ben 3 yıllık evliyim 8 aylık bi bebeğim var eşimin 3 yıldır hiç bi hatasını aldatmasını ne duydum ne gördüm dün gece çocuğuma mama hazırlamak için saat 3 de kalktım eşimin telefonundan saat kaç diye bakayım dedim baktımki eşimin telefonu kapalı hiç böyle yapmazdı açtım arananlara baktım,herşey normaldi hep tanıdıklar vardı bide geçmişe baktım işlem kaydına firmanın adı ve sultan yazıyordu akşam saat 9 gibi maç izlemeye gitmişti saat tam 21:06 da sultan aranmış tam 5 dk 15 sn görüşülmüş ve silinmiş sesime uyandı ve sorduğumda yeni müdür telefonunu kaydettim dedi konuşmadım dedi ben aptal değilim dedim yaşlı evli barklı kadın dedi sonra orta yaşlarda dedi en son çocuğu yok ama evli sabaha kadar uyumadım sarıldı öptü sabaha kadar oda uyyumadı bebeğimin yanına yattım üstü açıldıkça örttüm hiç ağlayamadım anlamıyorum ama sabah başım çok ağrıyordu kaynanam geldi durumu anlattım ne halt yapmaya çalışıyo onun babasına söylerim ağzından burnundan getiririm dedi işe gitme istersen dedi bende oturup yasını tutacak halim yok dedim işe geldim