şok oldum!!!:'(

Yani benim aklima ilk o geldi napim zaten oda dan diye bitirmesi kizlar yanlis anlamayin simdi biz bununla disari cikicaktik beni almaya gec kaldi bende arabada gec kaldin falan dedim o bilaf soledi ben bi laf soledim uzadi uzadi sonra bu direksiyonu kirdi neymis efendim eve geri goturucekmis beni bende gitmicem eve falan dedim indim arabadan carptim kapiyi (( off off zaten ilk bana o mesaji yazdiginda cevresiden aldigim duyumlara gore niye bole bisey yaptim bilmiyorum son zamanlarda cok kavga ediyoduk ama ben onu cok seviyorum ona cok deger veriyorum falan diyomus annesine 3-4 kere beni sormus gorusuyomusun diye 2 guonce ehliyet sinai vardi birlikte yazilmistik kursa kurstan ogrendim ayni yerde giricekmisiz ama hic karsilasmadik (( madem bukadar pisman neden bole bisey yapmis olabilir anlamiyorum bana o bitti mesajinda sana olan askim sevgim ilk gunku gibi seni asla unutmicam bas ucumdan resmini asla kaldirmicam ama bitti askim hoscakal seni cok seviyorum yazmisti ((( he bide o mesaji yazdiktan sonra hic aramadim mesaj amadim oda aramadi dedigim gibi facete hala resimlerim duruyo ben faceimi kapadim he bide ayrilik mesaji attiginin ertesi gunu facede ikinizin sarkisini paylasmis ama ben yine hic biaey paslamadim dediim gibi direk facei kapadim

Son düzenleme:

bence bu ne yaptğını bilmiyor ve kafasında başka bişeyler var Allah aşkına insan sevdiğinden neden durduk yere vazgeçsin ki ve ayrılırken neden aşkım canım cicim desin bu sana mantıklı geliyor mu ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim fakat yolunda gitmeyen onun kafasını kurcalayan farklı şeyler var diye düşünüyorum 2,5 yıldır birlikteymişsinz canım Allah aşkına hiç mi kavga etmediniz yani bu mudur şimdi sebep olabilir kavga edebilirsiniz bence bahane tamamen bahaneeee bu erkekler çok nankör ne yaptğını bilmez dengesiz insanlar yaaa çok dengesizler bırak konuşma canım hiç ilgilenme var bunda bi iş...

Herkes ayni seyi soluyor bunda baska bi is var diyolar banada mantikli gelmiyor tabiki ama ben onu cok seviyorum nolucak yani simdi Zaten son zamanlarda cok kavga ediyoduk bole biseyicin bitirmesine bende gercekten sok oldum ( simdi benim merak ettgim ilerleyen zamanlarda ne yapar geri gelirmi

canım öncelikle etrafındakilerin dediklerine asla ve asla inanma derim ki onların söyledikleri zaten seni tatmin etmiyor sende anlamış değilsin çünkü aynen öyle başka bişey var insan sevdiğinden böyle bir şekilde asla ayrılamaz yani aşkım diyerek ayrılanıda ilk kez duydum canım gerçekten onu çok seviyor olabilirsin ama hiç bir sebep yokken birden böyle diyip çekip gitmesi bence normal değil yani resmen yüz üstü bırakmış seni ama üzülme canım gerçekten üzülme değmiyor hiç biri için şuan bu merakını gideremem tatlım çünkü bende bilemem bunu ama bunu zamanla görüceksin gelirmi gelmezmi ancak gelsede kabul etme derim çünkü böyle hiçbir sebep yokken bırakıp gitmesi bahane bulması yazık yani çok yazık ama emin ol tahmin ettiğin sebepler değil başka şeyler var bunda...

aynen öleee cnm. dengesizler..

