- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canım ben 7. günü başladım, bugün son günüm. tam tamına 15 gün oldu. :)Canım bazıları 10 gün filan yapıyor bu kürü sen adetin kaçıncı günü başlamıştın
Amin canım. Allah derdine shifa eylesin.
Kızlarrrr soğan suyunda 4. Günüm hiç akıntım yoktu bugün başladı çünkü sıcak su torbasıyla geziyorum yapanlara kesinlikle tavsiyemdir sıcak tutun kendinizi ve ayaklarınızın altına olabildiğince sıcak su torbası koyunveee arkadaşım geçen soğan suyu yaptı şu an hamile darısı hepimizin başına
Hayırlı sabahlar,, Bugün soğan Kürü 15. günüm :) Rabbim şifa versin :) Çabalarımız boşa gitmez inşaallah
kızlar bu ay soğan suyu yaptım daha öncede yapmıştım hamıle kalmıştım ama boş gebelık çıktı kese alındı ,
şimdi tekrar denedim ama gunlerdir gögüslerde ağrı var sızlama var , ama dolgunluk damar falan yok ,
acaba prolaktın hormanumu yukseldi diye düşünyorum , sizlerde böyle birşey oldumu yada okudunuz mu sormak istedim
Benim de göğüs ağrısı var canım ama yumurtlama gününden beri var. Geçen ay da olduğu için soğandan kaynaklandığını düşünmüyorum :)
Ben hiç böyle düşünmemiştim göğüslerimde hiç tanımadığım bi sızı var şiddetli ve kısa süreli ben yumurtlamaya yormuştum umarım prolaktin değildirkızlar bu ay soğan suyu yaptım daha öncede yapmıştım hamıle kalmıştım ama boş gebelık çıktı kese alındı ,
şimdi tekrar denedim ama gunlerdir gögüslerde ağrı var sızlama var , ama dolgunluk damar falan yok ,
acaba prolaktın hormanumu yukseldi diye düşünyorum , sizlerde böyle birşey oldumu yada okudunuz mu sormak istedim
Kızlar ben geçtiğimiz aylarda kullanmıştım 10.gün bırakmıştım leke gelince korkmuştum. Bu ay yine başlıycam kullananlar tam olarak ne zaman başladınız ben şuan adetimin 2.günümdeyim. Bide bu ay klomen kullanacağım ilaçla birlikte bir zarar olur mu lütfen bilenler?
Aynen cnm upraşıp duruyorum ben hala:) sağ overde polikistik varmış cnm bu ay öğrendim ona fayda etmiş olabilir tekrar başlayım diyorum klomen verecek doktor bu ay ben soğan suyu da içsem olur mu ki bırakmadanSeni hatırlıyorum okumuştum bıraktığını :)
Adetin 7. günü başlayıp 15 gün boyunca öğle ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyorsun (ben sabah - öğle içtim)
Sendeki kanama kist felan sökülüyordur ondan olabilir, keşke bırakmasaydın :)
Bende de çok akıntı oldu
Soğan Kürü ve klomeni aynı anda kullananlar var canım :) Allah yardımcımız olsun :)Aynen cnm upraşıp duruyorum ben hala:) sağ overde polikistik varmış cnm bu ay öğrendim ona fayda etmiş olabilir tekrar başlayım diyorum klomen verecek doktor bu ay ben soğan suyu da içsem olur mu ki bırakmadan
Teşekkürler cnm bilgi için aminn inşallah:)Soğan Kürü ve klomeni aynı anda kullananlar var canım :) Allah yardımcımız olsun :)
Ben hiç böyle düşünmemiştim göğüslerimde hiç tanımadığım bi sızı var şiddetli ve kısa süreli ben yumurtlamaya yormuştum umarım prolaktin değildir
Soğan suyuna regli bitiminden 2-7 gün içinde başlaman gerekiyor ve 15 gün sabah akşam kullanmalısın. Saraçoğlu videosunda regliden sonra ki 2.gün diyor ben öyle başladım. Şifa olsunSelam arkadaşlar benim bugün adetimin 4. Günü bende bugün soğan kürüne başladım ama 15 gün yapılması gerekiyor diye biliyorum yumurtlama günlerimdede kullanmam mı gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?