ama o öyle demiyor sevmeyi anlamamısım ben. sen beni sevmedin diye sitem ettim ayrılırken o öyle sandiğin gibi değil işte dedi. hastalandıgımda falan hastaneye götürür ederi ilaçlar meyveler falan alırdı ederdi.üşenmeden sogukta taa yurduma kadar getirirdi aksam aksam. sevmese bunları yapmazdı diye düşünüyorum.sonra bahsettiğim seyler geliyor aklıma sevmedi diyorum. karma karısık bir insandı 2 yılım onu anlamaya calısmakla gecti. ne sevdiği belli ne sevmediği. seven insan sevdiğini aglatmaz aglatsa bile kıyamaz dimi. hiç bir zaman hatasını anlayıp özür dilemiş bir insan değildir kendisiBen senin yerinde olsam çoktan tekmeyi basardım.
Çünkü belli ki sevgi yok. Aşık değil.
asla kabul etmem öyle bir seyii... ama yine de dönsün istiyorummSoğumuş erkek,ısınmadan geri gelmezyani illa ki ayrilik molasinda baska kizlar gelir,gecer bunu da yedireceksen kendine kabul et geleni :)
işte onu ben de bilmiyorum sadece şu an güzel günlerimizi özlüyorum ve yanında olmak istiyorum ama dödüğünde gercekten adım atabilir miyim bilmiyorumayrılık çok zor olsa gerek açık kapı aranıyorsun şu an ama döndüğünde kabul edebilecek misin?
nasıl ısınırlar tekrar? kabul etme değil de gelsin işte. hemen gelirse kimse olmamıs ddemektir o zaman kabul ederim ama ileride istemem aslaSoğumuş erkek,ısınmadan geri gelmezyani illa ki ayrilik molasinda baska kizlar gelir,gecer bunu da yedireceksen kendine kabul et geleni :)
Yapacak bisey yok. Ne kadar üstüne düsersen o kadar kacar. Bekleyeceksin,sabreceksin.. :)nasıl ısınırlar tekrar? kabul etme değil de gelsin işte. hemen gelirse kimse olmamıs ddemektir o zaman kabul ederim ama ileride istemem asla
başınıza geldi mi böyle bir olay peki ya da etrafınızdan bildiğiniz örnekler
soğumuş ama.. ne zaman dönercanım herkes döner. sen terketsende döner seni terkedende döner başkasına gönlü kayanda döner. düzen böyledir. döner ama o zamanda sen istemezsin. bunları umut et bekle diye yazmıyorum. sen hayatına güzel şekilde yine devam et. zaman geçsin hayatına başka birini al. döndüğünde de onu asla isteme.
soğumuş ama.. ne zaman döner
falcımıyım bebeğim zamanını nerden bileyim :) umudunu kestiğinde döner ama
ya çok kararlı bir şekilde ayrılıp er ya da geç dönen erkek arkadaşlarınız oldu mu? ya da çevrenizden bildiğiniz örnekler var mı?
pişmanlığından dönmez mi yaniben nezaman ki vazgeçtiğimi hissettirdim hayatımı gayet ii yaşadığımı gösterdim öle döndü erkeklerin tabiatı bu..unuttumu benı acaba diye mutlaka birgün gelirrr
pişmanlığından dönmez mi yani
o zaman da ben istemem kiiiii....güsel anılar bıraktıysan onda yani seni özlicek hisler miras bıraktıysan tabi ki döner ama bunu zaamanla belki baska bir deneyimle bile anlayabilir.
Merhaban size özel mesajla yeni ayrıldığım biren ilişkim hakkında danışmak istiyorumKendisi giden butun erkek arkadaslarim geri donmustu zamaninda lakinnn ozamanda ben kurkcu dukkanini kapatiyordum...
Ayrica donsun diye bir zavalli gibi kendisinin beklendigini bilen hisseden bir erkek yada pesinden kosup durdugunuz yalvardiginiz erkek donmez :)
2014 konusuO cümleyi ettikten sonra dönerse ben soğurdum açıkçası.
Ona dikkat etmedim benden önce birisi yorum yapınca konu yukarıya gelmiş.2014 konusu
Evet konuyu hortlatmışlarOna dikkat etmedim benden önce birisi yorum yapınca konu yukarıya gelmiş.
Cevremden oldu arkadaşlarımın sevgilileri pişman olup hep geri döndü ama benim hiç pişman olup dönen sevgilim olmadı beceremiyorum çok ozenirdim onlara biraz doğrucuyum galibaya çok kararlı bir şekilde ayrılıp er ya da geç dönen erkek arkadaşlarınız oldu mu? ya da çevrenizden bildiğiniz örnekler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?