- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
:)) aklina geldikçe yaizyor herhalde
yada konu fake
kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim
eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya
size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz
yok artık eş ailesine firmaya kızın ailesi haber verdikten sonra isterseniz başbakanlığa da mektup yazın tam olsun
Genel olarak söylüyorum bunu: Eşlerden yana şikayetler neden onun anne babasına anlatılır anlamıyorum. Birincisi o onların evladı, eğrisiyle doğrusuyla onlara ait bir can, önce onun mutluluğunu düşüneceklerdir. İkincisi eğer eş aldatıyorsa ve bundan babasının haberi varsa, babası tepki gösterdiyse nolacak sanki? Adamın içinde varsa korkusundan mı yapmayacak? Hadi korkudan yapamıyor diyelim, sonuçta adamda bu potansiyel var, bunun şüphesiyle bile yaşayabilir mi insan?
Ya fake demek istemiyorum da, çok tutarsız değil mi? Başında sadece bir şüpheden bahsediyor, sonra sabah aradım kızı diyor, sonra firma olayını anlatıyor falan :44:Halbuki hepsi konu buraya açılmadan önce gerçekleşmiş.
yok artık eş ailesine firmaya kızın ailesi haber verdikten sonra isterseniz başbakanlığa da mektup yazın tam olsun
BİMER e falan yazmalı cok acil, amerikan başkanı bush dahil herkese haber verin, uzaylılar tarafından kaçırıldım :)
Ya fake demek istemiyorum da, çok tutarsız değil mi? Başında sadece bir şüpheden bahsediyor, sonra sabah aradım kızı diyor, sonra firma olayını anlatıyor falan :44:Halbuki hepsi konu buraya açılmadan önce gerçekleşmiş.
sabah firmayı aradım olayı insan kaynaklarına anlattım eşmin adını söylemedim sonra bi telefon numarası bıraktım o bana geri döndü o kızı işten çıkarmam için eşnizin adını söyleyin yoksa nasıl araştırıcam dedi aramızda kalıcak dedi ve bende eşimin adını söyledim şok oldum dedi kız o öyle yapacak biri değil dedi bende günahını almak istemem benim eşim yapmaz güveniyorum ama kıza neden güveneyim dedim eşimin işten çıkmasını istemediğimi söyledim eşim oraya torpille girdi eniştesi soktu büyük bi firma ve hayatında ilk defa 1,100 tl maaş alıyor gireli 5 ay olmadı çıksın istemiyorum ama içimede atamadım
olayı baştan sona yazmış konuyu açmıştım ama çalıştığım için uzun süre bekleyince sayfadan atmış virüslü bilgisayarım sanırım ve konu açılmamış sonra aklıma geldikce yazıyorum hem neden face olsun başıma geleni yazıyorum belki büyük hata yaptım iş yerini aramakla ama o kızla nasıl beraber çalışacaklar aynı işyerinde nasıl katlanırım buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?