- Konu Sahibi cimcime1991
-
bence mutlu olman gerek. çünkü henüz sevgiliyken sana gerçek yüzünü ve duygularını göstermiş. ya evli olsaydın o kiişiliksizle ?
biliyorum kolay değil hazmetmek..... kolay değil...
ama sabredip kendini toparla güzelim. Allah'tan bulur o. boşver artık ve yeni ONSUZ bir sayfa aç kendine.
hiçbir şey için geç değil....
bu cürreti nerden alıyor bu idiot
neler saymış ya içinde biriktirdiklerini dökmüş resmen
sakın ararsa açma
tamamen sil at onu
çocukluk desem değil sorunlu bu resmen psikopat
Kuzummm nasilsin ?? Sakinlestin mi biraz ??
O gercekten hasta,sana dememis bile ayriliyoruz diye laflari saymis kapatmis.. Belkide ilerde tekrar donmeyi dusunuyor,senin ona kosacagini saniyor...
Dunya ondan ibaret degil,insanlar kac yillik kocasini taniyamiyor sen 18 aydan bahsediyosun... Birsey kaybetmedin sen,artik nasil davranacagini biliyosun...
Bence ayrılmak istemiş ve o olayı bahane etmiş.
iyi sayılırım bitanem arkadaşımda geldi zaten sakindim ama işte kırgınım çok hala atamadım üstümden o haketmediğim hakaretleri onun şoku var daha inanılası gibi değil gerçekten karşımdaki sanki bi canavardı yaa hala daha şaşkınım aynen demedi bile herşeyi sayıyor bi bunu diyemiyor zaten nedense evet canım haklısın biliyorum artık sızlansada umurumda olmaz canım benimmmmm
Gecer gecerrr,her gecenin bir sabahi yok mudur ?
Dusunsene 5-6 yilini verenler var taniyamiyorlar bile.. Sen karlisin,aslinda o bilmeden cok iyi bisey yapti
aynen canım bende böyle düşünüyorum bunun başka bir açıklaması yok ki tatlım keyfi bilir ben sadece yediğim onca haketmediğim hakarete yanıyorum gerisi boş yazık yani emeklerime aama iyi ki şimdi çıktı ortaya
evet geçicek hayatım iyi ki diyorum ya kuzum iyi ki gösterdi bana yüzünü!
Bencede cnm.Şimdi bu lafları söyleyen ilerde neler yapar, şimdi üzülsende ilerde kurtulduğun için sevinirsin.Sana tavsiyem bu lafları söyleyen birini eğer geri dönerse sakın affetme.Biz kızlar olarak çok zayıfız hemen yelkenleri suya indiriyruz sonra yine üzülen biz oluyoruz.Ama bu laflarıda yutma sakın çok pişmn olursun.
Tamam o zaman icine kapanmak,kahrolmak aglamak yokk.. Yoksa sacini basini yolarim senin
yol kızzzzzzzzzzzzzz yolll ağlamamak konusunda söz veremem rahatlamam için buna ihtiyacım olucak bi kaç gün ama geçicek biliyorum canım benim
Sen sana dediklerini haketmedigin icin agliyosun zoruna gidiyo ama,bir hayvanla ne kadar sevgili kalabilirdin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?