şok oldum!!!:'(

hayır aileme anlatmasından değil tatlım çok şükür ki aileme laf getirecek utanılıcak hiç birşey yapmadım alnım ak o kendi haline yansın dursun benim gibisini kaybetti ve ömrü boyuncada gelmeyecak onun hayatına bir ben başkası gelir ama ben gibi olamaz onun sözlerine susamaz ben kadar sabırlı olama bu dünyada ailesinden başka kimse kabulleneme çekemez onu kendi içinde kaybolur yazık acıyorum ona uyuyamadım bile sabahı ettim ezanla dua ettim Allah ıma zaten uzaktayız birbrimizden bana ben ayrılırım anca sen ayrılamazsın demişti yani beni küçümsüyor işte bu ilişkiyi bitirirsem ben bitiririm sen bitiremezsin işte demek istiyor :'(

ben o.. değilim ama sen tam bir o... çocuğusun deyip kapatsaydın keşke üff nasıl sinirim bozuldu.

canımsın sadece sevdim iyi ki varsınız sizler olmasanız sizlerden duymasam bunları ben kahrolurdum zaten oldum olucam kadar gözlerim nasıl şişmiş bitanem yaaa davul gibi zaten hiç uyuyamadım nasıl bir adam sevmişim ben nasıl bağlanmışım ona bu seviyesiz laflarıyla darmaduman oldum o an beynimde şimşekler çaktı neye uğradığıma inanamadım biliyon mu canım çoka uğradım tutuldum bişey diyemedim ben kriz geçirirken sinirden şok olmuşken o karşımda benimle ayy ayyy ağlıyomusun sen vahh vahhh diyip dalga geçti bu nasıl bir vicdandır yaaaaaaa nasıllllllll nasıl 18 ay sevgisini paylaştığı insana bunları der bi insan yaaaaaaaa nasılll hiç bunları duymamıştım ondan bu süre içerisinde ve affetmem pişman olsun sürünsün öyle vicdanlıyım ki bir kedi görsem sokakta oturup ağlarım kıyamam ama o pisliği sokaktaki bir kedi yerine bile koymuyorum onlar bilda daha sadıklar çünkü sevdiklerine daha merhametliler geçen günlerime yazık herşeyimi aldı benden hayallerimi umutlarımı herşeyimiiiiiiiiii:'(bunca zaman bir hiç uğruna yaşamış olmak ben kahrediyooooo:'(

çok şükür ki evlilik olayına girilmeden bu iş bitmiş..hiiiç üzülmeyin,ağlamayın "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"...
aynı durum kaç gündür gündemde..başarısız kendini bir türlü kanıtlayamayan bir erkek,güzel ve başarılı bir bayan karşısında gün geçtikçe ezilir, eline geçtiğini düşündüğü ilk fırsatta ya şuan için varolan yada geçmişten gelen bir durumu; dallandırır,budaklandırır,süsler,püsler,silahlandırır kendine göre yontar ve kendisi çok üstün bir varlıkmış gibi saldırıya geçerek bayanı hakaretleriyle ezmeye çalışır..
kompleksli mahluklar..yol yakınken geri dönüşümsüz çöp kutusuna atın..

çok sağol canım ben hala daha olayın şokunu atlatamasamda onu artık asla kabul etmem bu aileme yaptğım bir hakaret olur sizinde dediğiniz asla buna boyun eğmem bu sefer çok farklı kavgalar ettik tartıştık ama en ağırı buydu bu kadar lafı duydum ya artık ölsemde unutamam onun bu iğrenç laflarını çınlıyor kulağımda yaptğı terbiyesizlik yanına kalmayacak ama çok pişman olucak ve olsunda delirsin zaten kendisi takıntı hastasıydı ama aptal sonrasında bana ben değil sen hastasın demişti ve kendini ne sanıyorsa ben ayrılırım anca senden sen benden ayrılamazsın diyordu erkek işte salak erkek! kendini ayrılmakla bile üstün görmeyi düşünen zavallı eski sevgilim! inan affetmicem ne olursa olsun ağzıyla kuş tutsada bitti o bana saygısızlık yaptı ya ben kendime saygısızlık yapıpta onu affetmicem artık hiç bişey eski ben değil seni tanıyamıyorum dediğimde bana o senin sorunun dedi yaaa ben buyum ta kendimim dedi ayrılmak için böyle iğrenç bahane bulacağına adam gibi adam olsaydıda ayrılmak istiyorum deseydi yazık çok yazık verdiğim masum sevgime aşkıma lanet olsun!

