şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

başımdan kaynar sular dökülmüştü bide üstüne kız ağlayarak yanına gitmiş bide bana mesaj çekip yazıklar olsun sanada ona da demezmi bide kızı onun yanınada hayal ettikçe aklıma ilk gelen o oldu şimdi sürekli arıyor yatıştırmaya çalışıyor bazı arkadaşlar konuya daha idrak edememişler lütfen o zman yorum yazmayın ve takip etmeyin inanmayanlar olmuş Allah ım ya inanmak zorunda değilsiniz bende işi gücü bıraktım kocam beni aldattı diye hurafe yazıcam he aklı başında bi insanım merak etmeyin

yaptığına afern demesinimi bekliyosun herkesin. senin panik anında göremediğini dışardan gözlemleyip yorumluyoruz... önyargın çok fazla bence herşeye karşı...

arkadaşları bilmem ama ''bazı arkadaşlar konuya daha idrak edememişler lütfen o zman yorum yazmayın ve takip etmeyin'' bu cümle yetti bana..

umarım herşeyi halledebilmişsindir bzim mutluluğuna çomak soktuğumuz yoktu...

Allah sabır kolaylık versin..

sizleri anlamış değilim başıma ilk defa böyle bişey geldi evet tez canlıyım sabısızım çok sinirlendim sinirlede aradım ben bi kadınım eşimin ne niyetle arayıp aramadığını anlayabiliyorum 3 yıldır bir kez dahi şüphelenmedim iş yerini şimdi tekrardan aradım insan kaynaklarına söyledim dedimki biz aramızda halledelim dediki sizi anlıyorum bi sinirle yaptınız ama söz verdiniz eşimin adını söylemeyecektiniz dedim müdürüne söylemiş tek başıma halledemezdim dedi gözleyeceklermiş söylemeyeceklermiş dedimki yanlış anlama olmuş deyin sadece görğlmeyi görmüş dedi deyin dedim oda ben o kızı takip edicem siz benim aklıma kurt düşürdünüz dedi öyle bi insansa firmamızda çalıştırmayız dedi

Zina maalesef ki suç değil.. Özel hayatından dolayı kızı kovamazlar davasını açma hakkı olur iş yerine de,size de :ssz:

Ayrıca kızı takip edeceklerse eşinizi de takip etmeliler gerekirse ikisini de işten çıkartmalılar.. Sonuçta eşiniz kızı aramış, kız eşinizi zorlamıyor :ssz:

Ayrica aldatmaya yeltenmekle ,
aldatmak arasinda fark yoktur benim gozumde...

Yalniz aldatmaya yeltenmek, boyle sadece bir telefon konusmasiyla etiketlenecek bir sey degil..

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

Degil mi? Yazik baslarina silah dayanarak ayartilan evli coluk cocuk sahibi erkeklere. Hic akillarinda iclerinde yokken aldativeriyorlar eslerini. Bir durun ya! Kiz degil esiniz istemis telefonunu aramis kizi. Bir anlayin dinleyin önce. Var mi yok mu birsey ona göre davranin. Niye aramis ne konusmuslar cok merak ediyorsaniz esinizin basinin etini yiyin. Ki bence bu da yanlis cünkü ortada elle tutulur birsey yok. Telefon dökümlerinde cok sayida arama mesajlasma olur o zaman estirin gürleyin böyle. Elalemin kizini arayip ta sen kac yasindasin, evli mi dul musun... Ne hakla bir insani böyle rencide ediyorsunuz ki? Kizin belki de günahi yok, o da rahatsiz oldu esinizin aramasindan ama ayip olmasin diye kapatamadi telefonu. Patron kizimisiniz ki insan kaynaklarini arayip ta o kizi isten cikarin atin diyebiliyorsunuz. O kiz atilsin ama ak pak esiniz cikartilmasin. Esinize rest ceksenize isten cikacaksin diye madem mideniz almiyor bu durumu? Ya kadin gider derse bu adam beni rahatsiz ediyordu ve esiniz cikartilirsa isten?

Bu kisiyi dul oldugu icin hemen yaftalamanizi da cok cirkin buldum. Esinizin sizi aldattigi kesin ortaya cikarsa bosanirsaniz siz de dul olabilirsiniz. Cevrenizdeki kadinlar da size, o kisiye baktiginiz gözle baksa iyi mi hissedersiniz?

Kime ne ispatlayabilirsiniz ki sadece tek bir aramadan? Aciklanacak bir sey varsa da yapacak olan esiniz. Ya hicbir sey yoksa, yazik günah degil mi o bayana. Valla bana gelecek böyle sorular, öyle bir terslerdim ki karsimdakini kim namuslu kim ahlakli veya degil karisirdi ortalik. Isyerinde kadin erkek karisik calisiliyor. Ben de arardim, erkek calisanlar da beni arardi. Telefonla anlatirdik ne yapilacagini, hangi dosyalara bakilacagini veya birebir islem yaptirirdik karsidakine.

