Soğan kürü başlayacagim

Ayy inşallah canım hergun buraya yoklama diye ictik için falan yazıyoruz sende bizdensin artık kaç gündür iciyorsun sen ilk defa bu ay mi canım
Evet cnm ilk defa bu ay deniyorum 10 gündür sabah akşam aç karna içiyorum bende çikolata kistleri vardı büyük tüp bebek yaptırdım olmadı amelyt oldum doktr doğal yolla olmasını bekleyelim dedi 5 ay oldu amelyt olalı kist 1.5 cm tekrarlamiş gene bende soğan kurunu yapıyorum inş faydası olur. hepimize

:) inşallah cnm bi sorun varmı peki ne kadarlık evlisin

Canım olmuyor demedim ben hic adet düzensizliği yaşamadım evlendim hala yaşamadım Kasım da regl olmadım herhalde gebelik var diye umut ettim cunku ilk kez gecikti 10 gün sonra gittim meğer ise polikstk over varmış ve genetikmiş doktor dedi sen dedi adet sorunun yokmuş dedi yumurtalarında kist felan da yok dedi lh hormonu yüksek cıktı benim onun düşmesi için ve bu hastalar kendi kiloveremedgnden ki cok kolay alıp veremiyorum ilaç verdi onu kullanıyorum 10 gündr ve kilo verdiiriyor sonra gitcm kontrole ve bakalım neler olacak benim derdim değerin düşmesi ve anne olabilmek herkes gibi olmuyor demiyorum yani sadece bu pco korkuttu beni biraz tek sorun bu allaha şükür daha beteri yok

Anladım cnm k.bkma burda okuyorum çoğu kişi dha 1 sene dolmadan sorunda yokken olmuyor diye stres yapıyorlar ona kızıyorum senin pko varmis erken önlemini alman iyi olmuş tabi ins herşey yolunda gider cnm bende bu ayda beklicem olmazsa aşılama yaptırcam ocakta

Estağfurullah canım :) aslında istedik erkenden iyi ki diyorum belki o zaman farkına bile varmazdm yani iyi oldu erken teşhis olması cunku ilk kez olmadım daha regl Rabbim herkese her isteyene nasip etsin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…