ya şimdi bizim aileler girmişti işin içine herkes benim okulumun bitmesini bekliyodu onunda kendi işi var bana hep okucaksın hele bialttan dersin kalsın bak fena yaparım seni derdi bana yazdığı mesaj''sanaolan sevgimin aşkımınilk günden hiç bi farkı yok bilki sen benim için dünyanınen değerli insanısın ömrümün sonuna kadar hep seni sevicem baş ucumdan resmini asla kaldırmıcam ama bitti aşkımhoşçakal seni çok seviyorum yazmış gece yazmışbu mesajı tabiben mesajı gündüz gördüm hemen aradım açmadı dükkanı aradım açmak zorunda kaldı o mesaj ne dedim sonra konuşalım dedi bende iyi tamam dedim atladım taksiye gittim babasıvardı dükkanda sonra işi çıktı gitti bende nerde başladıysa bu aşk orda bitsin z yoluna gidelim dedim sonra bindik arabaya ben bana attığı mesajı yüzüne tuttum yüzüme bakarak söle dedim söliyemedi madem yazmak bu kadar kolay sölemek niye bu kadar zor dedim orda yazıyo ya işte dedi sonra ben mesajını sesli sesli okudum en son seni çok seviyorum yazmış ya mesajda onuda okudum bölemi seviyosunsen beni dedim sen beni arkadaşlarının sevgilileriyle kıyaslarken yerlere göklere sığdıramıyodun bnumu hakettim dedim merak etme 2 sene önce bitmez bu aşk diyoduk bak şimdi bitti bi 2 sene sonra baş ucundaki benim resmimin yerine bi başkasının resmini koyarsın dedim sustu gözleri doldu ağladı sonra ben dedimki susmakla biyere varamazsın dedim biyere varmaya çalışmıyorum dedi en son sölediğim söz ''allah derki kimi benden çokseversen onu senden alırım onsuz yaşayamam deme seni onsuzda yaşatırım gn olur yüreğim dediğin el oluverir şaarsın'' demekki biz birbirimizibu kadar çok sevmişiz dedim gel son bi kez sarılalım dedim saıldık boynumda hıçkıra hıçkıra ağladı ma ağzını açıp tek bi kelime bile etmedi bende sarılırken onu çok sevdiğimi ve boynumdaki kolyeyi çıkarmıcağımı söledim tam arabadan inerken hakkın var helal et dedi :S :S ve biz bu konuşmayı yaparken sadece sustu ve ağladı benim gözlerimin içine hiç bakmadı

hımm kafam karıştı belkide ailevi bi durum vardır canım sanki mecburmuş gibi konuşmuş ama gerçekten karışık bir durum senin yaptğın bi hatan bişeyin yok canım sadece bir durum var ve seninle devam edemiyor bak etmiyor değil edemiyor diyorum bişey olmuş buna bi durum olmuş ve sana bunu diyemiyor gibi geldi...

Son düzenleme:
evettt işte aynen bende öyle düşünüyorum sanki bi şey olmuş bana söyliyemiyormuş gibi geliyo hatta direk aklıma gitti bu bi kızla yattı şimdide bana diyemiyor heralde dedim ama biz o konuşmayı yaptığımız gün annesi eve gittiğinde oda evdeymiş uyucam ben biraz demiş kendi odaısna değil annesinin odasına girmiş 20 dakika falan geçmiş çıkmış odadan annesi odadan bi çıktı gözler kan çanağı ağlamış dedi oğlum madem bu kadar üzülecektin neden böle bişey yaptın demiş anne sorma bana bişey hava alıcam diyip çıkmış evden aradan bi iki gün geçmiş annesi bunu konuşturmaya çalışmış demiş ki oğlum başka bi kızmı var o yüzdenmi bitirdin anne saçmalama yaa hande benim hayatımdayken nasıl bi başkası olabilir demiş ben onu çok sevyorum bu hayatta en çok değer verdiğim insan o demiş son zzamanlarda çok kavga ediyoduk ama neden böle bişey yaptım bilmiyorum demiş zaten osoğuk içine kapanık zaten annesinede zar zor bu kadar sölemiş anneside çokiyi bi kadındır adım gibi eminim ona anlatmadığına ikimizin konuştuklarını hatta geçende annesiyle buluştuk 2 gün sonra tam bir ay olucak evde ne senin ona aldığın hediyeleri resimleri hiç bişeyi kaldırmadı hala senin aldığın kıyafetleri giyiyor sana ait hiçbişeyi kaldırmadı dedi annesi en son damardan girmiş işte oğlum o kız hayatını okulunusana göre ayarlıyodu neden böle bişey yaptın demiş oda direk bende bitirmek istemiyodum ama şimdi bitirmeseydim ileride onu daha çok üzecektim onu üzmekten korktum kendime güvenemedim demiş o gündenn sonra zaten annesi benimle ilgili bi laf sokucak olsa hemen kızıp bağırıyomuş ve dediğim gibi facete hala ikimizin resmi duruyo ve ilişkisi var yazıyo ben faceimi açıp fotoları silip ilişkisi yok yapsamı acaba