Gidin herkese anlatin, zaten baslamissiniz. Kendi ailenize de arkadaslariniza da cevrenizdeki herkese. Sonra da sorarsiniz kendinize ben nerede yanlis yaptim diye. Öfkeyle kalktim zararla oturuyorum simdi dersiniz. Kocaniz bu kisinin telefonunu istemis, aramis, konusmus ve telefonundan silmis bu kaydi. Cözmeniz gereken esinizin kaydi niye sildigi ve bu kadinla ilgili saydigi yalanlar. Esinizin böyle islere asna fisneye niyeti varsa vardir yoksa yoktur. Valla hep böyleyse tavirlariniz sabir tasi catlar size karsi.

eşinin yaptıgı yalan soyleme konusu hıc hos degıl buna bende kızardım sende gızlı aramasıda hıc guzel bırsey degıl yıne bunada bende kızardım madem kı yalan soyluyor demekkı bunda bı ıs var derdım cunku sız dıger iş arkadaslarıyla da gorusuruz buna kızlar da dahıl yalan soylemez dıyorsunuz eger sız zaten bunlara bırsey demıyorsanız esınızın bu bayanı saklaması nıye kım olsa sızın yerınızde bence aynı seyı dusunur ben sadece ıs yerını arayıp kızın adını vermenızı anlayamadım kızın bence hıcbır sucu yok kızın numarasını esınız alıp arkadaslarından aramıs bayan aramamıskı esınızı farz edelimkı ki emınım bayan oyle bırı deıldır o bayan evlıymiş bekarmıs adam secmeyen ve herkesle takılan ahlaksız bırı eger bı adam gelıpte ona yaklasırsa bu bayan ona neden hayır desınkı sonucta zaten oyle bırı bırsuru genelev var mesela kadınlar orda ama evlı barklı adamlar oraya gıdıyor kadın bısey yapıyor orda duruyor ben zaten ahlaksızım dıyor yanı demek ıstedgım evli erkekler kendıne sahıp cıkacak yok kadın asılmıs yok kadın dulmus napalım yanı sımdı kadını gırtlaklıyalımmı bence hatalı adamlar gıtmesınler kardesım bız evlı bayanlar yolda gordugummuz her capkın adama yaklasıyormuyuz oldu ozman evlı kadınlar aldatınca kocaları hıc benım karımı bu adam ayartı dıyıp kadınları hıc savunmuyorlar ya tore dıye vuruyorlar yada namus davası dıyıp oldurup bır kenara atıyorlar

özür diliyor çok pişmanım diyor bu itiraf değilde ne tam olarak aldatmadı ama yeltenmesi bile yetti

bence bu adam baktı sen buna yapmasa bile itiraf ettirene kadar herkesi ayağa kaldıracaksın yapmasa bile itiraf eder gibi özürler falan diliyor ki susup oturasın diye.

yalnız cidden eğer adam yapmamışsa bile bişey yeltenmemişse de insanın üzerine suç isnad etmekte üstüne yok. yapmadığın psikolojik savaş tekniği kalmadı

Ne MELOS'un anlatacakları biter, ne de bize bir cevap verir . En fazla "ağzı olan konuşuyor" diyerek herkese cevap vermiş olur :ssz: Ne de oturup bunca kadın bana ne anlatıyor diye düşünür... Sayfalarca yazdık da, ne oldu? Boşuna parmacıklarınızı yormayın kızlar... :6:

cnm malesef ben öyle yapamıyorum çok sabırsızım 1 gün bekletemem içimde kanser olurum direk mideme vuruyo benim bak bu saat oldu bir lokma koymadım ağzıma ne sabah ne şimdi iştahım filan kaçtı güvenimi sarstı mutlu huzurlu bi yuvamız vardı nerden çıktı bu sultan babasının kızı değilki 2 gün gelmedi diye telefonunu iste ara konuş sil sonra ve 3 ayrı yalan uydur ben değilde kim şüphelensin

ah canım keske bekleseydın dırek davranıp kaynanana anlatmıssın emın olsan ne ala ama dogruda soyluyor olabılır bende esıme cok guvenmeme ragmen bakarım telıne :)

bence bu adam baktı sen buna yapmasa bile itiraf ettirene kadar herkesi ayağa kaldıracaksın yapmasa bile itiraf eder gibi özürler falan diliyor ki susup oturasın diye.

bende böyle düşünüyorum baktı adam rezil oldu herkese
önüne de geçilecek gibi değil
bari özür dileyim de daha fazla rezil olmayım diye düşünüyordur

ışık hızıyla gitmezsen ışık hızıyla yok olursun beni iyice kandırmasınımı beklemeliydim ne kadar rahat söylüyorsunuz başına gelen kişi benim bişey diyemeyeceğim ayrıca bunları yapmak için aylarımı bekliycektim sıcağı sıcağına halledilirse halledilir bundan sponrada yaparsa kendi bilir

