işe yaradığını nerden anlıosunuz??bizde kraftın iyonlusunu aldık hiç tavsiye etmem çok gürültülü geldi bana??ama bu işe yarama muhabbetini bi acıklayın bakiim
işe yaradığını nerden anlıosunuz??bizde kraftın iyonlusunu aldık hiç tavsiye etmem çok gürültülü geldi bana??ama bu işe yarama muhabbetini bi acıklayın bakiim
kızlar benim bebişin de burnu çok tıkalı. denemediğim şey kalmadı. bugün sırf onun için dra gittiğimde soğuk buhar makinası alayımmı diye sordum. hayır dedi bebeği ona alıştırma daha kötü olur dedi:bbo:
Merhaba biz geçen hafta bir aylık bebeğimiz için soğuk buhar makinesi aldık.. Öncesinde çok araştırmıştım.. Loobex Mh 602 aldık çook memnunuz geceleri 4 saat filan çalıştırıyoruz bebeğimin cildine ii geldi ve rahat nefes almasını sağladı.. Makine çok sessiz ne kadar çalışmasını istiyorsan o kadar çalışıp kendi kendine kapanıyor olur da su biterse otomatik olarak kapanıyor nem seviyesini gösteriyor nem oranını ayarlayabiliuorsn ortalığı ıslatmıyor çift buhar çıkışlı..yine Başlama saatini de ayarlayabiliuorsnKızlar buhar makinalarından memnun kaldınız mı? ne öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?