Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları soğuk buhar makinası

seha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
340
2
96
Samsun
arkadaşlar merhaba...a.s.kasım annesiydim,ekim sonunda geldi kızım.tecrübelerinizden faydalanıyorum sıksık.kızımın burnu çok tıkanıyor,deniz suyu aldım fayda etmedi,burun aspiratörü aldım olmadı.şimdi de buhar makinasını deneyeceğim ama piyasada çok var.sizden ricam kullanıpta memnun kaldığınız veya kalmadığınız bir ürün var mı...
internetten almayı düşünüyorum genelde craft,chicco ve tefal çıkıyor karşıma.
önerilerinizi bekliyorum.a.s.

görümcem aldı o gecesi bebeği mışıl mışıl uyumuş işe yaramış

ben 3 yildir,chicconun iyonize soguk buhar makinasini kullaniyorum,cok memnunum,kesinlikle ise yariyor ...

ben de böyle bir başlık açacaktım. benim kızım da neredeyse doğduğundan beri burnu tıkalı inşallah işe yarar bebeğim uykusundan uyanıyor.

Philips kullanıyorum,çok memnunum.Daha önce fakir marka çok sevimli kaplumbağa şeklinde bir tane aldık,ikinci gününde bozuldu.Sevimliliğine kapılmamak lazım.

bende chiccon un iyonlu soğuk buhar makinesini kullanıyorum işe yarıyor biz zaten klimayla ısınıyoruz hem o kuru havayı alıyor hemde kötü koku olmuyorr....

işe yaradığını nerden anlıosunuz??bizde kraftın iyonlusunu aldık hiç tavsiye etmem çok gürültülü geldi bana??ama bu işe yarama muhabbetini bi acıklayın bakiim

işe yaradığını nerden anlıosunuz??bizde kraftın iyonlusunu aldık hiç tavsiye etmem çok gürültülü geldi bana??ama bu işe yarama muhabbetini bi acıklayın bakiim

Celencim bizim ev kaloriferli oda havayi cok kurutuyor,Zaten genel olarak Bukresin havasida cok kuru,bazi sabahlar uyandigimda burnumda hafif kanama bile olur.Hava nemli oldugunda daha rahat nefes aliyorum ve burnum kanamiyor.
Bizim minik pasanin burnu surekli tikali,buhar makinasi olmasa,burnu iyice kuruyor ve uyumakta zorluk cekiyor.Buyuk oglumda hastalandiginda daha rahat nefes aliyor buhar sayesinde.
Bu arada benimki chicco ,cok hafif ses cikartiyor,

şincik güselim ben gündüzleri bebeği salona alıyorum park yatağını oraya kurdum..iş yaparken kontrol etmem kolay olsun diye ..bebeğin odasında çalıştırıyorum makiineyi onun odasına giriyorum içerde ferah bi hava var kokusuz..salona giriyorum kuru bi hava nefes alınmıyo klima çok kurutuyo..ve farkettimki sadece gündüz leri tıkanıyo burnu salondayken kendi odasındayken tıkanmıyoo..bende geceleri onun odasına gündüzleride salona taşıyorum makineyi seste yok öyle rahatsız ediciisengözlerimebaksanab

kızlar benim bebişin de burnu çok tıkalı. denemediğim şey kalmadı. bugün sırf onun için dra gittiğimde soğuk buhar makinası alayımmı diye sordum. hayır dedi bebeği ona alıştırma daha kötü olur dedi:bbo:

Canimcim gurultulu olmasi daha iyi. Cunku o tarz gurultuler bebegin anne karnindaki gurultulerle ayni. bebek 9 ay boyunca dinledigi o gurultuleri tekrar duyunca huzur icinde uyuyor. etrafiniza bakin butun cocuklar aspirator, fan gibi seslerde daha rahat uyur.

Ben ABD deyim. sirf bu amaca hizmet eden white noise machine diye makinalar var. radyo gibi. babagin odasina koyuyorsun uyurken aciyorsun. bebek uyumakta zorluk eckmiyor. misil misil uyuyor.

o makinada 10-15 degisik ses var. mesela kalp atisi sesi. bebek anne karnindayken kalp atisini cok net duyuyor. uyurken de bu sesi duydugunda kendini guvende hissediyor. anne karnindaki gibi rahat rahat uyuyor.

hatta avrupa yakasinin 2 onceki bolumunde de ona benzer ama daha suslusunu gostermislerdi. iste okyanus sesi, yagmur sesi, beyaz gurultu sesi(televozyon radyo karlamasi sesi) gibi sesler. ben bebegime alacagim bir tane. cunku ne kadar ise yaradigini gordum.

Canim aslinda kuru ortamlar icin eskiden biz de kaloriferlere su kabi falan koyardik ve gercekten rahat ederdik bir nebze.

cunku insan en kolay bu sekilde hasta oluyor burnu tikanmasi bir kenara. kuruyan burunda m,ukus kalmayinca ic tabaka kuruyor. kuruyup catliyor. catlaklarin arasindan mikroplar solunum sistemine daha rahat iniyorlar ve kolay hastalaniliyor.

bilmiyorum bence biraz arastir.

Merhaba 7 yaşındaki oğlumda astım var ve soğuk buharı her öksürüğü olduğunda yarım saaat ara ile uyguluyorum. Acaba herhangi bir zararı var mıdır bilen varsa cevap lütfen

Ben size Weewell in WHC 730 uzaktan kumandalısını kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim. İstediğimiz nem yüzdesine ayarlıyoruz o kendi otomatikman oda nemi o yüzdeye gelene kadar çalışıyor. Komşumda Chicconun iyonizerli olanı da var karşılaştırma şansına sahip oldum. Cihcco da Weewell ile aynı ses düzeyine sahip ikisi de rahatsız etmiyor ancak weewell in özelliği çok. Tavsiye ederim

Weewell Souk Buhar Makinas-Uzaktan Kumandal - Programlanabilir Nem Ayar - Ionizer-WHC730, | Weewell Souk Buhar Makinas, bebek buhar makinas, bebek buhar malzemeleri, bebek rnleri,bebek malzemeleri, | Weewell, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!

Kızlar buhar makinalarından memnun kaldınız mı? ne öneriyorsunuz
Merhaba biz geçen hafta bir aylık bebeğimiz için soğuk buhar makinesi aldık.. Öncesinde çok araştırmıştım.. Loobex Mh 602 aldık çook memnunuz geceleri 4 saat filan çalıştırıyoruz bebeğimin cildine ii geldi ve rahat nefes almasını sağladı.. Makine çok sessiz ne kadar çalışmasını istiyorsan o kadar çalışıp kendi kendine kapanıyor olur da su biterse otomatik olarak kapanıyor nem seviyesini gösteriyor nem oranını ayarlayabiliuorsn ortalığı ıslatmıyor çift buhar çıkışlı..yine Başlama saatini de ayarlayabiliuorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…