eşim tamamen hatalıki beni telefondada olsa aldattı aldatmak sadece başka şeylerle olmaz gizlemekle yalan söylemeklede aldattığı aşikar
yarım saat içerisinde sonuca bağlayıp aldatıldığını düşünüyorsan ne diyelim canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim tamamen hatalıki beni telefondada olsa aldattı aldatmak sadece başka şeylerle olmaz gizlemekle yalan söylemeklede aldattığı aşikar
bu sultan $imdi yeni mudurmu deilmi anlamadim orasini
i$ yerini hmn aramasaydin ke$ke
e$inin bi halt yedigindne emin olunca aarsan daha iyi olurdu
anliyorum uzgunsun kizginsin ama çok fevri davraniyorsun canim biraz daha sakin olmalsin
ama çok sinirlendim engel olamadım kendime bide yaşlı başlı dedi kız için kız bekarmış ve 30 yaşında
sinirimden çatladım gerçekten de..
ben de çalışan bir kadınım,veerkeklerle çalışıyorum,pazarlama yapıyoruz,iş seyahatine çıkan oluyo,izinli olan oluyo,ve biz iş için arayıp konuşuyoruz uzun süre hem de...düşünüyorum da birinin karısı işyerimi arasa ve sizin söylediklerinizi söylese
rezalet tek kelimeyle...patronların iananıp inanmaycaklarını Allah bilr de ,laf çıkmaya görsün bir kere,arkasını alamzsınız...
bi de patron dikkatli oluca zfalan demiş..
siz nasıl bir insansınız ,insanların ekmeğiyle oynamaya utanmıyo musunuz?
aldattıysa kocanız sizin öncelikli muhattabınız kocanız,işyerini arayıp kadını sormak ne haddinize???
kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim
eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya
size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz
kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim
eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya
size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz