şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

yorum yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hepinize cevaben şunu yazmak istiyorum sabah ilk işim konuyu açtım şokdayım ne yapıcam şimdi dedim sizden yardım istedim ama bana demediğiniz kalmadı yok boşar boşamasada aldatır siz ablanız kardeşiniz yardım istediğinde yerden yeremi vuruyorsunuz sizden bana yol göstermenizi istedim olaylar olduktan sonrada yorum yazdım konuyu açtım herşeyi baştan aşağı yazdım ama virüs yüzünden konu açılmadı sayfa kapandı bende parça parça yazdım çıkmaza girdim başıma ilk defa geldi yıkıldım kahroldum yaptığım hoş değil ama eşimin ne manada arayıp aramadığını anlayabiliyorum hayal ettikçe çıldırıyorum
torpille işe girdi ilk defa 1100 maaş alıyor 4 ay oldu çok sevinmiştim eniştesi buldu işi ama o aşna fişne peşinde anlaşılan yediremiyorum kendime sinirle iş yerini aramaktan başka bişey yapmadım oda hatamdı ama çıldırmıştım

bu sultan $imdi yeni mudurmu deilmi anlamadim orasini
i$ yerini hmn aramasaydin ke$ke
e$inin bi halt yedigindne emin olunca aarsan daha iyi olurdu
anliyorum uzgunsun kizginsin ama çok fevri davraniyorsun canim biraz daha sakin olmalsin

ama çok sinirlendim engel olamadım kendime bide yaşlı başlı dedi kız için kız bekarmış ve 30 yaşında

sinirimden çatladım gerçekten de..:47:
ben de çalışan bir kadınım,ve :47:erkeklerle çalışıyorum,pazarlama yapıyoruz,iş seyahatine çıkan oluyo,izinli olan oluyo,ve biz iş için arayıp konuşuyoruz uzun süre hem de...düşünüyorum da birinin karısı işyerimi arasa ve sizin söylediklerinizi söylese:47::47:rezalet tek kelimeyle...patronların iananıp inanmaycaklarını Allah bilr de ,laf çıkmaya görsün bir kere,arkasını alamzsınız...
bi de patron dikkatli oluca zfalan demiş..
siz nasıl bir insansınız ,insanların ekmeğiyle oynamaya utanmıyo musunuz?
aldattıysa kocanız sizin öncelikli muhattabınız kocanız,işyerini arayıp kadını sormak ne haddinize???

ama çok sinirlendim engel olamadım kendime bide yaşlı başlı dedi kız için kız bekarmış ve 30 yaşında

adam ne yapsın,30 yaşında bekar dese,çıldıracağını tahmin etmiş de yalan söylemiştir!!!!!!!!!!!!
dürüst olun bu şekilde söylese tepkiniz ne olurdu?30 yaşına ,boşanmış bir kadın :53: eminim aynı şekilde işyerini arardınız..

Son düzenleme:
eşin niye yalan söyleme gereği duydu acaba
galiba kızın değilde eşinizin ilgisi var

sen yardım istememişssinkii aklındakileri yapıp burda anlatmışsınn sadecee !!
ayrıca kendi kendine yazmış bide üstüne oynamışsınn!!
hem eşini hem o kızı firmada küçük düşürdün kendini de rezil ettin benceee :19::19:
adam seni boşamalı bencee sen onu diill !!

Panik anında yaptıklarınıza bakın Allah bilir başka bir durum olsa neler yaparsınız.Olay müdüre kadar gitmiş.Emin olun eşiniz dahil şirketteki herkesin kulağına gidecek ve rezil edeceksiniz eşinizide da ordaki itibarını da ki çoktan yerle bir ettiniz.İnşallah o kızı işinden etmezsiniz şu varsayım üzerinden gittiğiniz şüpheyle.
Dün kar tatili diye müdürüm haber vermemi istediği için evli arkadasımı saat 6:45 te aradım.İyi sizin eşiniz değildi yoksa sabahın köründe ne diye arıyor bu kadın seni der batırırdınız ortalığı yine.Allahım umarım çalışma hayatımda çevremde eşi sizin gibiler olmaz.

