Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

Planlı olmadı ki yaa Benim bebek hikayem baya uzun karışık durumlar..
tatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağına almayı göstersin inşallah ama şu aralar hem burda hem çevremde hamile kalan hatta tüp bebekle tedaviyle ikinciye üçüncüye hamile kalan o kadar çok kadın var ki, aklım almıyor...ben virus, deprem, kriz..vs yüzünden 12 yıl önce doğurduğumu bugün geri sokucam korkudan, imkanim olsabu hengamenin ortasında bile istiye bu kadar risk alıp çocuk yapmak bana merhametsizlik gibi geliyor

Vay ..... hastalik surecinde corona olsun olmasin raporu isleyen hastanin isten çıkarılması yasak diye biliyorum ben. Hatta bu sebeple isveren işçiyi istifaya zorlamak için uğraşıyor. Örn. Bel fıtığı,kronik sürekli rahatsizlik sebebiyle rapor alan gbi. Nasil cikarmis ya isten.

Planlı olmadı ki yaa Benim bebek hikayem baya uzun karışık durumlar..
Tatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağına almayı göstersin inşallah ama şu aralar hem burda hem çevremde hamile kalan, hatta tüp bebekle tedaviyle ikinci üçüncüye hamile kalan o kadar çok kadın var ki, aklım almıyor...ben virus, deprem, kriz..vs yüzünden , 12 yıl önce doğurduğumu bugün geri sokucam korkudan , imkanim olsabu hengamenin ortasında bile istiye çocuk yapmak bana merhametsizlik gibi geliyor

Adam öldüğü için anlaşılıyor durum.
Hastanede tedavi gördüğü sürede çıkarılmış işten, ölmeseydi kılıfına uyduracaktı muhtemelen.
Böyle aciz, böyle vicdansız canlılar var ne yazık...

Geri sokuluyorsa bana da haber verir misin lütfen, çok ihtiyacım var

Belcikadan yaziyorum
Eylulun 1inde okullar acildi, hani sinifta bitli biri olursa bulasir ya ahanda butun okullar facia gibi catir catir koronalandi. Bizde dahil korona olduk, o surecten bahsetmiyorum bile.

Normal 1haftalik son bahar tatiline 1hafta daha eklediler. 2hafta tatilden sonra yarin okullar aciliyo, 4gun once mail geldi. Cocuklari ogle saatinde okuldan alip eve getirip sonra okula geri goturup saat 3bucukda geri almaliyiz. Cok komik demi, ama daha bitmedi.

Sinifta pencere hep acik kalacagi icin kalin giyinsinler hatta battaniye getirsinler demisler mailde dusunun suan disarida firtina kopuyo ve yagmur deli gibi yagiyo.

Böyleleri olmaz , biz oluruz kesin...

Biz hamileler bir kendimiz bir bebek icin iki kez korkuyorken. Kendi canımızi gecip bebegimizin cani icin korkuyorken merhametsiz demek hic olmadi. Kimse bu durumun biteceğini, ne zaman bitecegjni bilemez. Hayat durmadi ki yaşam dursun. Cok yanlis bu söylediğiniz. Hamile kalmak yanlis deyin ama merhametsiz demeseydiniz bari. Biz zaten üzgünüz.

Nasıl katılıyorum bir bilsen..
Bu dünyaya çocuk getirmek şu an için büyük bencillik olur.
Çünkü ne olacağımız belli değil.
Salgın, deprem, gök taşı vs derken belki de dünyanın sonu geliyor?
Oğlum 1 e gidiyor ve hatırlayacağı şey okulda maske taktiği olacak ilerde..
Tabi dünya o vakte dek yok olmazsa..
Ne kadar acı değil mi?

Kimsede hastanede bir bakayim demez ssk ya. Ben seyi tam anlamadim ama hastanede yatılı ya da evde raporlu olan hasta imzasiz isten cikarilablir mi kilifa uydurulabilir mi? Acaba adam sgksiz miydi? Hic mi korundugumuz bir sey yok su fani dunyada

Karantina hiç bir zaman çözüm değil,dünyada tek bir vaka kalmayıncaya kadar bütün insanlar eve kapatilamaz. Nitekim tek bir insandan bütün dünyaya yayıldı.Böyle devasa bir karantinanin uygulanabilirliği de mümkün değil zaten.

Kendi alabildiğimiz önlemleri alip,bilime güvenmek zorundayiz,başka çaremiz yok.Bizim bu konulardaki kıt aklımızla dusunduklerimizi, bugün bütün ülkelerdeki araştırmalara ömrünü adamış profesörler düşünemiyor olamaz sanırım.

Düşündüklerini dile getirenlerin onunun kesildiği, bazen hayatina mâl olduğunu bildigimiz bir yüzyıldayız bu kadar emin olmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…