Oharaaa

Öncelikle yaptıklarınız doğru gelmemiş olabilir ona ama o zaman ilişkiye başlamasaymış sizinle , madem başladı eski şeyleri ısıstıp ısıtıp önüze sunmamalı.. Hemde bu kadar çirkin bir üslupla..

Tek şaşırdığım konu bu değil.. Siz nasıl o bunları sayarken hala telefonu kapatmadan dinleyebildiniz şaştım kaldım Bir bayana denilecek en ağır şeyi söylemiş

saol canım benim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bitanem çok teşekkür ederim iyi ki sizler varsınız iyi yanımdasınız sizler olmasanız kendime olan saygımıda kaybedebilirdim ama çok saygısızcaydı bana hakaret edemezsin dediğimde bana hakaret etmememem gerektiğini sana mı sorucam Allahın yarattğı insan evladı dedi bana çocuk dedi sanki karşımda gözü dönmüş biri vartdı telefonda ve ben hiç tanıyamamışım bu insanı beni şok eden de bu ya daha önce duymadıklarımı 18 ay sonra duymak işitmek çok ağır oldu iyi ki bişeyler için geç kalmadım ve onunla iyi ki evli değilim! hayallerimi umutlarımı çaldı gitti herşeyi yerle bir etti geçicek biliyorum geçicek ama içimdeki yarayı bu sözleri yediğim o... damgasını asla unutamıcam beni tanısan inan daha çok hak verirdin asla böyle biri değilim ben bitti artık onca lafın ardından bana daha bitti bile demiyor hala köpek gibi yalvarmamı bekliyor ama yalvarmadım çünkü hazmedemezdim bu söylediklerini iyi ki de söylemiş ve herşeyi ortaya çıkmış yazıklar olsun diyorum sadece!

Durumuna üzüldüm arkadaşım.. Acayip sinir oldum yani tamam belki ayrılmak isteyebilirsin bahanede uydurmuş olabilirsin ama bununda bir adabı var.. Nasıl karaktersiz birisiymiş ki sana hakaret etme hakkında bulunuyorr..Böyle insanlar hayattan soğutur insanı..Al noldu şimdii 2 yıllık emeğin boşa gitti..Kafana takma falan demeyeceğim tatlım çnkü kendimi bir an düşündümde cinnet geçirirdim herhalde..Ama Allah'ın sevgili kuluymuşsun bak, ya evlilik fln olsaydı nolucaktı

aynen haklısın canım sözylediklerinde sonuna kadar bana hala dün telefonda dalga geçiyordu sen düşüncesiz gerizekalı bir çocuksun diye kendinde olan özellikleri bana hakaret ederek beni o konuma sokmayı düşündü ama aslında bir zavallai olduğunu düşünüyorum biliyor musun elinde hiç bişeyi kalmayan bir zavallı tek şansı vardı oda bendim bu hayatta onu çok seven onu pohpohlayan her an yanında olana haksızsa bile yanında olan bendim ama bitti artık maymunda gözünü açtı dünkü söylediklerinden sonra!bu olay canım taaa biz çıkmaya başlamadan önce oldu yaniii 18-19 ay önce olan daha önce konuşup sonuca vardırdığımız kapanmış bir konu kardeşimden yola çıkarak bir bahaneyle dün gece yine gündeme getirdi ve olan oldu seviyesiz saygısız insan bana saygısız dedi dedim kim saygısız sen bana böyle konuşamazsın dediğimde sanamı sorcam nasıl konuşup konuşamam gerektiğini insan evladı dedi şok oldummmmmmmm şokkkkkkkkkkkkkkk Allahım yardım et bana yaaaaaaaaaaa asla gelmesinde istemiyorum sürüm sürüm sürünsün inşallah beni mumla arasın!

