- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
çok üzüldüm yaşadıklarına, bu çektiğin acı geçicek, onu öyle bi unutacaksın ki, bi gün bu gözyaşlarını, o anı hatırladığında senin için hiçbişey ifade etmicek. keşke mümkün olsa da şimdide ağlamasan.. canım bide korkuyorum demişsin, sana geçmişde ben bitirmeden bitmez demiş? bu kısım hikaye, sen onu sildikten snr o çırpınsın dursun. ama neden korkuyorsun? yani ilişkiniz olduğunu ailene anlatmasından mı?
bu gibi durumlarda her zaman güçlü olmak lazım canım.. durumuna gercekten cok üzüldüm ama şuna eminim ki o çok pişman olucak..
erkekler böyle hakaret kıvamına geldiğinde ağlamamak güçlü olup ağızlarına lafı tıkamak lazım..ağlarsan küçülürsün acınırsın..
keske sende ağlamayıp madem bu kadar zamandır neden bir o... la birlikteydin deseydin...
ş...siz ya bu nasıl bir karakterdir..bu gibi insanların artık psikolojisi bozulmuş gercekten normal insan hareketleri yapmamaya başlıyorlar..
ama sen sen ol ona karakterini göster sana o... demek neymiş görsün..ve ben eminim ki o bunları bi anlık sinirle söylediğini ve sinirlerinin o an bozuldugunu söyleyecek...ama sen affetmeyip bu lafları ona yedireceksin kuzum rahat ol simdi toparlan biraz kendine gelmeye çalış..ve ne olursa olsun aglama ağlarsan küçülürsün her zaman güçlü ol...
biz her zaman yanındayız daralırsan yine yaz destek oluruz canım..allah yardımcın olsun bitanem..
Merhabalar oncelikle gecmis olsun..Olayi kendi bakis acimla yorumlamak gerekirse resmen size o.... demis ve bu saatten sonra bu adami affetmek evet ben ...yum kabul ediyorum demekten baska birsey degil! Bircogumuzun ailesi bize onurumuz gururumuz ve namusumuz icin yasamamiz gerektigini asiladi cocuklugumuz boyunca..elin kompleksli dangalagi gelsin onurumuza gururumuza namusumuza dil uzatsin bizde buna boyun egelim diye degil dimi? Erkek arkadasinizin ciddi kompleksleri ve sorunlari var bu tip erkek cok biliyorum ben malesef..birincisi sizi sadece dansiniz icin o...lukla damgalayan adamin daha farkli bir durumda neler diyebilcegini neler yapabilcegini tahmin bile edemiyorum...dans etmek o...luk degildir istersen kafan guzel olur istersen striptiz yaparsin ama bunlarin hicbiri o...luk demek degildir..ayrica erkek kardesinde ister icki icer ister uyusturucu kullanir ister sigara yer bunu konu etmek onun haddine mi ? cok dar zihniyetli bir erkekle berabersiniz haberiniz olsun..Herkes istedigi gibi yasamakta ozgurdur kendi gibi yasamayanlari hemen yaftalayan cahil bir kesim var turkiyede iste bu elemanda o kesimin gobeginden geliyor anlasilan...Allah yuzunuze bakmista boyle bir olay olmus...kurtuldunuz
Benim de başımda vardı 5 sene önce böyle bi pislik. Aşırı derecede kıskanmalar, sürekli soruşturmalar, sorular,onu aldattığımı düşünmeler. Üniversite hayatımı onun için heba etmişim, 3 senemi mahvetti paranoyaklıklarıyla. Beni tehdit eder dururdu ayrılamazsın benden diye, ama ben bunların hiçbirini kafama takmadım, onu önemsemedim, anca uzaktan havladı durdu işte. Hiç birşey yapmaya cesaret edemedi. Korkma canm bu tipler anca onlara boyun eğdiğin,korktuğunu anladığı zaman kabadayılık yapar, sen kararlı ol, ondan uzak dur, hiçbir şekilde görüşme,umursama o sana hiçbir şey yapamaz. İlk zamanlar bende seviyorum, onu nasıl unutucam, bana yaptıklarını, dediklerini nasıl unutucam diyordum ama onu terkettiğim anda bana bir rahatlık geldi, içime bi huzur doğdu anlatamam. Özgürlüğümü tekrar kazanmış gibi oldum. Şimdi evliyim ve kocamla çoookkkk mutluyum, o aklımın köşesinden geçmiyor bile, hee geçiyor ama sadece pişmanlık duygusuyla :)
Allah yardımcın olsun, hiç bir şeyi kafana takma, bırak o hakkında ne düşünüyorsa düşünsün. Onun düşündüklerinden dolayı sen öyle olmuyorsun, sen kendini çok iyi biliyorsun.