canım hiç bişey yapma ne oldğunu bilmiyorsun çünkü hiç bişey demede konuşmada hiç bişeyine tepki verme iyi veya kötü sadece zamana bırak biliyorum üzülüyorsun ama üzülmende çare olmuyor sana şuan o yüzden sabret Allahtan sabır dile ve zamana bırak mutlaka çıkar sebebi ortaya gidip bi kızla yatsa bile şöyle düşün onu sadece uçkuru için düşür sevdiği için değil ihtiyacı oldğu için ben kabullenemem diyorsan da erkek bu canım yapmadım dese bile ben sanmıyorum ki erkeklerin hiç gitmdiğini mutlaka gitmişlerdir böyle kızlara sana dokunmasın canım sana utanılıcak bişey yapmasın da gitsin varsın birini 10 kişi ister bi kişi alır o yüzden sen sabret bakalım ne olucak ve kafanı bunlarla meşgul etme başka şeylerle uğraşmaya çalış zaman ne getiricek bakalım bekle sadece...

hatta bide annesyle birliklte biyere gidererken arkadaşıyla karşılaşmış yanında nişanlısı varmış tanıştırmış sonra onlar gittikten sonra sen güzelim kzıbıraktın demiş off anne yaa ben onu çirkin diye bırakmadımheralde demiş hep bu şekilde ters cevaplar veriyomuş yani onun en yakın arkadaşarı var biz onunla ayrılırken ikisde tatildeydi onra arkadaşları gelmiş eve oda o sırada arabaı parkediymuş annesi size anlattımı olanları demiş onlarda evet anlattı biz burda olsaydık böle bişeye izin vermezdik demiş öbürüde merak etme barışır onlar barıştırırız biz onları demiş çok ani karar verdi demiş ama tık yok yani

ben zaten hiç bişey yapmadım ne bi mesaj ne bi çağrı sadece şu face konusu takılıyor kafama napmalıyım?

canımmm takılmasın face konusu falan kafana başkasının söylediklerinide düşünme demiştim sana sen şuan olan duruma bak canım sonuçta başkasıyla değil sen ve o yaşadınız olanları iyi veya kötü bu yüzden sabret bak sabır en güzel yol face konusunda neden takılıyor kafana hem seviyorum diyorsun hemde silicem kaldırıcam falan diyorsun yapma bunu niye kendini böyle göstermeye çalşıyorsun ki on karşı sadece bekle hiç bişey yapma benimde şuan face imde onunda face inde var resimlerimiz duruyor hala biribrimizin adıda yazıyor ilişkisi var diye profillerimizde oda ellememiş bakıyorum bende ellemiyorum tepkisiz kalıcam ona ne hali varsa görsün umursamıcam hiç onu emin ol zamanla düzelir düzelmezsede sen kaybetmezsin ki o kaybeder ama emin ol dönücek gibi düşünüyorum sadece bekle canım...

ya gerçekten verdiğin cevaplar için çok teşekkür ediyorum sana yeni üye değilim sana özeldende yazmak isterim evet ben onu çok sevyorum biliyorum oda beni çok seviyor o hep şey derdi bizim ilişkimizde sevgiden yana sıkıntı yok derdi ama sevgi hiç bişeye yetmiyomuş bunu anladım bide ayrıldıktan sonra hemen ertesi günü ikimizin şarksını paylaşmı şok oldumresmen zaten bi ay oldu hayatta inanmazdım bi ay olucağına 2.5sene boyunca hiçayrılmamıştık bir kere bile lafı geçmemişti aramızda ben zaten şuan başka şehirdeyim staj yapıyorum çalışıyorum kendimi işime verdim ama onun hiç bi çaba göstermemesi HALA beni daha çok hayal kırıklığına uğratıyo bide o oğlak burcu ben koç burcuyum + ve - kutuplar birbirini çeker misaliyiz yani ((((