ben o.. değilim ama sen tam bir o... çocuğusun deyip kapatsaydın keşke üff nasıl sinirim bozuldu.

ben sevdim değer verdim canım ama kıymet bilemedim işte o an söylenecek çok şey vardı ama bende söyleyecak hal yoktu beynimden vurulmuştum resmen şimdi keşke söyleseydim diyorum ama ağzımdan çıkan onca günaha bence değemezdi defolsun gitsin başka hiç bişey istemiyorum ondan pişman olucak ama bir ben olmayacak artık!

çok saol tatlım ne de güzel anlattın o değmezin profilini şükürler olsun Allahıma kaybedicek hiçbirşeyim yok pişman olucam hiç bişey yapmadım o kendine yansın dursun artık bitti zaten dahası yok canım sadece canım acıyor benim gibi birinin kıymetini bilemedi ya köpek gbi sevdim onu deliler gibi ailemi bile hiçe saymıştım zamanında onun için yalanlar söyleyip de üç kuruş parramla özledim diye gitmiştim yanına lanet olsun ona verdiğim bütün günlerime çok canım yanıyor bir hiç uğruna tam 18 ay vermişim:'(

insan öyle bir kalıyor ki tatlım ben bile olayın şokundan daha hala çıkamadım şaşkınım hala salak gibiyim şuan tokat gibi indi her bir sözü haketmediğim halde konuşamadım bile hiç bişey diyemedim titriyordum zaten telefon düştü elimden ama o hala dalga geçiyordu benimle ayy ayy ağlıyonmu sen yazık vah vahhh acımamımı bekliyosun ağlayark diyordu yazıkkkkkkkkkk onca sevgime emeğime yazıkkkkkkkkkkkkkkk bitti artık zaten hala daha hazmedemiyorum içim acıyor çok canım yanıyor bir hiç uğruna neler yaptım ben:'(

evet 2 yıl hayallerimden çaldğı umutlarımın kaybolduğu benim kayboldum şoka uğradğım koskoca 2 yıllllll değmezle geçirdiğim değer sandığım 2 yılll canım çok acıyor adam değilmiş be adam sanmıştım seviyor sanmıştım adam değilmiş:'(

anlıyorum canım..ama yapma böle yaaa..kimse senden hiç bişeyini almadı hayt artık sana bundan sonra başlıo hayatından bir pisliği çıkarark devam ediceksin senin için daha güzel günler geliyor.. bak işte 1-0 öndesin hayat sana daha güzel şeyler sunacak bu gibi durumlarla inşallah bi daha karşılasmazsın..
ama şunu bil ki hayat bunları önüne getirerek seni çok ama çok olgunlaştıracak..
benim başıma da onca şey geldi (konularıma bakarsan anlarsın)ama ben hep güçlü oldum
unutma kadın demek güçlü olmak demek biz burda kk toplulugu olarak sana güç vermeye geldik:) hadi bitanem sil o gözyaşlarını..
senin gülmen lazım bu hayata gülerek o pislik herife de gülerek ceza vermen gerek..
şimdi yapman gereken tek sey o lafları unutmaya calışarak hayatına devam etmek ve aradıgı zaman da o içinde kalan herseyi ona saymak olucak..

