- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Pandemi nüfus ve boşanma sayısı patlattı, başka da bir işe yaramadıkeşke önceden düşünüp pandemide hamile kalmasaydıniz...
bye byeeeee .hoççağalın ben yatmaya gidiyom sinirimi bozdunuz
Planlı olmadı ki yaakeşke önceden düşünüp pandemide hamile kalmasaydıniz...
benim koca da emekli gibi oldu saçları aynştayn a benzedi .Allah kocaları emekli olan kadınlara bol sabırlar versin çekilecek dert değilPandemi nüfus ve boşanma sayısı patlattı, başka da bir işe yaramadı
ben de yatayım barii bana da gülü gülügülü gülü
koronasız gecelerben de yatayım barii bana da gülü gülü
tatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağına almayı göstersin inşallahPlanlı olmadı ki yaaBenim bebek hikayem baya uzun karışık durumlar..
Vay ..... hastalik surecinde corona olsun olmasin raporu isleyen hastanin isten çıkarılması yasak diye biliyorum ben. Hatta bu sebeple isveren işçiyi istifaya zorlamak için uğraşıyor. Örn. Bel fıtığı,kronik sürekli rahatsizlik sebebiyle rapor alan gbi. Nasil cikarmis ya isten.Ben geçen covid tedavisi hastanede süren bir adamın bu süreçte tazminatsız işten çıkarıldığı ve hastanın da vefat ettiği için durumun açığa çıktığını okudum.
kasap et derdinde dedikleri bu...
Tatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağına almayı göstersin inşallahPlanlı olmadı ki yaaBenim bebek hikayem baya uzun karışık durumlar..
Adam öldüğü için anlaşılıyor durum.Vay ..... hastalik surecinde corona olsun olmasin raporu isleyen hastanin isten çıkarılması yasak diye biliyorum ben. Hatta bu sebeple isveren işçiyi istifaya zorlamak için uğraşıyor. Örn. Bel fıtığı,kronik sürekli rahatsizlik sebebiyle rapor alan gbi. Nasil cikarmis ya isten.
Geri sokuluyorsa bana da haber verir misin lütfen, çok ihtiyacım vartatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağıa almayı göstersin inşallahama şu aralar hem burda hem çevremde hamile kalan hatta tüp bebekle hamile kalan o kadar çok kadın var ki, aklım almıyor...ben virus, deprem, kriz..vs yüzünden , 12 yıl önce doğurduğumu bugün geri sokucam korkudan , imkanim olsa bu hengamenin ortasında bile istiye çocuk yapmak bana merhametsizlik gibi geliyor
Böyleleri olmaz , biz oluruz kesin...İşte siz ben öyleyiz.
Pandemi başından beri fellik fellik gezen hatta eski hayatından daha fazla gezen tanıdıklarım var benim, sapasağlamlar yahu.
Hele bir arkadaşım 7 8 ayrı otel tatiline gitti, şimdi kış geldi spa tatillerine gidiyor.
Sokağa çıkma yasağında bile ev görüşmeleri yapıyorlardı birinin evinde 4 5 aile toplanıp.
Böyle bir kesim de var, ne diyeceğiz ki...
Biz hamileler bir kendimiz bir bebek icin iki kez korkuyorken. Kendi canımızi gecip bebegimizin cani icin korkuyorken merhametsiz demek hic olmadi. Kimse bu durumun biteceğini, ne zaman bitecegjni bilemez. Hayat durmadi ki yaşam dursun. Cok yanlis bu söylediğiniz. Hamile kalmak yanlis deyin ama merhametsiz demeseydiniz bari. Biz zaten üzgünüz.tatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağına almayı göstersin inşallahama şu aralar hem burda hem çevremde hamile kalan hatta tüp bebekle tedaviyle ikinciye üçüncüye hamile kalan o kadar çok kadın var ki, aklım almıyor...ben virus, deprem, kriz..vs yüzünden 12 yıl önce doğurduğumu bugün geri sokucam korkudan, imkanim olsa bu hengamenin ortasında bile istiye bu kadar risk alıp çocuk yapmak bana merhametsizlik gibi geliyor
Nasıl katılıyorum bir bilsen..tatlım seni üzmek için söylemedim, allah sihhatle kucağına almayı göstersin inşallahama şu aralar hem burda hem çevremde hamile kalan hatta tüp bebekle tedaviyle ikinciye üçüncüye hamile kalan o kadar çok kadın var ki, aklım almıyor...ben virus, deprem, kriz..vs yüzünden 12 yıl önce doğurduğumu bugün geri sokucam korkudan, imkanim olsa bu hengamenin ortasında bile istiye bu kadar risk alıp çocuk yapmak bana merhametsizlik gibi geliyor
Kimsede hastanede bir bakayim demez ssk ya. Ben seyi tam anlamadim ama hastanede yatılı ya da evde raporlu olan hasta imzasiz isten cikarilablir mi kilifa uydurulabilir mi? Acaba adam sgksiz miydi? Hic mi korundugumuz bir sey yok su fani dunyadaAdam öldüğü için anlaşılıyor durum.
Hastanede tedavi gördüğü sürede çıkarılmış işten, ölmeseydi kılıfına uyduracaktı muhtemelen.
Böyle aciz, böyle vicdansız canlılar var ne yazık...
Düşündüklerini dile getirenlerin onunun kesildiği, bazen hayatina mâl olduğunu bildigimiz bir yüzyıldayız bu kadar emin olmayin benceKarantina hiç bir zaman çözüm değil,dünyada tek bir vaka kalmayıncaya kadar bütün insanlar eve kapatilamaz. Nitekim tek bir insandan bütün dünyaya yayıldı.Böyle devasa bir karantinanin uygulanabilirliği de mümkün değil zaten.
Kendi alabildiğimiz önlemleri alip,bilime güvenmek zorundayiz,başka çaremiz yok.Bizim bu konulardaki kıt aklımızla dusunduklerimizi, bugün bütün ülkelerdeki araştırmalara ömrünü adamış profesörler düşünemiyor olamaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?