şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

Kac para alırsa alsın işsizde kalsa eşini işten çıkar. Devamlı birlikte olduğu ortamda nasıl unutturabilirsin. Ben bu olayı yaşadım. Böyle gelişti. Sonra kızım doğdu yenidoğdugunda işten çıkmak istedi bi süre sonra . Oda abi torpiliyle girmişti. Abisi sonra yine göturdu. Şimdi mahkeme dokumlerinde goruyorum tel. Olarak ne safmışım

işte ben bunu başında yakaladım yeni konuşmaya başlayacaklardı Allah ım güzel Allah ım müsade vermedi saf değilim arkadaşların dediklerine inanamıyorum beni yerden yere vurmuşlar nerdeyse eşime bunları yaptığı için bi kutu çikolata yapıp götürücem :)

yaptıgınız davranışları ben onaylamıyorum.

yaptığınız yangınla körükle gitmek

tamam kız boşanmış ya..artık bitti sizin için yapıştırırsınız artık her türlü damgayı.

yazık ya kızıda iş yerine rezil etmişsiniz..

yaptığınzdan utanmalı kızı arayıp özür dilemelisiniz.

burda eşinizle halletmeliydiniz konuyu kızla değil...

tamam özür dileyip ikisinede bunu bana yaşattıkları için bi kutu çikolata yapıp götürücem ..............

ne günlere kaldık

tatlım sen Sultan ın gerçekten müdür olduğuna inanabilirsin ama konuşmadım demesine sinirlendin ,şüphelendin öyle değil mi? bunu ona sormadın mı nedne yalan söylüyorsun 5 dk görüşülmüş diye?

Ya arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz bu işler böyle başlıyor ne yazıkki başına gelmeyende anlamıyor allah sana yardım etsin arkadasımm ama iş yerini araman yanlış

Çok doğru diyorsun arkadaşım. Konu sahibi en guzelini yapmışsın iş ilerlemeden biz arkadaşların dediği gibi yaptıkta ne oldu son ana kadar. Bişi olucaksa baştan olsun boşver. Burdakiler bunu yaşamamış anlaşılan konuşmalarından belli oluyor

eşim özür diliyor yani ilk aramasıydı okızı yeni başlayacaktı ilk defa bi işe kalkıştı Allah ın sevgili kuluyumki 6 saat süremeden gün yüzüne çıktı eşimin telefonunu karıştıran biri değilim ilk defa yaptım telefon kapalı olduğundan eşim 1 dk önce mesaj attı iş yerini aradığımı bildiği halde ailemin tavrını bildiği halde halıcıya para verilecek unutma aşkım diye burda suçunu kabul etmiş oluyor dimi

söyledimi eşiniz haklısın diye. hala inanamıyorum bi telefonla nasıl olur diye.
eşim işi gereği bir sürü çapkın müteahhitler, belediyede çalışanlar ofiste çalışan kızlar, evlimisin sen diye yolunu kesen kızlar var belediyelerde vs. ama kayıtlı bayanlarla görüşmesinde bişey yapıcaktın değilmi demedim..
ya ben hala olayı tam anlayamadım, yada ben biraz safım :)))

ben olsam fark etmemıs gıbı yapıp ertesı gunlerde olan bıtenı bulmaya calısırdım.

tatlım sen Sultan ın gerçekten müdür olduğuna inanabilirsin ama konuşmadım demesine sinirlendin ,şüphelendin öyle değil mi? bunu ona sormadın mı nedne yalan söylüyorsun 5 dk görüşülmüş diye?

ya ben anlatamıyorum diyorumki sultanın müdür olduğu filan yok yalan söyledi çalışan biriymiş orda ayrıca ne evli nede çocuğu varmış 3 tane ayrı yalan söyledi ilk sadece kaydettim dedi konuşmadım dedi sonra hasta diye merak ettim dedi

ben olsam fark etmemıs gıbı yapıp ertesı gunlerde olan bıtenı bulmaya calısırdım.

cnm malesef ben öyle yapamıyorum çok sabırsızım 1 gün bekletemem içimde kanser olurum direk mideme vuruyo benim bak bu saat oldu bir lokma koymadım ağzıma ne sabah ne şimdi iştahım filan kaçtı güvenimi sarstı mutlu huzurlu bi yuvamız vardı nerden çıktı bu sultan babasının kızı değilki 2 gün gelmedi diye telefonunu iste ara konuş sil sonra ve 3 ayrı yalan uydur ben değilde kim şüphelensin

dikenli ellerinizi uzattınız kendi başınıza gelince eminimki böyle yapardınız

Çok ama çok talihsiz bir cümle olmuş. Ne demek dikenli elleriniz. Duyulmak istenilenler duyulmayınca dikenli el.

seni sevdiğimi iş yerindeki herkes biliyor diyor

Aldatıldın veya aldatılmadın onu kocandan başka kimse bilemez. Dikenli ellerimle gene de kadın olduğun için son birşey yazayım. Yukarıdaki cümle ne aptalca bir cümle. Adam 5 aydır işyerinde durmadan seni mi anlatıyormuş ki herkes karısını nasıl sevdiğini biliyormuş.

12 yıldır aynı yerdeyim, yanında çalışan veya birlikte çalıştığım hiçbir kişinin eşini ne kadar sevdiğini bilmem keza onlarda benimkini. İşyerinde böyle şeylerde konuşulmaz. Ne kadar çirkin birşey olur iş arkadaşlarına karımı yada kocamı çok seviyorum demek.