aynen haklısın canım sözylediklerinde sonuna kadar bana hala dün telefonda dalga geçiyordu sen düşüncesiz gerizekalı bir çocuksun diye kendinde olan özellikleri bana hakaret ederek beni o konuma sokmayı düşündü ama aslında bir zavallai olduğunu düşünüyorum biliyor musun elinde hiç bişeyi kalmayan bir zavallı tek şansı vardı oda bendim bu hayatta onu çok seven onu pohpohlayan her an yanında olana haksızsa bile yanında olan bendim ama bitti artık maymunda gözünü açtı dünkü söylediklerinden sonra!bu olay canım taaa biz çıkmaya başlamadan önce oldu yaniii 18-19 ay önce olan daha önce konuşup sonuca vardırdığımız kapanmış bir konu kardeşimden yola çıkarak bir bahaneyle dün gece yine gündeme getirdi ve olan oldu seviyesiz saygısız insan bana saygısız dedi dedim kim saygısız sen bana böyle konuşamazsın dediğimde sanamı sorcam nasıl konuşup konuşamam gerektiğini insan evladı dedi şok oldummmmmmmm şokkkkkkkkkkkkkkk Allahım yardım et bana yaaaaaaaaaaa asla gelmesinde istemiyorum sürüm sürüm sürünsün inşallah beni mumla arasın!sen o sınıfta kaldı diye üzüledur adamın yaptığına bak.
diğer konuna da yazacaktım ama buraya yazayım.
25 yaşında hazırlıkta sınıfta kalmış.
sorumluluk sahibi değil.
gezmiş tozmuş sınıfta kalmış hala yok ben başka okula gideceğim derdinde.
sanki o başka okulda hazırlık yok.
bak bu tarz bunalımlar yaşar insanlar gayette normaldir ama 25 inde değil daha erken yaşlarda yaşarlar.
25 te insan daha olgun daha ayakları yere basan daha hayatını düzene oturtmuş olur.
sevgilin sınıfta kalmanın verdiği eziklikle ailesine sana karşı düştüğü durum nedeniyle sana patlamış.
bunu da çok çirkin bir uslupla yapmış.
nasıl dansettin bilmiyorum provokatif mi davrandın bilemiyorum ama insanlar bara içmeye ve dansetmeye gider zaten.
bilmem kaç aylık mevzu.
pişman olup geri sana gelecek o iki iki dört.
o zaman geldiğinde burnundan fitil fitil getirirsin umarım.
ben o.. değilim ama sen tam bir o... çocuğusun deyip kapatsaydın keşke üff nasıl sinirim bozuldu.
çok şükür ki evlilik olayına girilmeden bu iş bitmiş..hiiiç üzülmeyin,ağlamayın "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"...
aynı durum kaç gündür gündemde..başarısız kendini bir türlü kanıtlayamayan bir erkek,güzel ve başarılı bir bayan karşısında gün geçtikçe ezilir, eline geçtiğini düşündüğü ilk fırsatta ya şuan için varolan yada geçmişten gelen bir durumu; dallandırır,budaklandırır,süsler,püsler,silahlandırır kendine göre yontar ve kendisi çok üstün bir varlıkmış gibi saldırıya geçerek bayanı hakaretleriyle ezmeye çalışır..
kompleksli mahluklar..yol yakınken geri dönüşümsüz çöp kutusuna atın..
Oharaaa
Öncelikle yaptıklarınız doğru gelmemiş olabilir ona ama o zaman ilişkiye başlamasaymış sizinle , madem başladı eski şeyleri ısıstıp ısıtıp önüze sunmamalı.. Hemde bu kadar çirkin bir üslupla..
