- Konu Sahibi cimcime1991
-
Yani benim aklima ilk o geldi napim zaten oda dan diye bitirmesi kizlar yanlis anlamayin simdi biz bununla disari cikicaktik beni almaya gec kaldi bende arabada gec kaldin falan dedim o bilaf soledi ben bi laf soledim uzadi uzadi sonra bu direksiyonu kirdi neymis efendim eve geri goturucekmis beni bende gitmicem eve falan dedim indim arabadan carptim kapiyi(( off off zaten ilk bana o mesaji yazdiginda cevresiden aldigim duyumlara gore niye bole bisey yaptim bilmiyorum son zamanlarda cok kavga ediyoduk ama ben onu cok seviyorum ona cok deger veriyorum falan diyomus annesine 3-4 kere beni sormus gorusuyomusun diye 2 guonce ehliyet sinai vardi birlikte yazilmistik kursa kurstan ogrendim ayni yerde giricekmisiz ama hic karsilasmadik (( madem bukadar pisman neden bole bisey yapmis olabilir anlamiyorum bana o bitti mesajinda sana olan askim sevgim ilk gunku gibi seni asla unutmicam bas ucumdan resmini asla kaldirmicam ama bitti askim hoscakal seni cok seviyorum yazmisti ((( he bide o mesaji yazdiktan sonra hic aramadim mesaj amadim oda aramadi dedigim gibi facete hala resimlerim duruyo ben faceimi kapadim he bide ayrilik mesaji attiginin ertesi gunu facede ikinizin sarkisini paylasmis ama ben yine hic biaey paslamadim dediim gibi direk facei kapadim
Herkes ayni seyi soluyor bunda baska bi is var diyolar banada mantikli gelmiyor tabiki ama ben onu cok seviyorum nolucak yani simdi Zaten son zamanlarda cok kavga ediyoduk bole biseyicin bitirmesine bende gercekten sok oldum( simdi benim merak ettgim ilerleyen zamanlarda ne yapar geri gelirmi
bence bu ne yaptğını bilmiyor ve kafasında başka bişeyler var Allah aşkına insan sevdiğinden neden durduk yere vazgeçsin ki ve ayrılırken neden aşkım canım cicim desin bu sana mantıklı geliyor mu ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim fakat yolunda gitmeyen onun kafasını kurcalayan farklı şeyler var diye düşünüyorum 2,5 yıldır birlikteymişsinz canım Allah aşkına hiç mi kavga etmediniz yani bu mudur şimdi sebep olabilir kavga edebilirsiniz bence bahane tamamen bahaneeee bu erkekler çok nankör ne yaptğını bilmez dengesiz insanlar yaaa çok dengesizler bırak konuşma canım hiç ilgilenme var bunda bi iş...
ya şimdi bizim aileler girmişti işin içine herkes benim okulumun bitmesini bekliyodu onunda kendi işi var bana hep okucaksın hele bialttan dersin kalsın bak fena yaparım seni derdibana yazdığı mesaj''sanaolan sevgimin aşkımınilk günden hiç bi farkı yok bilki sen benim için dünyanınen değerli insanısın ömrümün sonuna kadar hep seni sevicem baş ucumdan resmini asla kaldırmıcam ama bitti aşkımhoşçakal seni çok seviyorum yazmış gece yazmışbu mesajı tabiben mesajı gündüz gördüm hemen aradım açmadı dükkanı aradım açmak zorunda kaldı o mesaj ne dedim sonra konuşalım dedi bende iyi tamam dedim atladım taksiye gittim babasıvardı dükkanda sonra işi çıktı gitti bende nerde başladıysa bu aşk orda bitsin z yoluna gidelim dedim sonra bindik arabaya ben bana attığı mesajı yüzüne tuttum yüzüme bakarak söle dedim söliyemedi madem yazmak bu kadar kolay sölemek niye bu kadar zor dedim orda yazıyo ya işte dedi sonra ben mesajını sesli sesli okudum en son seni çok seviyorum yazmış ya mesajda onuda okudum bölemi seviyosunsen beni dedim sen beni arkadaşlarının sevgilileriyle kıyaslarken yerlere göklere sığdıramıyodun bnumu hakettim dedim merak etme 2 sene önce bitmez bu aşk diyoduk bak şimdi bitti bi 2 sene sonra baş ucundaki benim resmimin yerine bi başkasının resmini koyarsın dedim sustu gözleri doldu ağladı sonra ben dedimki susmakla biyere varamazsın dedim biyere varmaya çalışmıyorum dedi en son sölediğim söz ''allah derki kimi benden çokseversen onu senden alırım onsuz yaşayamam deme seni onsuzda yaşatırım gn olur yüreğim dediğin el oluverir şaarsın'' demekki biz birbirimizibu kadar çok sevmişiz dedim gel son bi kez sarılalım dedim saıldık boynumda hıçkıra hıçkıra ağladı ma ağzını açıp tek bi kelime bile etmedi bende sarılırken onu çok sevdiğimi ve boynumdaki kolyeyi çıkarmıcağımı söledim tam arabadan inerken hakkın var helal et dedi :S :S ve biz bu konuşmayı yaparken sadece sustu ve ağladı benim gözlerimin içine hiç bakmadı