Ee arkadaşım hallettin de ne yaptın, madem ortalığı bu kadar ayağa kaldırmışsın buna yakışır da bir icraat yapabilecek misin? İş eşinin iş yerine kadar gitti. Ufak çaplı bir rezillik bu benim gözümde. Şu an sen eşi tarafından aldatılmış veya aldatılmaya kalkılmış, ortalığı biraz karıştırıp sonra da sinen kadın olacaksın. Ya da belki ortada hiç bir şey yokken iftira atan kıskanç kadın. Yarım saat bile sürmedi emin olup ortalığı ayağa kaldırman.

bende böyle düşünüyorum baktı adam rezil oldu herkese
önüne de geçilecek gibi değil
bari özür dileyim de daha fazla rezil olmayım diye düşünüyordur

evet işkenceyle yapmadığı suç üstüne atılan vermediği ifadeye imza attırılan kader mahkumları gibi oldu adam.

özür diliyor çok pişmanım diyor bu itiraf değilde ne tam olarak aldatmadı ama yeltenmesi bile yetti

Melos bence şu ayrı ayrı yazdığın mesajları birleştir ilk sayfada. Çünkü tek tek okuyunca inan insan şoka giriyor birden ne ara oldu bunlar diye.

Ayrıca kocan sana bildiğin yalan söylemiş. Bir yorum yapmıştım öfkemizi kontrol edebilseydik keşke diye bunda hala ısrarlıyım iş yerini aramamalıydın bence ama olmuş bir kere.
Eşin bir şey yapmak istemiş eline yüzüne bulaştırmış Allah ın sevdiği kuluymuşsun daha ilk dakikadan yakalamışsın.

İyi niyetli düşüneyim diyorum 5 dakikalık bir konuşma ne olabilir ki diyorum ama bu kadın evli barklı yaşlı ve müdürken, birden 30 yaşında dul ve makinada çalışan biri çıkıyor.
Eşinle oturup ciddi ciddi konuşmalısın..

ışık hızıyla gitmezsen ışık hızıyla yok olursun beni iyice kandırmasınımı beklemeliydim ne kadar rahat söylüyorsunuz başına gelen kişi benim bişey diyemeyeceğim ayrıca bunları yapmak için aylarımı bekliycektim sıcağı sıcağına halledilirse halledilir bundan sponrada yaparsa kendi bilir

kandırmanın azı çoğu mu var..
''ohh azıcık aldatmış, kızı yolup kocamla mutlu mesut devam edeyim mi'' diyorsun

İlk ve son sayfayı okudum çünkü baktım sabah açılmış konu ve 4 saate 14 sayfa sığmış maşallah takipçiler de çok:nazar: Ben 14 sayfanın hepsini okuyamacağım dedim ama arada bir ton olay olmuş şu birkaç saat içinde:53:
Önce gece telefonda gördün sabah kv anlattın sonra telefonla arayıp kızı sordurdun bir de son yorumlardan anladığım kadarıyla iş yerine gdip herşeyi ortaya çıkardın:44: Valla tam ışık hızı olmuş.
Peki şimdi ne hissediyorsun ve ne yapmayı düşünüyorsun? Asıl önemli olan şey bu bence...

Ben önce kocamı yargılarım ve hep ona derim '' dışar da bir sürü sütü bozuk var, sana bakabilirler, sarkabilirler ama benim için önemli olan senin duruşun ve tavrın. Eğer sen de yavşıyorsan sen suçlusun''

Dışardakilerle baş edemeyiz eğer böyle bir şeyi yaşattıysa önce eşim suçlu sonrasında o kadın/kadınlar.

Benim eşim de dört dörtlük değil ama böyle bir şeyi bana yaşatsa önce eşimi sorgularım ve hesap soracağım o dur.

Kendine sahip olamıyorsa dışardakileri suçlamam ilk başta. Önce kendine sahip olsun.

Keşke iyice emin olsaydın... vee itiraf etmişse bile önce kocan suçlu canım!

Arkadaşım konuyu baştan okumadın heralde. Eşi evli barklı kadın demiş . Kız ne demiş dulum. Anasının babasının öldüğüne kadarda adam muhabbet kurmuş. Kim bu devırde anası babası yokken bide dulken bunları özelini iş yerinde bukadar paylaşır hemde bir erkeğe.

Konuyu baştan sona okudum canım

eşinin yalanı var..

kızın yalanımı var..

eşinin kıza karşı içinde birşey varsa kızın suçumu oldu bu..

kusura bakmayın ama o adamdan korkulur madem bu kadar yalan söyleyebiliyor.ozaman kızıda kandırmıştır.evlendim boşandım diye..burda suçlu varsa eşi ondan bulsun hatayı..kızında yalan söylediğini ispat ederse bu söylediklerinde haklı ..belkide burda suçsuz birinin başını yakıyor kim bilebilir..olmuşta olabilir..ama işin doğrusunu bilmeden etmeden milletin ekmeğiyle ve en önemlisi namusuyla oynamaya kimsenin hakkı yok..

Back
X