şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

MELOS8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
261
1
26
İstanbul
ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bi bebeğim var eşimin 3 yıldır hiç bi hatasını aldatmasını ne duydum ne gördüm dün gece çocuğuma mama hazırlamak için saat 3 de kalktım eşimin telefonundan saat kaç diye bakayım dedim baktımki eşimin telefonu kapalı hiç böyle yapmazdı açtım arananlara baktım,herşey normaldi hep tanıdıklar vardı bide geçmişe baktım işlem kaydına firmanın adı ve sultan yazıyordu akşam saat 9 gibi maç izlemeye gitmişti saat tam 21:06 da sultan aranmış tam 5 dk 15 sn görüşülmüş ve silinmiş sesime uyandı ve sorduğumda yeni müdür telefonunu kaydettim dedi konuşmadım dedi ben aptal değilim dedim yaşlı evli barklı kadın dedi sonra orta yaşlarda dedi en son çocuğu yok ama evli sabaha kadar uyumadım sarıldı öptü sabaha kadar oda uyyumadı bebeğimin yanına yattım üstü açıldıkça örttüm hiç ağlayamadım anlamıyorum ama sabah başım çok ağrıyordu kaynanam geldi durumu anlattım ne halt yapmaya çalışıyo onun babasına söylerim ağzından burnundan getiririm dedi işe gitme istersen dedi bende oturup yasını tutacak halim yok dedim işe geldim

Olayı tam anlamadan neden bu duruma isim koydunuz ki? Bir de kayınvalidenize anlatmışsınız. Keşke daha sakin davransaydınız. En azından öyle mi değil mi daha net görürdünüz.

Keşke ben de sizin gibi güçlü olabilsem... eşimden sonra artık erkeklere inancım kalmadı çok pişkinler ama iyice emin olun derim. Onlara bir şey olduğu yık zeytinyağı gibiler olan bize, bizim psikolojimize oluyor.

ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bi bebeğim var eşimin 3 yıldır hiç bi hatasını aldatmasını ne duydum ne gördüm dün gece çocuğuma mama hazırlamak için saat 3 de kalktım eşimin telefonundan saat kaç diye bakayım dedim baktımki eşimin telefonu kapalı hiç böyle yapmazdı açtım arananlara baktım,herşey normaldi hep tanıdıklar vardı bide geçmişe baktım işlem kaydına firmanın adı ve sultan yazıyordu akşam saat 9 gibi maç izlemeye gitmişti saat tam 21:06 da sultan aranmış tam 5 dk 15 sn görüşülmüş ve silinmiş sesime uyandı ve sorduğumda yeni müdür telefonunu kaydettim dedi konuşmadım dedi ben aptal değilim dedim yaşlı evli barklı kadın dedi sonra orta yaşlarda dedi en son çocuğu yok ama evli sabaha kadar uyumadım sarıldı öptü sabaha kadar oda uyyumadı bebeğimin yanına yattım üstü açıldıkça örttüm hiç ağlayamadım anlamıyorum ama sabah başım çok ağrıyordu kaynanam geldi durumu anlattım ne halt yapmaya çalışıyo onun babasına söylerim ağzından burnundan getiririm dedi işe gitme istersen dedi bende oturup yasını tutacak halim yok dedim işe geldim

canım yaa kıyamam sana. Eğer müdürse açık açık söyleyebilir neden siliyor ki. bu insanda soru işareti bırakır. İnşallah düşündüğüm gibi değildir. Sen yinede içini ferah tut biliyorum bunun şuan imkanı yok ama bebeğin için çünkü o senın üzgün olduğunu hisseder.

Kaynana söylemek ile iyi yapmışsın ne güzel bak senden yana olmuş. işe gitmeklede iyi yapmışsın... Ama ben senın yerınde olsam eşimin iş yerıne giderim pat diye. birde sultan hanım kimse onu sorarım oradakilere....

Bana bir haltlar karıştırıyor gibi geldi.

Bizimki de böyle başlamıştı.

Gelirken bana cikolata alır mısınlar, araba ile beni de alır mısınlar poff sinirlerim bozuldu

Belki de doğru söylüyordur. Emin olsaydınız önce keşke. Kayınvalidenize anlatmanız çok yanlış olmuş.

