En azından vakaların artışı biraz frenleyecek kadar. Hastaneler doldu diyorlar, sağlık çalışanları tükendi. Sağlık sistemine biraz olsun nefes aldıracak kadar olsa keşke, böyle böyle aşı bulunana kadar idare edeceğiz başka yolu yok. Kendi kendine bitecek gibi değil.İyi de nereye kadar? Belli bir süre sokağa çıkma yasağı yapıldı diyelim. Ondan sonra yine bu hastalık devam etmeyecek mi? Kökten bir çözüm gerekli. Aşı çıkmadan bu iş asla bitmez.
Normal yani ? Afrikadaki insanlar kullanılsın kobay olarak. Sizin canınız can, onlarınki patlıcan mı ? Evet, ben kesin tedavi vaatetmeyen hiçbir aşıyı ve ilacı kullanmam.her aşıda ilaç da yapıldı o testler insanlar üzerinde. ölenlerde oldu .siz hiç ilaç aşı kullanmadınız o zaman bu durumda hayatınız boyunca
İşin gerçeği öyle ama hala bilim insanları herhangi bir mutasyonun varlığını reddediyorlar.Benim bildiğim kadarıyla her ülkede olan covid aynı değil, mesela Çin'in covid'iyle bizim covid'imiz farklı. Irklara, beslenme şekillerine hatta iklime göre dahi değişiyor virüs. Ortada bir virüs var adı covid ama her ülkede farklı etki gösteren, farklı şekilde mutasyona uğrayan covid. Dolayısıyla aşı çalışmaları bu yüzden çok uzun sürdü. Açıkçası ben hala aşıdan ümitli değilim, aşı bulunsa dahi bunun dünya nüfusu için üretilmesi en az 7 8 ayı hatta 1 yılı alır.
Bence bütün dünyaca yazıyoruz o suyu. Aşı bulundu ama her türünde etkili olacak mı? Belirsiz. En iyisi tüm dünyaca karantina uygulamak aksi taktirde bu virüs yıllar yıllar sürebilir.Kesinlikle öyle. Sürekli mutasyona uğradığını iddia ettikleri virüse %90 etkili aşı açıklaması nasıl da şaibeli değil mi ? Bu virüs labaratuar ürünü ve maalesef gen seçiyor. Vücutta hangi organı zayıf bulursa ona tutunup devam ediyor yoluna. Tanısı ve hatta tedavisi bile kesin değil şuan, suya yazı yazıyoruz memleketçe...
eğitiminiz nedir acaba sağlık sektöründe merak ettim?bize aşıyı tavsiye eden kadın mikrobiyoloji prof u da .o yalan söylüyor ozaman bize size göre .tüm virüsler mutasyona uğrar devamlı covid 19 için geçerli değil ki sadeceİşte asıl benimde aklımdaki buydu. Suan dünyanın hiç bir yerindeki covid 19 aynı değil , her ülkedeki virüs mutasyona uğradı ve uğruyor . Her kıs öncesi yapılan aşılar gibi , oysaki yüz çeşit virüs var o yüzden onlarıda yaptırmak çok gereksiz geliyor bana
Hayır, ortakları. Pf.. ile başlayan şirket.biontech mi ?
karantina da çözüm değil ki karantina bittiği saat herkes gene sokaklara dökülecek okula gidecek işine gidecek gezecek tozacak 1 ay geçmeden hopp başa döneceğizzBence bütün dünyaca yazıyoruz o suyu. Aşı bulundu ama her türünde etkili olacak mı? Belirsiz. En iyisi tüm dünyaca karantina uygulamak aksi taktirde bu virüs yıllar yıllar sürebilir.
Covid aşıları gönüllü denekler üzerinde uygulandı.Normal yani ? Afrikadaki insanlar kullanılsın kobay olarak. Sizin canınız can, onlarınki patlıcan mı ? Evet, ben kesin tedavi vaatetmeyen hiçbir aşıyı ve ilacı kullanmam.
suan bakiyorum ama bulamiyorum sanirim.Hayır, ortakları. Pf.. ile başlayan şirket.
Ben Bill Gates destekli bir şirket olduğunu biliyorum kurumun.suan bakiyorum ama bulamiyorum sanirim.
bununla ilgili okuyabilecegim bilgi alabilecegim bir link falan varmi elinizde okumak isterim
Virüsler içerisinde genetik özellik taşıdığı için mutasyona uğrayabiliyorlar. Önce uğradı dediler, sonra uğrama hızı düştü dediler, şimdi de uğramıyor mu diyorlar? Artık kime ne yapacağı bilinmez bir virüsle karşı karşıyayız. 2 3 kronik hastalığa sahip 70 yaşındaki hasta kurtuluyorken 25 yaşında hiçbir problemi olmayan sigara dahi kullanmayan genç yaşamını yitirebiliyor.İşin gerçeği öyle ama hala bilim insanları herhangi bir mutasyonun varlığını reddediyorlar.
