• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğudum yoruldum

orası olmaz diyorum ki gercekten kalabalık bi ailesi var , kaç defa gttim o salona nişan için düğün için ama tıklım tıkış ,insanlar gecemıyor aralardan. Yaz ayı birde çekilecek dert degil inanın.Gönlüm hep kır düğününden yana olmuştur lüks olması önemli degil açık bi yeşillik alan bile uyar bana. hevesim cok kırıldı artık ya.oda bunun farkında suratım düşük felan sorup duruyor , agzımı acıp ben istemıyorum evlenmek demek istiyorm ama gene o üzülecek diye susuyorum. önemli olan insanın kendisidir ama ben kendimi hiç düşünmüyorum :2:

hem ailem destek olmasın ucuz yollu dügünümüzü yapalım...
hemde oldu bittiye getirerek...
Bence alın karşınıza onla konuşun... böyle olmaz gercekten... nere kadar onu kırmama adına kendinizi kırıp susucaksınızki...
evlenince patlarsınız ve evliliğinize yazık edersiniz.

Şöyle birşey var nikah olsun düğün olmasın ben sevmem zaten düğünü. bunu ona söyluyorm ama onlar oynamayı cok sevıyorlar. o zaman başka düğün salonu tut orası ufak diyorum yok yeter yeter diyor.inanın eşya konusunda herşey tam takım olsun istemıorum,fazla eşyayı sevmem.Ya evlenıyoruz biz üstelik onun beklemkten sıkılması yüzünden , ama iş icraata geldımı o pahalı bu pahalı,cinnet geciriyorum,bunları bilmesi lazım yuva kurmak kolay degil sen 30 yaşına kadar beklemişsin e olsun birikimin yani :1:

benimkide öyle tutturdu ağustosta olucak diye bana kalsa 2015 daha iyi, seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcımız valla

hem ailem destek olmasın ucuz yollu dügünümüzü yapalım...
hemde oldu bittiye getirerek...
Bence alın karşınıza onla konuşun... böyle olmaz gercekten... nere kadar onu kırmama adına kendinizi kırıp susucaksınızki...
evlenince patlarsınız ve evliliğinize yazık edersiniz.

evet tabi ki ikinci bir boşanmayıda ailem asla kabul etmez, topa tutarlar beniiyuva kurmak kolay degil ,tam bir ortaklık bu , iki kişiden birinde sıkıntı oldumu, evde ne huzur kalıyor ne mutluluk,bunlar tadı tuzu biberi dderler ama ciddi ruhsal hasarlara da yol acabiliyor

evet tabi ki ikinci bir boşanmayıda ailem asla kabul etmez, topa tutarlar beniiyuva kurmak kolay degil ,tam bir ortaklık bu , iki kişiden birinde sıkıntı oldumu, evde ne huzur kalıyor ne mutluluk,bunlar tadı tuzu biberi dderler ama ciddi ruhsal hasarlara da yol acabiliyor

ve sen kendinden ödün verdigin için. isteklerini o bişey der diyip ikinci plana atarsan.
kısaca kendini önemsemezsen oda evlenince hiç önemsemez... aman zaten YYYYYY bunu ben istiyorum diye kabul eder diyip sana hiç sormadan kendi kafasına göre davranıcaktır...
şuanda bişileri düzeltmek elinde. ilerde daha zor olur. sen bnei böyle kabul ettin diye cıkışır sana...
2. evliliğin ise bişileri göz ardı etmemen lazım... hemde hiç... kendi isteklerin daha ön planda olmalı... ne istedigini belli etmelisin...

ve sen kendinden ödün verdigin için. isteklerini o bişey der diyip ikinci plana atarsan.
kısaca kendini önemsemezsen oda evlenince hiç önemsemez... aman zaten YYYYYY bunu ben istiyorum diye kabul eder diyip sana hiç sormadan kendi kafasına göre davranıcaktır...
şuanda bişileri düzeltmek elinde. ilerde daha zor olur. sen bnei böyle kabul ettin diye cıkışır sana...
2. evliliğin ise bişileri göz ardı etmemen lazım... hemde hiç... kendi isteklerin daha ön planda olmalı... ne istedigini belli etmelisin...

haklısınn kendimi üzdüğüm yeterr , ciddi ciddi konuşmam lazım benımm

Back
X