Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayırlı sabahlar,, Bugün soğan Kürü 15. günüm :) Rabbim şifa versin :) Çabalarımız boşa gitmez inşaallah

kızlar bu ay soğan suyu yaptım daha öncede yapmıştım hamıle kalmıştım ama boş gebelık çıktı kese alındı ,
şimdi tekrar denedim ama gunlerdir gögüslerde ağrı var sızlama var , ama dolgunluk damar falan yok ,
acaba prolaktın hormanumu yukseldi diye düşünyorum , sizlerde böyle birşey oldumu yada okudunuz mu sormak istedim

Benim de göğüs ağrısı var canım ama yumurtlama gününden beri var. Geçen ay da olduğu için soğandan kaynaklandığını düşünmüyorum :)

Ben hiç böyle düşünmemiştim göğüslerimde hiç tanımadığım bi sızı var şiddetli ve kısa süreli ben yumurtlamaya yormuştum umarım prolaktin değildir

Kızlar ben geçtiğimiz aylarda kullanmıştım 10.gün bırakmıştım leke gelince korkmuştum. Bu ay yine başlıycam kullananlar tam olarak ne zaman başladınız ben şuan adetimin 2.günümdeyim. Bide bu ay klomen kullanacağım ilaçla birlikte bir zarar olur mu lütfen bilenler?

Seni hatırlıyorum okumuştum bıraktığını :)

Adetin 7. günü başlayıp 15 gün boyunca öğle ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyorsun (ben sabah - öğle içtim)

Sendeki kanama kist felan sökülüyordur ondan olabilir, keşke bırakmasaydın :)

Bende de çok akıntı oldu

Aynen cnm upraşıp duruyorum ben hala:) sağ overde polikistik varmış cnm bu ay öğrendim ona fayda etmiş olabilir tekrar başlayım diyorum klomen verecek doktor bu ay ben soğan suyu da içsem olur mu ki bırakmadan

Aynen cnm upraşıp duruyorum ben hala:) sağ overde polikistik varmış cnm bu ay öğrendim ona fayda etmiş olabilir tekrar başlayım diyorum klomen verecek doktor bu ay ben soğan suyu da içsem olur mu ki bırakmadan
Soğan Kürü ve klomeni aynı anda kullananlar var canım :) Allah yardımcımız olsun :)

Selam arkadaşlar benim bugün adetimin 4. Günü bende bugün soğan kürüne başladım ama 15 gün yapılması gerekiyor diye biliyorum yumurtlama günlerimdede kullanmam mı gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Soğan suyuna regli bitiminden 2-7 gün içinde başlaman gerekiyor ve 15 gün sabah akşam kullanmalısın. Saraçoğlu videosunda regliden sonra ki 2.gün diyor ben öyle başladım. Şifa olsun

Arkadaşlar merhaba, sizden soğan kürü hakkında bilgi almak istiyorum
nasıl yapıcam günlük yapmak mı gerekiyor kürü, mesela adet bitiminden sonra hemenmi başlamak lazım,kaç gün yapıp bırakılsın ılıkmı içilmesi gerekiyor

Adet bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun 1.5 bardak suyun içine kahverengi orta boy soğanı dörde bölüp koyuyorsun 5 dk kaynatıp ılık hale gelince sabah akşam yemeklerden 15 dk önce içiyorsun. Hep taze yapıyosun. 15 gün devam ediyorsun

1,5 su bardağındakini sabah ve akşam ikiye bölerekmi içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…