Heee birde eşeğin aklına karpuz kabugunu düşürmek diye bir deyim vardır onu da hatırlatayım.

Herşeyi arkadaşlar zaten yazmış zaten ancak bir işten atma olayı olacaksa sanıyormusun ki sadece kız işten atılacak, unutma ki eşinde işten atılacak. Ve sanıyormusun ki sadece onlar bilecek. İşyerleri en büyük dedikodu kazanıdır şimdi bile herkes konuşmaya başlamıştır emin ol

Anafikir anlasildi

Evli erkeklere goz koymayin,
sizi isinizden gucunuzden ederim

Yahu kadini arayan kocasi ,
fatura kesilen kisi kadin
bir de bosanmis tam yani oyle mi?

Nasil bir dunyadayiz biz?

Daha dogrusu nasil bir kadin dunyasindayiz?

sinirimden çatladım gerçekten de..:47:
ben de çalışan bir kadınım,ve :47:erkeklerle çalışıyorum,pazarlama yapıyoruz,iş seyahatine çıkan oluyo,izinli olan oluyo,ve biz iş için arayıp konuşuyoruz uzun süre hem de...düşünüyorum da birinin karısı işyerimi arasa ve sizin söylediklerinizi söylese:47::47:rezalet tek kelimeyle...patronların iananıp inanmaycaklarını Allah bilr de ,laf çıkmaya görsün bir kere,arkasını alamzsınız...
bi de patron dikkatli oluca zfalan demiş..
siz nasıl bir insansınız ,insanların ekmeğiyle oynamaya utanmıyo musunuz?
aldattıysa kocanız sizin öncelikli muhattabınız kocanız,işyerini arayıp kadını sormak ne haddinize???

konu şaka gibi gerçekten.. 5 dakikalık ve içeriğinin ne olduğu bilinmeyen bir telefon görüşmesi yüzünden cia bile devreye girecek korkarım birazdan.. o değil de aynı iş yerinde 9-10 saat çalışan insanlar birbirlerini arayamazlar mı? yukarıda ki mesajı okuyunca benim de aklıma geldi, erkeklerle çalışıyorum, iş harici günde 10 kere falan ararlar neredeyse :) arkadaşın dediği gibi o zaman eşler hemen yapışsın telefona.. herhalde ben o görüştüğünüz yetkili olsam sizi ciddi bir şekilde bozardım.. kocanıza soramadığınız hesabı, k.valideniz ve iş çevresi aracılığıyla sormaya çalışmanız çirkinlik ötesi..Ayıp!

melos naptin kocani
butun i$i gucu birakdim senin konuya bakmaya geldim :))

umarım konu sahtedir diyorum ve ekliyorum,

ben o kocanın yerinde olsam anında boşarım sizi..

elinizde net bir kanıt yokken nasıl eşinizi ve kendinizi bu kadar utanç verici bir durumun içine sokabiliyorsunuz..

eşiniz iş arkadaşını aramış ve size yaşıyla ilgili yalan söylemiş,siz gecenin bir körü telefonunu karıştırıp sorgu sual ettiğinizde ne diyecekti evet aşkım kadın 30 yaşında,hemde evlenip boşanmış mı diyecekti..

Öfke anında kendimizi kontrol etmeyi başardığımız an dünya daha yaşanılabilir bir hale gelecek eminim.

