Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Gebelik adi altinda acilmis bolumede yazdim kuru donemlrde yumrtlama olmyor mu die bir tane arkdas doktora gtmis doktor her bunye ayri hepsi yumurtlama sirasinda akinti olack die bisi yok gayt normal demis.bir tane arkdasta bu akinti spermlerin kayip yumurtyla birlesmine rahme daha kolay bir sekilde iletilesi icin yardimci oldguni solemis bunun icin kuru olanlra ilac verliyrmus

Gebelik adi altinda acilmis bolumede yazdim kuru donemlrde yumrtlama olmyor mu die bir tane arkdas doktora gtmis doktor her bunye ayri hepsi yumurtlama sirasinda akinti olack die bisi yok gayt normal demis.bir tane arkdasta bu akinti spermlerin kayip yumurtyla birlesmine rahme daha kolay bir sekilde iletilesi icin yardimci oldguni solemis bunun icin kuru olanlra ilac verliyrmus
ANladm cnm bende eskiden olurdu o şeffaf uzayan akinti ama bu kez omadi ins yumurta catlqmistr

Tatlım sen hangu ilde oturuyon

Canim erken yapmamissinn... daha sabah belki aksami bekleseydin yarin yapardin hadi olursan aksamaa insss hayirli sonuclar alirsin canim bende beklemedeyimm ins olmam ama 2 3 gun beklim diom test yapmak icinnn
Ultrasonla bakti karnimaa bisey cikmadi erkenmiydi sence cikmamasi

Bence erken canim bekleseydin keske olsun yinede test yaptirdin cikmazsa sakin uzulme cunki hem adetin gelmedi unudunu kaybetmee

Ben napsam bi yanim cokkk hevesli test yap dioo bi yanim biraz daha bekle dioo bu beklemekk bile okadar guzelkii kendimi cok kaptirdim bole karnimda sis hamis gibi hissediorumnn

Back
X