şok oldum!!!:'(

bence mutlu olman gerek. çünkü henüz sevgiliyken sana gerçek yüzünü ve duygularını göstermiş. ya evli olsaydın o kiişiliksizle ?
biliyorum kolay değil hazmetmek..... kolay değil...
ama sabredip kendini toparla güzelim. Allah'tan bulur o. boşver artık ve yeni ONSUZ bir sayfa aç kendine.
hiçbir şey için geç değil....

bu cürreti nerden alıyor bu idiot
neler saymış ya içinde biriktirdiklerini dökmüş resmen
sakın ararsa açma
tamamen sil at onu
çocukluk desem değil sorunlu bu resmen psikopat

haklısın canım zaten onun gibi biriyle bu sözlerinden sonra asla zaten birlikte olamam ve o benden sonra da asla biriyle birlikte olamaz ben şansıydım onun ve o şansını kaybetti çünkü benim gibi seveni benim gibi ona destek olanı köpek olanı daha hayatında asla göremez ki gelmiş 25 yaşına daha hayatın farkında değil! inşallah bulsun Allahından canım iyi ki geç kalmamışım bişeyler için çok üzgünüm çok canımı yaktı ama dilerim yanına kalmaz!!!

bu cürreti nerden alıyor bu idiot
neler saymış ya içinde biriktirdiklerini dökmüş resmen
sakın ararsa açma
tamamen sil at onu
çocukluk desem değil sorunlu bu resmen psikopat

bana diyordu ben seni psikopatça seviyorum aşkım çok kıskanıyorum vs. diye gerçekten de öyleymiş geç olmadan gördüm ama o saydıkları o kustukları öyle çirkindi ki herşeyi çirkinleştirdi keşke zamanında saysaydıda şuan birlikte olmazdım Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah gerçekten sağlıklı biri değil bana diyordu zaten ben takıntı hastayım diye sonrasında çevirip bence sen hastasın diyordu pislik şey!

Kuzummm nasilsin ?? Sakinlestin mi biraz ??
O gercekten hasta,sana dememis bile ayriliyoruz diye laflari saymis kapatmis.. Belkide ilerde tekrar donmeyi dusunuyor,senin ona kosacagini saniyor...
Dunya ondan ibaret degil,insanlar kac yillik kocasini taniyamiyor sen 18 aydan bahsediyosun... Birsey kaybetmedin sen,artik nasil davranacagini biliyosun...

iyi sayılırım bitanem arkadaşımda geldi zaten sakindim ama işte kırgınım çok hala atamadım üstümden o haketmediğim hakaretleri onun şoku var daha inanılası gibi değil gerçekten karşımdaki sanki bi canavardı yaa hala daha şaşkınım aynen demedi bile herşeyi sayıyor bi bunu diyemiyor zaten nedense evet canım haklısın biliyorum artık sızlansada umurumda olmaz canım benimmmmm

Bence ayrılmak istemiş ve o olayı bahane etmiş.

aynen canım bende böyle düşünüyorum bunun başka bir açıklaması yok ki tatlım keyfi bilir ben sadece yediğim onca haketmediğim hakarete yanıyorum gerisi boş yazık yani emeklerime aama iyi ki şimdi çıktı ortaya

Gecer gecerrr,her gecenin bir sabahi yok mudur ?
Dusunsene 5-6 yilini verenler var taniyamiyorlar bile.. Sen karlisin,aslinda o bilmeden cok iyi bisey yapti

Bencede cnm.Şimdi bu lafları söyleyen ilerde neler yapar, şimdi üzülsende ilerde kurtulduğun için sevinirsin.Sana tavsiyem bu lafları söyleyen birini eğer geri dönerse sakın affetme.Biz kızlar olarak çok zayıfız hemen yelkenleri suya indiriyruz sonra yine üzülen biz oluyoruz.Ama bu laflarıda yutma sakın çok pişmn olursun.

canım şimdiye dek ben nelerini afettim onun ama bu kadarıda olmaz bu kadar ileri gitmesi çok terbiyesizce haketmediğim şeyleri duydum affetmek mi aslaaa kapımda köpek olsa asla acımam sokaktaki hayvana acırım ama onun bu yaptğı terbiyesizliğe asla acımam! inşallah geçicek atlatıcam zamanla saol tatlım

Sen sana dediklerini haketmedigin icin agliyosun zoruna gidiyo ama,bir hayvanla ne kadar sevgili kalabilirdin ki

aynen öyle canım ona ağlıyorum çok zoruma gitti inan ki gerçekten de iyi oldu böyle olması hayatım ya belkide ileride ben ayrılmak isteseydim bırakmıcaktı yakamı gerçekten bahanesini yaptı ve bitti ama bitti bile demedi ama demesine gerekte yok bende zaten bitti!

İyi ki söylemiş bunları 18 aylıkken. ya evli olsaydın? Önüne bak ve üzülme. Ağlamak yerine git bi yere yine iç yine oyna. Sana bunları diyen ahlaksız biri içinmi döküyorsun yaşını. Sana içki içtin oynadın diiye ahlak dersi verip bir kıza bu lafları söyleyen ahlaksız içinmi? Çık yarın akşam git keyfine bak. Sevilecek adam mı yok?

Ben senin yerinde olsam gezer tozarim yeni arkadaslar bulup resimler cekinir onlarida faceye koyarim mutluluk pozlarinida veririm nasil olsa bakacaktir face ne

Şarkı geldi aklıma :) Ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar giderim
Bakmam göz yaşına bakmam bi dakka bile katlanmam, sevene zulm edeni yakar geçerimmm

Senin konularına genel olarak baktım.
Sürekli erkek arkadaşının çabuk parlamaları, ilgisizliği, kavgalar vs. sorunlar varmış zaten.
Hani o zamanlarda bu ilişki yürümezmiş.
Sanırım son damla bu olmuş.
Biliyorum henüz çok taze ama, içindeki öfkeyi aşkı askıya almaya hatta yoketmeye çalış.
Yani nasıl davranırsan öyle olur.
Sevmiyormuşsun gibi düşün, aklına geldiğinde unutmaya çalış.
En büyük acılar bile 21gün sürermiş. 21gün sonra insan alışırmış
Bir süre sanki o hiç yokmuş gibi düşün. Hiç olmamış gibi.
Boşver kapında sürünmesin.
Boşver kötü olmasın.
İntikam hırsından arın. Aşkından da arın. Bağlılığından da.
Aslında bunlar hiç kolay gibi görünmez.
Ama yapmayı bilirsen kolaylaşır.
Bak zaten uzaktan mesafeli ilişkiymiş, gözünün önünde de değil.
Telefon numaranı değiştir. Ondan haber gelir mi diye düşünme ihtimalini azaltır.
Sosyal paylaşım sitelerinden engelle, ortak arkadaşlarınızı sil.
Sonuçta senden daha önemli hiçbir şey yok.
Bir kaç kişisel gelişim kitabı al oku.
Sosyalleş, sinemaya git, tiyatroya git, arkadaş ortamları kur.
Biliyorum şu an sanki yerinden dahi kalkamayacakmışsın gibi hissediyorsun,
ben de yaşamıştım aynılarını, hepimiz muhakkak yaşadık.
Ama zaten olmazmış ki.
Dönmesin o, sen de dönme.
Karşına birgün gerçekten aşık olacağın ve sana aşık olacak bambaşka bir insan çıkacak ve sen ben zamanında x'i nasıl sevmişim diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…