kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim
eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya
size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz
Degil mi? Yazik baslarina silah dayanarak ayartilan evli coluk cocuk sahibi erkeklere. Hic akillarinda iclerinde yokken aldativeriyorlar eslerini. Bir durun ya! Kiz degil esiniz istemis telefonunu aramis kizi. Bir anlayin dinleyin önce. Var mi yok mu birsey ona göre davranin. Niye aramis ne konusmuslar cok merak ediyorsaniz esinizin basinin etini yiyin. Ki bence bu da yanlis cünkü ortada elle tutulur birsey yok. Telefon dökümlerinde cok sayida arama mesajlasma olur o zaman estirin gürleyin böyle. Elalemin kizini arayip ta sen kac yasindasin, evli mi dul musun... Ne hakla bir insani böyle rencide ediyorsunuz ki? Kizin belki de günahi yok, o da rahatsiz oldu esinizin aramasindan ama ayip olmasin diye kapatamadi telefonu. Patron kizimisiniz ki insan kaynaklarini arayip ta o kizi isten cikarin atin diyebiliyorsunuz. O kiz atilsin ama ak pak esiniz cikartilmasin. Esinize rest ceksenize isten cikacaksin diye madem mideniz almiyor bu durumu? Ya kadin gider derse bu adam beni rahatsiz ediyordu ve esiniz cikartilirsa isten?
Bu kisiyi dul oldugu icin hemen yaftalamanizi da cok cirkin buldum. Esinizin sizi aldattigi kesin ortaya cikarsa bosanirsaniz siz de dul olabilirsiniz. Cevrenizdeki kadinlar da size, o kisiye baktiginiz gözle baksa iyi mi hissedersiniz?
Kime ne ispatlayabilirsiniz ki sadece tek bir aramadan? Aciklanacak bir sey varsa da yapacak olan esiniz. Ya hicbir sey yoksa, yazik günah degil mi o bayana. Valla bana gelecek böyle sorular, öyle bir terslerdim ki karsimdakini kim namuslu kim ahlakli veya degil karisirdi ortalik. Isyerinde kadin erkek karisik calisiliyor. Ben de arardim, erkek calisanlar da beni arardi. Telefonla anlatirdik ne yapilacagini, hangi dosyalara bakilacagini veya birebir islem yaptirirdik karsidakine.
Gidin herkese anlatin, zaten baslamissiniz. Kendi ailenize de arkadaslariniza da cevrenizdeki herkese. Sonra da sorarsiniz kendinize ben nerede yanlis yaptim diye. Öfkeyle kalktim zararla oturuyorum simdi dersiniz. Kocaniz bu kisinin telefonunu istemis, aramis, konusmus ve telefonundan silmis bu kaydi. Cözmeniz gereken esinizin kaydi niye sildigi ve bu kadinla ilgili saydigi yalanlar. Esinizin böyle islere asna fisneye niyeti varsa vardir yoksa yoktur. Valla hep böyleyse tavirlariniz sabir tasi catlar size karsi.