Sizin öfke kontrolü terapisine ve sosyalleşmeye ihtiyacınız var. Evlilik iki insanın birbirinden başka hiş kimseyle iletişim kurmaması gereken bir hapishane değil. Siz de sosyalleşebilseniz, eşiniz ve aileniz dışında insanlarla iletişim kurmaya odaklansanız, bu denli sağlıksız hareketlerde bulunmazdınız sanırım. Etrafınıza daha fazla zarar vermeden sorunlarınızı sakin kafayla düşünün ve çözüm için adım atın. Sadece eşiniz için değil 3. şahıslar için de tehlike arz edersiniz bu şekliyle. Geçmiş olsun.

kızlar yapmayın Allah aşkına ya.tamam kadın hatalı ve fevri davranmış olabilir belki bi şoka girdi ve neyapacağını bilmez bi şekilde sağa solu aradı.ona söyleyeceğiniz şey burda ben o adamın yerinde olsam seni boşarım demek olamaz.aynı şeyleri yapan sizin kız kardeşiniz olsaydı ona ah ablacım niye böyle şeyler yaptın deyip olayın bundan sonraki kısmında neler yapabileceğini öğütlerdiniz.insanları tanımıyorsunuz diye böle ağzınıza geleni sayıp döküyorsunuz.tamam kadın hatalı davranıyor bende zaten suçsuz demiyorum yanlış anlaşılmasın.
konu sahibine gelirsek kocanız o kadını iş için aramamış belli kadınında dediği gibi merak ettiği için yada başka bi sebepten orası muamma ama bukadar fevri davranmayıp olayları biraz izleseydiniz keşke.ayrıca işyerini arayıp kadının işten çıkarılmasını istediğiniz gibi kocam o işten çıksın istemiyorum torpille girdi maaşı iyi diyorsunuz,ortada bi suç varsa bence bu hem kocanızın hem o kadının.madem bi ceza verilecek neden sizin kocanızı kayırsınlar.

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

belki arkadaşça görüyorlar. annesi babası yok muhabbetini duymakk çok zor değilki yanlış yerlere bağlıyosunuz bence olayı. hatta annesi babası olmadığı için kardeşçede görüyosa arayıp neyin var bi ihtiyacın varmı demek insanlıktandır.
ama eşinizin her dula öyle bakıcanı düşünüyosanız kendine sahip çıkamadığını düşünüyosanız biliyorum.
annesi babası yoksa ve gerçekten sadece yanlış anlaşılmaysa ve iştende çıkarılırsa vicdanınız sızlamıcakmı?
bence sizin bu kadar pireyi deve yapacağınızı bildiğinden silmiş görüşmeyi...
sakin olun kendinize güvenli olun. oturup bi herşeyi konuşun eşinizle. yanlış anladıysanız bi eşiniz değil sizde rezil olursunuz...

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

Kocanız melake maşallah yoldan çıkmak istemeyen erkeği feriştahı gelse yoldan çıkaramaz önce kocanıza hesap sorsanıza.:49:

Son düzenleme:
Yok artık yahuu... Nasılda ortalığı velveleye vermişsin.
Tamam belki senin için ağır bir durum ama bilir misin bir söz vardır, nabza göre şerbet vermek derler.
Eşin, bekar 30 yaşlarında bir kadınla 5 dakika konuştuğunu söylediğinde zıvanadan çıkacağını bildiği için bence durumu kurtarmaya çalışmış ama pek başarılı olamamış.
Yahu ya iş düşündüğünüz gibi değilse, aslı olmayan bir durum yüzünden elin kadınını zan altında bırakmak ne derece doğru.
Hiç mi Allah korkunuz yok nasıl o vebalin altına girdiniz aklım almıyor.
Yazdıklarınızı okudukça hem gülüyor hem şoka giriyorum.
Evet gülüyorum yanlış okumadınız bence sizde yaptıklarınızın ne denli trajıkomik olduğunu anlamak için geri dönüp bir okuyun.
Bakın sizde çalışıyormuşsunuz iş arkadaşlarınızla hiç telefon görüşmesi yapmıyor musunuz?
o arkadaşlardan birinin eşi sizi böyle bir şey itham etse nasıl hissederdiniz?
Yazık gerçekten, hem kendinizi küçük düşürmüşsünüz hemde eşiniz ve o kadını rencide etmişsiniz.
Birilerinin birilerine özür borcu var bence.

Back
X