Ne siz dengelisiniz, ne eşiniz hep uç duygular. Tencere kapak maşallah.

tamam özür dileyip ikisinede bunu bana yaşattıkları için bi kutu çikolata yapıp götürücem ..............

ne günlere kaldık

ikisindende özür dile demedim.. ben sana kızdan dilemelisin dedim..

hem ben sizinle dalga geçerek konuşmuyorum.. sizin konuşma tarzınız çok alaycı...

ne konuşmuşlar
belkide işyerini aramak dışında sen doğru olanı yapmış olabilirsin
hemen eşini affetme

adam dün bu işe kalkışıp bugun hangi ara itiraf etti töğbe yarebbimmm :27:
wallahı uyduruk bır hıkaye dınlıyorum sanki şu anda, ya sen adamın bır haltlar karıstırmasını engelledım,
erken davrandım vazgecırıp ozur dılettım sanaraktan aslında aldanansın, yada biz pek anlayamadık :6:

Çok doğru diyorsun arkadaşım. Konu sahibi en guzelini yapmışsın iş ilerlemeden biz arkadaşların dediği gibi yaptıkta ne oldu son ana kadar. Bişi olucaksa baştan olsun boşver. Burdakiler bunu yaşamamış anlaşılan konuşmalarından belli oluyor

başına gelen anlar ağlarsada anam ağlar boşuna dememişler adam beni aldatmaya yeltensin ama tam aldatamasın ben bu işi tam yapmasını bekliyim bide kızdan özür dileyeyim başka emriniz varmı yorum yazan bazı arkadaşlara cvp bile yazmıyorum benim söylediklerimden bişey çıkaramıyorlarsa bişeyde diyemeyeceğim öyle bi hissettirdinizki bana aldatan benmişim gibi oldu

ne konuşmuşlar
belkide işyerini aramak dışında sen doğru olanı yapmış olabilirsin
hemen eşini affetme

başımdan kaynar sular dökülmüştü bide üstüne kız ağlayarak yanına gitmiş bide bana mesaj çekip yazıklar olsun sanada ona da demezmi bide kızı onun yanınada hayal ettikçe aklıma ilk gelen o oldu şimdi sürekli arıyor yatıştırmaya çalışıyor bazı arkadaşlar konuya daha idrak edememişler lütfen o zman yorum yazmayın ve takip etmeyin inanmayanlar olmuş Allah ım ya inanmak zorunda değilsiniz bende işi gücü bıraktım kocam beni aldattı diye hurafe yazıcam he aklı başında bi insanım merak etmeyin

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

Işık hızıyla gidiyorsun, eşini haşladın, aileye anlattın, firmaya şikayet ettin, kızı buldun, son olarak da eşinin hatasını bertaraf edip kızları suçlu çıkardın.

Sen akşama kalmaz bu adamı boşar, yenisini bile alırsın. Korktum.

adam dün bu işe kalkışıp bugun hangi ara itiraf etti töğbe yarebbimmm :27:
wallahı uyduruk bır hıkaye dınlıyorum sanki şu anda, ya sen adamın bır haltlar karıstırmasını engelledım,
erken davrandım vazgecırıp ozur dılettım sanaraktan aslında aldanansın, yada biz pek anlayamadık :6:

doğruya itiraf etmek için 1 haftayı beklemeliydi dimi

kendi annesi dahil herkes ona cephe olmuşken itiraf etmeyip ne yapıcaktı o zman mantıklı bi açıklaması olmalıydı yalanları ayrı
bide eşime neki 2 gündür gelmeyen kadını merak edip telefonunu alıp arıyo hemde akşam dışarı çıkıp arıyo bide siliyo ama işlem kaydından silmeyi akıl edemiyo

Ya iyi tamam da simdi yapmaya yeltenirken enselendi ,
siz de yapabileceklerinizi gosterip goz dagi verdiniz kendinizce ...

Ama esinizin sirketi ve kizi aradiginizdan haberi yok degil mi?

Olsa zaten su an sakin olamazdi bence ...

Diyelim ki olay sizin dediginiz gibi esiniz aldatmaya yeltendi,
unutmayin bundan sonra profesyonel davranacak ..

Esinize bunu ogrettiniz su an ve artik yalanlarin ardi arkasi kesilmeyecek...

Işık hızıyla gidiyorsun, eşini haşladın, aileye anlattın, firmaya şikayet ettin, kızı buldun, son olarak da eşinin hatasını bertaraf edip kızları suçlu çıkardın.

Sen akşama kalmaz bu adamı boşar, yenisini bile alırsın. Korktum.

ışık hızıyla gitmezsen ışık hızıyla yok olursun beni iyice kandırmasınımı beklemeliydim ne kadar rahat söylüyorsunuz başına gelen kişi benim bişey diyemeyeceğim ayrıca bunları yapmak için aylarımı bekliycektim sıcağı sıcağına halledilirse halledilir bundan sponrada yaparsa kendi bilir

Ya iyi tamam da simdi yapmaya yeltenirken enselendi ,
siz de yapabileceklerinizi gosterip goz dagi verdiniz kendinizce ...

Ama esinizin sirketi ve kizi aradiginizdan haberi yok degil mi?

Olsa zaten su an sakin olamazdi bence ...

Diyelim ki olay sizin dediginiz gibi esiniz aldatmaya yeltendi,
unutmayin bundan sonra profesyonel davranacak ..

Esinize bunu ogrettiniz su an ve artik yalanlarin ardi arkasi kesilmeyecek...

eşimin iş yerini aradığımdan kimle konuştuğumdan hepsinden haberi var

gayette sakin sakin aşkım diye mesaj çekiyor çok pişman olduğunu söylüyor ailemi arayıp ikna edin diyor

profosyenel davranacak biri olsaydı ilk dakikadan enselenmezdi bundan sonrada yaparsa bana değil 8 aylık kızına yapar

Back
X