evettt işte aynen bende öyle düşünüyorum sanki bi şey olmuş bana söyliyemiyormuş gibi geliyo hatta direk aklıma gitti bu bi kızla yattı şimdide bana diyemiyor heralde dedim ama biz o konuşmayı yaptığımız gün annesi eve gittiğinde oda evdeymiş uyucam ben biraz demiş kendi odaısna değil annesinin odasına girmiş 20 dakika falan geçmiş çıkmış odadan annesi odadan bi çıktı gözler kan çanağı ağlamış dedi oğlum madem bu kadar üzülecektin neden böle bişey yaptın demiş anne sorma bana bişey hava alıcam diyip çıkmış evden aradan bi iki gün geçmiş annesi bunu konuşturmaya çalışmış demiş ki oğlum başka bi kızmı var o yüzdenmi bitirdin anne saçmalama yaa hande benim hayatımdayken nasıl bi başkası olabilir demiş ben onu çok sevyorum bu hayatta en çok değer verdiğim insan o demiş son zzamanlarda çok kavga ediyoduk ama neden böle bişey yaptım bilmiyorum demiş zaten osoğuk içine kapanık zaten annesinede zar zor bu kadar sölemiş anneside çokiyi bi kadındır adım gibi eminim ona anlatmadığına ikimizin konuştuklarını hatta geçende annesiyle buluştuk 2 gün sonra tam bir ay olucak evde ne senin ona aldığın hediyeleri resimleri hiç bişeyi kaldırmadı hala senin aldığın kıyafetleri giyiyor sana ait hiçbişeyi kaldırmadı dedi annesi en son damardan girmiş işte oğlum o kız hayatını okulunusana göre ayarlıyodu neden böle bişey yaptın demiş oda direk bende bitirmek istemiyodum ama şimdi bitirmeseydim ileride onu daha çok üzecektim onu üzmekten korktum kendime güvenemedim demiş o gündenn sonra zaten annesi benimle ilgili bi laf sokucak olsa hemen kızıp bağırıyomuşve dediğim gibi facete hala ikimizin resmi duruyo ve ilişkisi var yazıyo ben faceimi açıp fotoları silip ilişkisi yok yapsamı acaba
ben zaten hiç bişey yapmadım ne bi mesaj ne bi çağrı sadece şu face konusu takılıyor kafama napmalıyım?
ya gerçekten verdiğin cevaplar için çok teşekkür ediyorum sana yeni üye değilim sana özeldende yazmak isterim evet ben onu çok sevyorum biliyorum oda beni çok seviyor o hep şey derdi bizim ilişkimizde sevgiden yana sıkıntı yok derdi ama sevgi hiç bişeye yetmiyomuş bunu anladım bide ayrıldıktan sonra hemen ertesi günü ikimizin şarksını paylaşmı şok oldumresmen zaten bi ay oldu hayatta inanmazdım bi ay olucağına 2.5sene boyunca hiçayrılmamıştık bir kere bile lafı geçmemişti aramızda ben zaten şuan başka şehirdeyim staj yapıyorum çalışıyorum kendimi işime verdim ama onun hiç bi çaba göstermemesi HALA beni daha çok hayal kırıklığına uğratıyo bide o oğlak burcu ben koç burcuyum + ve - kutuplar birbirini çeker misaliyiz yani((((
ben özel mesaj atamıyorum sen atabiliyosan bana özel mesaj atabilirmisin?
özelden daha ayrıntılı konuşuruz diye demiştim ama neyse canım bu arada senin durumunuda okudum okadar zaman geçmişken 3 saat içinde neden böle bi tepki vermiş hiç anlamadım hemde seninle konuşma tarzı çok kırıcı çok aşağılayıcı sen bunun altında başka bişey olduğunu düşünüyomusun peki başka bi sebep olabilirmi sence
ya ben anlamıyorum bu erkekleri onca zaman birlikte olduğun insanı nasıl bi çırpıda bu kadar kolay silebiliyosun bitirebiliyosun gerçi sölediğin kadarıyla oda bitirebilmiş değil facete falan hala resimleriniz duruyosa o kadar zaman geçtiyse baka kimle geçicek ilişkinin devamı için elinden geleni yapmaya çalış işte ama yok bunlar anlamaz ondan direk korkarak kaçıp gitmeyi bilirler peki sen o konuşmadan sonra hiç mesaj attınmı veya aradınmı ben senin yerinde olsam facei kapatırım ki öle yaptım zaten çünkü o fotoğrafları silmek ilikisi yok yapmak okadar kolay değil yani sende faceni kapat hiç arama mesaj atma bakalım napıcak geri gelmesini sen istemesen bile senin eğdiği başına tekrar kaldırır ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?