- 3 Mayıs 2025
- 54
- 34
- 3
- 28
- Konu Sahibi cicekkkahrmn
-
Onların aklına uyup senelerce çalışmadım o kadar pişmanım simdi kizim var bakcak kimsem yok calisamiyorumAilen sana değişti gözü ile bakarlar ailen dedikodudan korkan tipler zaten gözün açılmasın diye seni kapatılar bende bu durumun benzerini yaşıyorum
Eşin açılmanı istiyor mu ?
Birde çalışıyor musun
Çok sagolun cesaret verdinizAsla boyun eğmemelısınız. Bu hayata bı kez gelıyoruz. Hayat sızın hayatınız. Nasıl nefes alacağınıza başkaları karar veremez. Uzulmeyın. Enınde sonunda kazanacağınıza ınanıyorum.
umudunu diri tut bir zaman gelecek başlamak için fırsat ayağında olacak o zamana kadar umudun o anda da cesaretin lazım yılma yola devam çok mutlu olmanı ve özgürlüğü tatmanı dilerimÇok sagolun cesaret verdiniz
Valla şu anlattıklarınızı yaşatan aile benim hiç umrumda olmazdı.Bu arada Mügede olanların hepsi kapalı :)Merhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm
Zaten bu yaşına kadar onlar yüzünden boş yaşamışsın. Boyle giderse anca onlar ölünce istediğini yapma lüksün olacak. Eee onlar ölünce 50 yaşında olacaksın. 50 yaşında da bu hevesin olacakmi. O yuzden vaktin varken kendi istediğini yap. Kos koca 30 yaşında kadınsın.Benim bebegim olmuyordu ailem sadece bana bu konuda destek oldular tüp bebek masraflarinda ama bu kadar geri kafalı olmaalari beni sıktı patlama noktasına geldim onlari dinledim senelerce evde boş boş vaktim gecti o kadar pişmanım ki
Zaten bu yaşına kadar onlar yüzünden boş yaşamışsın. Boyle giderse anca onlar ölünce istediğini yapma lüksün olacak. Eee onlar ölünce 50 yaşında olacaksın. 50 yaşında da bu hevesin olacakmi. O yuzden vaktin varken kendi istediğini yap. Kos koca 30 yaşında kadınsın.Benim bebegim olmuyordu ailem sadece bana bu konuda destek oldular tüp bebek masraflarinda ama bu kadar geri kafalı olmaalari beni sıktı patlama noktasına geldim onlari dinledim senelerce evde boş boş vaktim gecti o kadar pişmanım ki
Babası gelir döver ne ya,kafalara bak!simdi bu kadın kocasından dayak yese anne yol göstermis iste!Merhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm
Açıl istediğin hayatı yaşa. Köye de gitme ne b.k yerse yesinler. Annenize iki tane vurasım geldi. Kadın olmak bu ülkede suç.Merhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm
Bir ilerisi kocBabası gelir döver ne ya,kafalara bak!simdi bu kadın kocasından dayak yese anne yol göstermis iste!
Nasıl insanlar bunlar
İlisiginiizi kesin bu insanlarla.
Analık babalık böyle bisey degil.
Sıkma canını. Otuz yaş aydınlanması bu. Bir anda herşey anlamlanıyor . Özgürlüğünü hayatının iplerini eline almak istiyor insanFarkındayım ve geç farkına varıp gec harekete geçmeye çok pismanim
Kızınız okula baslayınca girin bir işe çalısın. Bir kadının ekonomik özgürlüğü olmalıSadece liseyi bitirdim şimdiye kadar boş durduğuma onları dinleyip çalışmadığım için köpek gibi pismanim simdi tamamen bir aydınlanma yaşadım
Kendi düşüncene bak,ne yapmak istiyorsan onu yap. Eşinle aran nasıl bilmiyorum arkandaysa kararlıysan kimsenin ne düşündüğü umrunda olmasın. Bütün hayatını mahvetmişler,bari bundan sonrası istediğin gibi olsunMerhaba hanımlar biz köyde yasiyoduk annemgil 14 yaşımda zorla basımi kapattilar zorla ortaokuldan sonra beni okula yollamadilar kiz çocuğu okumazmiş kaç kere ağladım kabul etmediler sonra evden dışarı adım attirmadilar sadece akraba ziyareti sürekli evde kapaliydim 19 yasinda evlendim suanda 28 yaşındayım küs gittim ailemin yanına babam küfür etti evden dışarı çıkma kimse kus geldini görmesin seni dedi sonra eşimle barıştım evlenince çalışma die sıkı sıkı tembih ettiler şimdi aklim başıma geldi başımı açmak istediğimi aileme bildirdim annem bana sapittinmi sen azdinmi sonradan azdinmi müge anliya çıkanlar gibimi olacaksın dedi seni iyiki sıkmışız yoksa senin hakkından gelinmezmis dedi ben bu tepkiye şok oldum erkek kardeşim yüzünden başlarına gelen kalmadi bunu ona söyledim o erkek sen kadınsın diyor eşim konuştu annemle onada babasi duyarsa gelir döver çok kızar die söylemiş ben bu durumda napim sizce bütün hayatımı kontrol altında tutmaya calisyolar cildiricamm
Annemgil köyde yaşıyorlar ve koydekiler genelde kapali ve dedikoducu insanlar ruhum daralıyorKonu sahibesi boşverin. Hayat sizin. Evli barklı kadınsınız kimse size şunu yap bunu yap diyemez. İstedikleri kadar tepki koysunlar. Ne yapacaklar aç mı bırakacaklar. Zamanla alışırlar, alışmazlarsa da kendileri bilir. İçinizden ne geliyorsa onu yapın bence.
Bu aydınlanma neden geç yaşanıyor ah ah yıllarım gitti bosaBir ilerisi koc
Sıkma canını. Otuz yaş aydınlanması bu. Bir anda herşey anlamlanıyor . Özgürlüğünü hayatının iplerini eline almak istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?