ne demek canım rica ederim hepimiz birbrimize destek olmak için burdayız tabikide yaz tatlım ne zaman istersen sorun değil benim için anlıyorum şaşkınlığını bak ne güzel staj yapıyormuşsun çalışıyorsun bence bununla yazık beynini yıpratma olucana varır canın herşey 2,5 sene olmuş tabi ama napalım zorlada olmaz ya o yüzden bekle bakalım belkide farklı yerde oldğun için değişik durumlar olabilir diyorum ya bak sadece sabret dua et hakkında hayırlısı olan neyse o olsun canım hep bunu iste Allahtan sıkma canını desemde sıkıcan sıkmamaya çalış bak ben 4 gündür inanamıyorum olanlara ama oluyormuş işte hayat bu insanlar tuaf birgün seviyorum der diğer gün bir bakmışsın çekip gtmiş insan neye uğradığını anlayamıyor bu yüzden bekle zamana bırak ve sabret gerçekten görüceksin sende neyin ne oldğunu şimdi üzülmen bişeye fayda etmiyor sadece kendine yapıyorsun bekle canım...

ben özel mesaj atamıyorum sen atabiliyosan bana özel mesaj atabilirmisin?

canım sanırım yeni üye oldğun için böyle oluyor birazcık daha bekle belli bir beğeniye falan veya ne bileyim konuşmaya ulaşman gerekiyor sanırım tam bende bilmiyorum ben sana özelden ne yazıcam ki canım söylicemi burdan söyledim ya :) senin bi durumun olursa sen yaz bana özelden ben şimdi ne diyim ki sana özelden tatlım

özelden daha ayrıntılı konuşuruz diye demiştim ama neyse canım bu arada senin durumunuda okudum okadar zaman geçmişken 3 saat içinde neden böle bi tepki vermiş hiç anlamadım hemde seninle konuşma tarzı çok kırıcı çok aşağılayıcı sen bunun altında başka bişey olduğunu düşünüyomusun peki başka bi sebep olabilirmi sence

canım tabikide konuşalım özelden ayrıntılı ama işte sen yazamadıktan sonra ben özelden yazsam sana bişe değişmicek ki sende yamaya başladğın zaman konuşalım özelden tatlım.tabikide tek sebebi var oda ayrılmak için bahane yani canım başkada bişey değil her insan hatalar yapar ilişkide herşey olur hep her zaman güzel gitçek diye birşey yok ilişkinin ama işte bunca zamandan sonra bana böyle demesi aklıma bahaneden başka bişey getirmiyor eğer ki diğer bir düşüncem de var o olursa güle güle gitsin yani yolu açık olsun hani başkası var düşüncesi kendinden nefret ettirmek için falan söylemiş olabilir ama şuan ayrı olmamız değil koyan koyan haketmediğim onca laf o kadar yani sadece bu sebepleri düşünüyorum o kadar bunun başka açıklaması yok çünkü...

ya ben anlamıyorum bu erkekleri onca zaman birlikte olduğun insanı nasıl bi çırpıda bu kadar kolay silebiliyosun bitirebiliyosun gerçi sölediğin kadarıyla oda bitirebilmiş değil facete falan hala resimleriniz duruyosa o kadar zaman geçtiyse baka kimle geçicek ilişkinin devamı için elinden geleni yapmaya çalış işte ama yok bunlar anlamaz ondan direk korkarak kaçıp gitmeyi bilirler peki sen o konuşmadan sonra hiç mesaj attınmı veya aradınmı ben senin yerinde olsam facei kapatırım ki öle yaptım zaten çünkü o fotoğrafları silmek ilikisi yok yapmak okadar kolay değil yani sende faceni kapat hiç arama mesaj atma bakalım napıcak geri gelmesini sen istemesen bile senin eğdiği başına tekrar kaldırır ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun

işte erkekler düşünceli gibi görünüp en düşüncesiz olanlar!hayır hiç mesaj atmadım canım bugün 4.günü o kavga günü konuştuk dahada konuşmadık oda yazmadı aramadıda aramam daha seni dedi zaten bende hiç bişey demedim aramadımda yoo hiç uğraşmıcam kapatmaktır vs falan ararsada açmıcam varlığımdan haberdar olmasın o bana yeter köpek gibi sürünsün pişman olsun şuan çektiğim acıyı yaşasın o zaman geldiğinde hayır istemiyorum diyebilicem ona sadece bunu bekliyorum canım bu saatten sonra hiç umurumda değil söylediği laflar koyuyor o kadar hiç bişey hissetmiyorum bile saol canım hayırlısı olsun tabi ve şunu unutma her şerde bir hayır vardır gerçekten buna inan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…