Tek şaşırdığım konu bu değil.. Siz nasıl o bunları sayarken hala telefonu kapatmadan dinleyebildiniz şaştım kaldımBir bayana denilecek en ağır şeyi söylemiş
Durumuna üzüldüm arkadaşım.. Acayip sinir oldum yani tamam belki ayrılmak isteyebilirsin bahanede uydurmuş olabilirsin ama bununda bir adabı var.. Nasıl karaktersiz birisiymiş ki sana hakaret etme hakkında bulunuyorr..Böyle insanlar hayattan soğutur insanı..Al noldu şimdii 2 yıllık emeğin boşa gitti..Kafana takma falan demeyeceğim tatlım çnkü kendimi bir an düşündümde cinnet geçirirdim herhalde..Ama Allah'ın sevgili kuluymuşsun bak, ya evlilik fln olsaydı nolucaktı
canımsın sadece sevdim iyi ki varsınız sizler olmasanız sizlerden duymasam bunları ben kahrolurdum zaten oldum olucam kadar gözlerim nasıl şişmiş bitanem yaaa davul gibi zaten hiç uyuyamadım nasıl bir adam sevmişim ben nasıl bağlanmışım ona bu seviyesiz laflarıyla darmaduman oldum o an beynimde şimşekler çaktı neye uğradığıma inanamadım biliyon mu canım çoka uğradım tutuldum bişey diyemedim ben kriz geçirirken sinirden şok olmuşken o karşımda benimle ayy ayyy ağlıyomusun sen vahh vahhh diyip dalga geçti bu nasıl bir vicdandır yaaaaaaa nasıllllllll nasıl 18 ay sevgisini paylaştığı insana bunları der bi insan yaaaaaaaa nasılll hiç bunları duymamıştım ondan bu süre içerisinde ve affetmem pişman olsun sürünsün öyle vicdanlıyım ki bir kedi görsem sokakta oturup ağlarım kıyamam ama o pisliği sokaktaki bir kedi yerine bile koymuyorum onlar bilda daha sadıklar çünkü sevdiklerine daha merhametliler geçen günlerime yazık herşeyimi aldı benden hayallerimi umutlarımı herşeyimiiiiiiiiii:'(bunca zaman bir hiç uğruna yaşamış olmak ben kahrediyooooo:'(
[/COLOR]
anlıyorum canım..ama yapma böle yaaa..kimse senden hiç bişeyini almadı hayt artık sana bundan sonra başlıo hayatından bir pisliği çıkarark devam ediceksin senin için daha güzel günler geliyor.. bak işte 1-0 öndesin hayat sana daha güzel şeyler sunacak bu gibi durumlarla inşallah bi daha karşılasmazsın..
ama şunu bil ki hayat bunları önüne getirerek seni çok ama çok olgunlaştıracak..
benim başıma da onca şey geldi (konularıma bakarsan anlarsın)ama ben hep güçlü oldum
unutma kadın demek güçlü olmak demek biz burda kk toplulugu olarak sana güç vermeye geldik:) hadi bitanem sil o gözyaşlarını..
senin gülmen lazım bu hayata gülerek o pislik herife de gülerek ceza vermen gerek..
şimdi yapman gereken tek sey o lafları unutmaya calışarak hayatına devam etmek ve aradıgı zaman da o içinde kalan herseyi ona saymak olucak..
Erkekler genelde çok önceki sorunları unutulmuş şeyleri şimdi sorun haline getirebiliyorlar benimde buna benzer bişey gelmişti başıma.
Biraz farklıydı tabiki ama aradan zaman geçmesine rağmen o konuları kafasına takmıştı şuanda hala beraberiz iyide gidiyor ama insan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor...
Senin sevgilinde ya bunları gerçekten kafaya taktı yada ayrılmak için bahane aradı diye düşündüm ama çok ağır şeyler söylemiş kötü olmuş...
Erkek arkadaşınız kendini ne sanıyor bilemiyorum ama aklından zoru olduğu kesin.Barda içki içip dans edince hemen damga vurmasından belli.Kim ki sizin hakkınızda böyle yorumlar yapabiliyor.Geçen 18 ayınıza yazık ama zararın neresinden dönsem kardır diye düşünün böyle bir adamı asla tekrar hayatınıza almayın lütfen.
bar bile değil ben izmirde oturduğum halde hayatımda ne bara gitmişimdir ne discoya canım sadece okuduğum şehirde küçük bir cafe ve eğlenmek için cafe sahibinin hazırladığı video oynatıcısından çalan müzikler ve çıkmıyoduk bile orda ona inat yapmıştım bunuda o zaman konuşmuştuk ve halletmiştik ama demekki o halledememiş yanıyorum geçen 18 ayıma günlerime daha 1 aylıkken dubaiye gittiğinde onu ben 5 ay boyunca bekledim kim beklerdi hiç kimseeeeeeeeeeeeeeee neler yaptım onun için ne fedakarlıklar o benim için hiçbir fedakarlıkta bulunmadı bile olsun dedim sevdim aşık oldum bağlandım herşeyim oldu ama yalan olduuuuuuuuuuu meğer bi hiç uğruna harcamışım onca zamanımı bunlara canım yanıyor ne kadarda safmışım ne kadarda kör olmuş aşktan gözüm ama artık asla dönemez aslaaaaaaaaaaaaa yalvarsada aslaaaaaaaaaaa!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?