- Konu Sahibi cimcime1991
-
Şarkı geldi aklıma :) Ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar giderim
Bakmam göz yaşına bakmam bi dakka bile katlanmam, sevene zulm edeni yakar geçerimmm
Çok tuhaf davranmış. Sanki bir şeyler duymuş ta başkasından,kıskançlık yapıyor gibi geldi.Konuşmalar intikam hissi içeriyor. Direk sizi aşağılamaya yönelik.
Seviyorsanız bekleyin. Sevmiyorsanız takmayın. Bence kendinizi üzmeyin yakında çözülür dili.
Ama benim anladığım kimse durup dururken böyle konuşmaz mutlaka bir nedeni var.
Böyle bakınca bahane gibi durduğu gerçek ama erkekler kadınları terketmek için daha basit nedenler ortaya sürerler.canım sonuçta 1,5 yıl geçmiş bu olan olayın üstünden bence hiçbir açıklaması yok bunun sadece bahaneden ibaret başkada birşey değil sevmek mi artık hiç bişey hissetmiyorum ona karşı çünkü haketmediğim onca hakaret saydı hemde hiç söylenmemesi gereken onca hakaret hiç birini haketmedim bana o... damgası koyan bir harifle nasıl devam edebilirim o bana saygısızlık yaptı ama ben onu affederek kendime ve aileme namusuma bu saygıszılığı asla yapmam!
Böyle bakınca bahane gibi durduğu gerçek ama erkekler kadınları terketmek için daha basit nedenler ortaya sürerler.
Kadınlar gibi değildir. Ruhsuz cümleler kullanırlar. Bilmiyorum ama işin içinde kızgınlık var gibi.
Elbette böyle aşağılayan bir insan affedilmez. Ama eminim pişman olacaktır.
Sonuçta kötü söz sahibine aittir.
aa şuna bak be. kendini ne sanıyorsa.
bende 21 ay biriyle çıktım. benimki senin eskinin bir değişik modeliydi. ayrılırdık haftalarca konuşmadık mesaj attı aradı konuşurduk. sonra da ben seninle görüşmek istemiyorum dedi. hahaha çok da şeyimde şuna bak be
şimdi sana 1,5 yıl çok uzun geliyor ama zaman geçtikçe bana o kadar kısaymış gibi geldi ki. oh canıma da değsin 1,5 yılını yedim onun. o benim 1,5 yılımı yemedi. öyle dersler çıkardım kiii. benim gibisini bir daha zor bulur.
zamanla geçiyor. benim ilk aşkımdı fotoğraflarını görünce hala bir fena oluyorum ama hakikatler değişmiyor.
Oha yani.
Madem sen öyle bir kızsın neden 1,5 sene seni sevgilim diye yanında taşımış?
Bir an durdu sanıyor insan dünyayı, bazen her şey ters gidiyor ama düzelecek hepsi merak etme! Üst üste gelir sıkıntılar, adet böyle! Sen derin bir nefes çek şimdi içine ve merak etme!
Ayrılık acısı, para sıkıntısı, borç, harç ve ne varsa ömrünü bir kemer gibi boynundan sıkan; hepsi geçecek merak etme! Bir ölüme çare yok ama ölen de gerçek aşka kavuştuğuna göre, üzülsen de senin yerin de bir gün orası olacak, merak etme!
Sağlığın kadar zenginsin, o bir dilim pastayı yiyemeyenler var işte, paran olsa ne yazar? Bütün dertler paradan ve aşktan geliyor biliyorum. İkisinin de hem varlığı dert, hem yokluğu ama üzülme!
Birini sevebildiğin kadar zenginsin, birine sevgini gösterebildiğin kadar cömertsin; yoksa yatın katın olmuş, ne fark eder?
Bütün borçlar bir şekilde ödeniyor. Bütün sevgililer gün gelip unutuluyor. Biraz akışına bırak şu hayatı, hepsinin bir çözümü var, mutlaka çözülüyor.
Hiç aşık olmamış insanlar var bu dünyada ve aşkın acısını çekmeye bile razı olanlar Dön bak bakalım kalbine, sevmeyi öğrenmiş mi? Hiç birini yerinden çıkacak gibi heyecanla beklemiş mi? Sevmeden gitseydin bu hayattan, sana yazık değil miydi?