iyi ki varsınız canlar iyi ki yanımdasınız benim 18 ay emek verdiğim herif bile bana kıyarken şurda beni tanımadığınız halde bana dert ortağı oluyorsunuz ya Allahım sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canım acıyor bitanem yüreğim yanıyor o kadar emek verdim ki ona artık ondan başkasını düşünmedim bile hep o sonuna kadar o dedim bel bağladım keşke demeseydim keşke bağlanmasaydım sevmeseydim ama nerden bilebilirdim ki kabun bile dışından koklamaya anlaşılmazmış değilmi anlayamamışım işte ama o anlayacak bensizliği bensizliğin acısını çekecek tıpkı benim şuan canımın yandığı gibi onca hakareti haketmediğime yanıyorum ben içim acıyor nasıl bir zavallıyla berabermişim bir vicdansızla ben ömrüm dedim ama o o.... demiş bana meğer meğer hep tutmuş içinde bunları yazık çok yazıkkkkkkkk lafları insan unutamam en p.........k dediğim insan bile bana onun bu yaptğını yapmadı geri dönmez pişman olmaz dediklerim bile köpek gibi süründü kapımda bu olucak ama artık eski ben olmucak :'(

Erkekler genelde çok önceki sorunları unutulmuş şeyleri şimdi sorun haline getirebiliyorlar benimde buna benzer bişey gelmişti başıma.
Biraz farklıydı tabiki ama aradan zaman geçmesine rağmen o konuları kafasına takmıştı şuanda hala beraberiz iyide gidiyor ama insan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor...
Senin sevgilinde ya bunları gerçekten kafaya taktı yada ayrılmak için bahane aradı diye düşündüm ama çok ağır şeyler söylemiş kötü olmuş...

ayrılmak için bahane aradığını düşünüyorum başka açıklaması yok bunun madem içinden atamadı neden beni tanıştırdı ailesiyle niye bunca zaman birlikte oldu durup durupta bugünümü buldu canım saydırmak için herşeyini anlarım kızgınlığınıda ama kalkıpta beni o.......... gibi konuşması varya bitirdi resmen titredim inanamadım şok oldum hala daha şoktayım o böyle biri değildi aslında böyleymişte ben bilememişim yazıklar olsun diyorum sadece inşallah kapımda köpek gibi sürünür!!!

Erkek arkadaşınız kendini ne sanıyor bilemiyorum ama aklından zoru olduğu kesin.Barda içki içip dans edince hemen damga vurmasından belli.Kim ki sizin hakkınızda böyle yorumlar yapabiliyor.Geçen 18 ayınıza yazık ama zararın neresinden dönsem kardır diye düşünün böyle bir adamı asla tekrar hayatınıza almayın lütfen.

bar bile değil ben izmirde oturduğum halde hayatımda ne bara gitmişimdir ne discoya canım sadece okuduğum şehirde küçük bir cafe ve eğlenmek için cafe sahibinin hazırladığı video oynatıcısından çalan müzikler ve çıkmıyoduk bile orda ona inat yapmıştım bunuda o zaman konuşmuştuk ve halletmiştik ama demekki o halledememiş yanıyorum geçen 18 ayıma günlerime daha 1 aylıkken dubaiye gittiğinde onu ben 5 ay boyunca bekledim kim beklerdi hiç kimseeeeeeeeeeeeeeee neler yaptım onun için ne fedakarlıklar o benim için hiçbir fedakarlıkta bulunmadı bile olsun dedim sevdim aşık oldum bağlandım herşeyim oldu ama yalan olduuuuuuuuuuu meğer bi hiç uğruna harcamışım onca zamanımı bunlara canım yanıyor ne kadarda safmışım ne kadarda kör olmuş aşktan gözüm ama artık asla dönemez aslaaaaaaaaaaaaa yalvarsada aslaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Çok üzülüyorsun ama ne kadar çabuk toparlarsan o kadar iyi.Ayrıca bar olsa diskoya gitsen dans etsen ne olacak?Sevgili bile değilken bu kadar esir almaya niyetli bi adamla ömür geçer mi hiç?Sen yaptıklarından pişman olma ayrıca seviyordun aşıktın onun gerçek yüzünü göremedin göstermedi.Böyle biri değil ki senin fedakarlıklar yaptığın sevgilin.Sen kendi bildiğin adam için yaptın her şeyi o hak etmemiş ayrı bir şey.Hakedeni Allah tez zamanda çıkarır karşına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…