görmedim alayım bari bugün bakıp
Bu gidişle ikizAl kız ben girince cevizli sucuk ceviz fındık fıstık kuru üzüm kuru incir boşaltıyorum orayı
Sabah akşam canım inşallah inşallah hepimize ikizBu gidişle ikiz
5 aylik evliyim tatlim:) inşallah cnm bi sorun varmı peki ne kadarlık evlisin
Ooo daha yeni evlisin onuruna bırak cnm olur Allahin izniyle5 aylik evliyim tatlim
Niye bu kadar erkenden olmuyor diyonuz cnm çok normal 1 sene olmamasıBende 5 aylık evliyim ve bi daha ki ay doğum günüm kendime hediye vermek istiyorum :))
İnşallah diyelim o zamanBende 5 aylık evliyim ve bi daha ki ay doğum günüm kendime hediye vermek istiyorum :))
Anladım cnm k.bkma burda okuyorum çoğu kişi dha 1 sene dolmadan sorunda yokken olmuyor diye stres yapıyorlar ona kızıyorumCanım olmuyor demedim ben hic adet düzensizliği yaşamadım evlendim hala yaşamadım Kasım da regl olmadım herhalde gebelik var diye umut ettim cunku ilk kez gecikti 10 gün sonra gittim meğer ise polikstk over varmış ve genetikmiş doktor dedi sen dedi adet sorunun yokmuş dedi yumurtalarında kist felan da yok dedi lh hormonu yüksek cıktı benim onun düşmesi için ve bu hastalar kendi kiloveremedgnden ki cok kolay alıp veremiyorum ilaç verdi onu kullanıyorum 10 gündr ve kilo verdiiriyor sonra gitcm kontrole ve bakalım neler olacak benim derdim değerin düşmesi ve anne olabilmek herkes gibi olmuyor demiyorum yani sadece bu pco korkuttu beni biraz tek sorun bu allaha şükür daha beteri yok
Estağfurullah canım :) aslında istedik erkenden iyi ki diyorum belki o zaman farkına bile varmazdm yani iyi oldu erken teşhis olması cunku ilk kez olmadım daha regl Rabbim herkese her isteyene nasip etsin inş :)Anladım cnm k.bkma burda okuyorum çoğu kişi dha 1 sene dolmadan sorunda yokken olmuyor diye stres yapıyorlar ona kızıyorumsenin pko varmis erken önlemini alman iyi olmuş tabi ins herşey yolunda gider cnm bende bu ayda beklicem olmazsa aşılama yaptırcam ocakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?