Tebrik et kendini dertlerin olduğu için, yaşıyorsun demektir. Öyle ot gibi, yük gibi, asalak gibi başka ömürlerin üstünde değilsin, mücadele ediyorsun demektir. Varlığının öyle veya böyle bir etkisi var hayata demektir.
Birini sevmişsin, çıkıp gitmiş, üzmüş; üzüleceksin elbette, için yanacak ama acı bile dozunda! Acı dediğin sonra damarlarından sıçrıyor içindeki hayatlara O yüzden boş ver, sen değerlisin! Kendini geliştir, değiştir, her gün dön bak bugün kendim için ne yaptım diye.Yoksa borç da ödenir, yeniden de sevilir Sen o çok sevdiğin tatlıyı yiyebilecek kadar sağlıklı mısın? Sevdiğin yerlere gidecek kadar özgür müsün? Ötesini boş ver! Erdemli ol, dik dur, çabala ve doy doya yaşa elinden geldiği kadarıyla.
İyi dostlar edin, iyi dost ol, onlarla kahve içmek bedava! Şimdi ne varsa ölümden başka, hepsi düzelecek merak etme; sen yeter ki kendini bozma!
not:inan kendini üzmeye hiç değmez..bu yazıyı cok begendim senin de okumanı istedim canım..
öpüldün...
hepsi geçicek canım merak etme..
erkekler nankördür zaten bazen gercekten onlara o kadar kin duyuyorum ki anlatamam ama sonra bunun yanlış oldugunu anlıyorum..
ne yapalım allaha bırak sen onu o dört döneceek etrafında sen sadece sabret..
ondan sana hayır gelmez valla. sen vazgeç ondan derim. allah daha iyisini çıkarır karşına. madem 1,5 senelik beraberliğiniz var bi tartışmada bu kadar laf söleyebiliosa diycek bişe bulamıorm yaniiii..
zaten artık bir hayrını dahi beklemiyorum o terbiyesizin Amin inşallah Allahım gönlüme nasip olanı zamanı gelince çıkarır karşıma evet canım hatta 1,5 yılı birle geçti geçmiş bir konu yüzünden böyle dedi bahane gibi geliyor bana bu yaptğı ayrılma bahanesi bende dicek bişey bulamıyorum canım Allah a havale ettim zaten asla affetmem onu pişman olsa dahi
aynen öle. üzülmeye değmez. başka biri çıkar tüm bunları unutursun. mutluluktan uçarsın bile.
kızlar banada bi yardım edin((((( 2.5 sene bi mesajla bitti... 21 haziranda tam iki buçuk sene olucaktı şimdi 4 temmuzda ayrılalı tam bir ay olucak biz öyle bi aşk yaşamıştık ki ilişkimizde eksik olan tek şey aşk acısıydı... işte bizimkisi tam aşk oldu seni çok seviyorum ama bitti diyerek gitti facete hala ilişkisi var yazıyo ve benimle fotoğrafları duruyo... çevresinden gerekçesini öğrendiğimde ben onu ilerde daha çok üzerdim kendime güvenemedim demiş(sanırım cinsellik anlamında) çünkü biz cinsellikte hiç ileri gitmemiştik o bitti yazdıktan sonra Bİ MESAJLA karşısına çıktım yüzüme söyle dedim söyliyemedi bende çekip gittim ve hiç aramadım mesaj atmadım o bi oğlak burcu bense koç burcuyum huysuz sevgilim diye severdim onu... :'(
kızlar banada bi yardım edin((((( 2.5 sene bi mesajla bitti... 21 haziranda tam iki buçuk sene olucaktı şimdi 4 temmuzda ayrılalı tam bir ay olucak biz öyle bi aşk yaşamıştık ki ilişkimizde eksik olan tek şey aşk acısıydı... işte bizimkisi tam aşk oldu seni çok seviyorum ama bitti diyerek gitti facete hala ilişkisi var yazıyo ve benimle fotoğrafları duruyo... çevresinden gerekçesini öğrendiğimde ben onu ilerde daha çok üzerdim kendime güvenemedim demiş(sanırım cinsellik anlamında) çünkü biz cinsellikte hiç ileri gitmemiştik o bitti yazdıktan sonra Bİ MESAJLA karşısına çıktım yüzüme söyle dedim söyliyemedi bende çekip gittim ve hiç aramadım mesaj atmadım o bi oğlak burcu bense koç burcuyum huysuz sevgilim diye severdim onu... :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?