Genel olarak söylüyorum bunu: Eşlerden yana şikayetler neden onun anne babasına anlatılır anlamıyorum. Birincisi o onların evladı, eğrisiyle doğrusuyla onlara ait bir can, önce onun mutluluğunu düşüneceklerdir. İkincisi eğer eş aldatıyorsa ve bundan babasının haberi varsa, babası tepki gösterdiyse nolacak sanki? Adamın içinde varsa korkusundan mı yapmayacak? Hadi korkudan yapamıyor diyelim, sonuçta adamda bu potansiyel var, bunun şüphesiyle bile yaşayabilir mi insan?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım önce bı sakın ol.dur bakalım konuyu anlamadan yıpratma kendını.bız kadınlar hep konuyu anlamadan yıpratıyoz sonrada uzuldugumuzle kalıyoz.sızolgun ınsanlarsınız.oturup konusun senı ıkna edemezse ozaman tepkını koy.

sabah firmayı aradım olayı insan kaynaklarına anlattım eşmin adını söylemedim sonra bi telefon numarası bıraktım o bana geri döndü o kızı işten çıkarmam için eşnizin adını söyleyin yoksa nasıl araştırıcam dedi aramızda kalıcak dedi ve bende eşimin adını söyledim şok oldum dedi kız o öyle yapacak biri değil dedi bende günahını almak istemem benim eşim yapmaz güveniyorum ama kıza neden güveneyim dedim eşimin işten çıkmasını istemediğimi söyledim eşim oraya torpille girdi eniştesi soktu büyük bi firma ve hayatında ilk defa 1,100 tl maaş alıyor gireli 5 ay olmadı çıksın istemiyorum ama içimede atamadım :(

sabah firmayı aradım olayı insan kaynaklarına anlattım eşmin adını söylemedim sonra bi telefon numarası bıraktım o bana geri döndü o kızı işten çıkarmam için eşnizin adını söyleyin yoksa nasıl araştırıcam dedi aramızda kalıcak dedi ve bende eşimin adını söyledim şok oldum dedi kız o öyle yapacak biri değil dedi bende günahını almak istemem benim eşim yapmaz güveniyorum ama kıza neden güveneyim dedim eşimin işten çıkmasını istemediğimi söyledim eşim oraya torpille girdi eniştesi soktu büyük bi firma ve hayatında ilk defa 1,100 tl maaş alıyor gireli 5 ay olmadı çıksın istemiyorum ama içimede atamadım :(

Arkadaşım sen niye ortalığı birbirine katıyorsun, hadi kayınvalidene anlattın firmayı neden aradın?

Eşim yapmaz, eşim aldatmaz, kendini kandırmadan önce bir emin ol.

sabah uyanır uyanmaz kızı aradım ben bu firmadamı çalışıyorsun dedim evet dedi evlimisn yaşın kaç dedim evli değilim boşandım dedi ne demeye benim eşimle konuştun sen dedim ben 2 gündür işe gelmedim beni merak etmiş numaramı almış aradı dedi

buna ne diyeceksiniz kızlar

bide aradıktan sonra eşim bana mesaj çekiyo kız yanıma ağlayarak geldi yazıklar olsun sanada kıza da diyo pişkinliğe bak bana niye yazıklar oluyo sen 8 aylık bebeğinden utanmıyorsunda gizli gizli konuşuyorsun sana yazıklar olmuyorda

bu sultan $imdi yeni mudurmu deilmi anlamadim orasini
i$ yerini hmn aramasaydin ke$ke
e$inin bi halt yedigindne emin olunca aarsan daha iyi olurdu
anliyorum uzgunsun kizginsin ama çok fevri davraniyorsun canim biraz daha sakin olmalsin

sabah uyanır uyanmaz kızı aradım ben bu firmadamı çalışıyorsun dedim evet dedi evlimisn yaşın kaç dedim evli değilim boşandım dedi ne demeye benim eşimle konuştun sen dedim ben 2 gündür işe gelmedim beni merak etmiş numaramı almış aradı dedi

buna ne diyeceksiniz kızlar

bide aradıktan sonra eşim bana mesaj çekiyo kız yanıma ağlayarak geldi yazıklar olsun sanada kıza da diyo pişkinliğe bak bana niye yazıklar oluyo sen 8 aylık bebeğinden utanmıyorsunda gizli gizli konuşuyorsun sana yazıklar olmuyorda

Yaptıklarını okudukça şoka girdim :53:

Belki gerçekten aralarında birşey yok, belki var, bu nasıl bir çözme yöntemidir?

benim kocam, benim kocamı ne demeye aradın, evli misin?

Arkadaşım sen niye ortalığı birbirine katıyorsun, hadi kayınvalidene anlattın firmayı neden aradın?

Eşim yapmaz, eşim aldatmaz, kendini kandırmadan önce bir emin ol.

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

:53: kadını işten çıkartmak için mi firmayı aradınız anlamadım

bi telde konuştu diye ortalığı birbirine kattığınıza göre benim kocam yapmaz diyemiyorsunuz demek ki bu kadar güvensizsiniz kocanıza karşı

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

Sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Aldatıldığından emin değilsin, kadının kocana musallat olduğundan da emin değilsn, ne yapmaya çalışıyorsun?

siz dediniz diye i$ten mi çikarilacak bu kadin $imdi

Back
X