- 24 Kasım 2016
- 31
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi 2016Gelini
-
Valla ben adet bitti ertesi gün başladımKızlar merhaba ..
Bu soğan kürü için adetin ikinci günü başlamak lazım diyolar ama bn pco yum yani adet günüm hiç belli değil bazen üç ay bile olmuyorum.
Bugün soğan kürüne başladım ama adet olmadım yine iki ay.yanlış mı yaptım adeti beklemem mi gerekiyo
15 gün devamli kullandıktan sonra 6 ay ara verilmeli diye biliyorumKızlar merhaba ..
Bu soğan kürü için adetin ikinci günü başlamak lazım diyolar ama bn pco yum yani adet günüm hiç belli değil bazen üç ay bile olmuyorum.
Bugün soğan kürüne başladım ama adet olmadım yine iki ay.yanlış mı yaptım adeti beklemem mi gerekiyo
Evt 15 gün kullancam ama herkes adet bitiminde başlamış umarım benimkide işe yarar böle15 gün devamli kullandıktan sonra 6 ay ara verilmeli diye biliyorum
canım ben dün akşam çok yoğun bi beyaz akıntı gördüm kasiklarim çok ağrıdıGünaydın kızlar bugünle 3 gündür circirim Afedersiniz. Bide karnim ağrıyor geçiyor ağrıyor geçiyor. Allahım hayirlisiyla 15 gün dolsa artik
Ne olduğunu anlamıyoruz ki acaba sende iltihap falan mı vardı söküldü belkidecanım ben dün akşam çok yoğun bi beyaz akıntı gördüm kasiklarim çok ağrıdı
Aynen canım sordum yapanlara iyi diyorlarNe olduğunu anlamıyoruz ki acaba sende iltihap falan mı vardı söküldü belkide
Aynen bncede iyi çünkü için temizleniyoAynen canım sordum yapanlara iyi diyorlar
Ay ama böyle hasta olacakmisim gibi ağrıdı varya dedim adet yeni bitti ama bir daha mı olucam noluyo falan korktum çocuk deniyoruz sonuçta sonra bi lavaboya gittiiimmmmAynen bncede iyi çünkü için temizleniyo
Günaydın cnm bende şimdi içcem Afferin bizeSabah ictimmmm günaydın kızlar nasılsınız :)
İyi bari olmadin Allahım hayirlisiyla hepimize bebis nasip etsin inşallahAy ama böyle hasta olacakmisim gibi ağrıdı varya dedim adet yeni bitti ama bir daha mı olucam noluyo falan korktum çocuk deniyoruz sonuçta sonra bi lavaboya gittiiimmmm
Canım sende akıntı falan yok mu :)Günaydın cnm bende şimdi içcem Afferin bize
Benm yeni içtiğim ilk hafta yoğun bi akinti gelmişti snra kesildi hiç akintim yok şuan canmCanım sende akıntı falan yok mu :)
AkintiN gelmesi iyi cnm faydası olmuş :)Canım sende akıntı falan yok mu :)
Benimde dün geldi üçüncü günde şimdilik bisey yok ama çok sancilandim akıntı geldiği zaman bide çok yoğun beyazdı adet olacakmisim gibiBenm yeni içtiğim ilk hafta yoğun bi akinti gelmişti snra kesildi hiç akintim yok şuan canm
Aa bende sancı ağrı fln olmadı ama senin bat ne zamn cnm bebiş olmasınBenimde dün geldi üçüncü günde şimdilik bisey yok ama çok sancilandim akıntı geldiği zaman bide çok yoğun beyazdı adet olacakmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?