Akıl alır gibi değil, 5g spekülasyonu bir yana, altta yatan hastalıkları ağırlaştırıyor deyip taş gibi gencecik sporcuları öldürmesinin yanında yaşlı özellikle ünlü veyahut siyasilere pek bir şey yapmaması bla bla...
Kullanılan ilaçların çoğunlukla ağır yan etkileri olması ve kalpte belirli oranda hasar vermesi.
Yani artık komplo teorilerinin bile teorisi üretildi, beynin gelişmesini engelleyen ilaçlar için hastalık üretildi tezi bile atıldı.
Öyle ya da böyle bir hastalık var, bunu lehine çevirmeye çalışan çok tehlikeli bir kesim olduğu da aşikar.
Biz sıradan insanlar evimizde oturacağız, başka çaresi yok.
Aşının 1 senede üretilmesini geçtim, yaptıran insan sayısı ne olacak?
Aşı karşıtlığı hat safhada iken her şey muallakta.
Duygular değil ama sorgular şelale artık...
ya karantina da şey olmazmi 15 gun herkes evinde kalsa kimse çıkmasa pozitif olanda olmayanda bir biriyle temas etmemis olacak bulasiciligida zaten 15 gun sonunda bitiyor.karantina da çözüm değil ki karantina bittiği saat herkes gene sokaklara dökülecek okula gidecek işine gidecek gezecek tozacak 1 ay geçmeden hopp başa döneceğizz
İva hemşiresiyim yani intensive care , aynı zamanda ambulanstada çalışıyorum . Size bunu bastada belirttim ben kimseyi yalanlamıyor yada kimseye tavsiyede bulunmuyorum , bu sadece benim kendi düşüncem . Siz aşı çıkınca yaptırın yada yaptırmayın o tamamen size kalmış .eğitiminiz nedir acaba sağlık sektöründe merak ettim?bize aşıyı tavsiye eden kadın mikrobiyoloji prof u da .o yalan söylüyor ozaman bize size göre .tüm virüsler mutasyona uğrar devamlı covid 19 için geçerli değil ki sadece
Karantina dediğim ülkece değil bizim uyguladığımız 5-2 memur mesaisi gibi olan hiç değil. 1 ay bütün dünya koşulsuz şartsız eve girse, sadece zorunlu birimler (ilaç, gıda) çalışsa, her devlet kendi vatandaşına yardım etse olmaz mı? Çok iyi olur, yapılamayacak şey değil. Koskoca dünyanın 1 aylık gıda ilaç stoğu mu yok? Eminim vardır.karantina da çözüm değil ki karantina bittiği saat herkes gene sokaklara dökülecek okula gidecek işine gidecek gezecek tozacak 1 ay geçmeden hopp başa döneceğizz
bill gates in ortaklari zaten ama aşı calismalari ve bulusu biontech e ait sanirim.Ben Bill Gates destekli bir şirket olduğunu biliyorum kurumun.
Bilgim bu sadece.
Biraz araştırmanız yeterli, ortak olduğu şirket, kadın ve çocuk ölümleri, ilaçta hile, afrika insanlarını kobay olarak kullanma vs. Gibi davalar sonucu milyonlarca dolar tazminat ödedi, reprezantlar arasında katil ilaç firması diye geçen ismi.Covid aşıları gönüllü denekler üzerinde uygulandı.
Hatta dünyada deneklik diye bir meslek bile var, bu tezinizin doğrulanabilir verileri var mı?
bir süre durdurulabilir haklısın hastalar iyileşir boşalır hastaneler .ama 1 kişi 10 kişiye gene bulaştırır 1 aya varmaz gene başa dönülür .insanlar laftan anlamıyorlar çünkü .bu gün tv de vardı belediye başkanı gelince biz hep maske takarız diye konuştular 10 dakika öncesinin de görüntüleri vardı gazetecilerde aynı adamlar maskesiz ve mesafesiz oturuyorduya karantina da şey olmazmi 15 gun herkes evinde kalsa kimse çıkmasa pozitif olanda olmayanda bir biriyle temas etmemis olacak bulasiciligida zaten 15 gun sonunda bitiyor.
ulkeler arasi trafikler sonlansa bu 15 gunde mesela sonuca ulasilmaz mi
Siz yaptırmayı düşünüyormusunuz ? Gerçi zorunlu kılacak mı devletimiz bilemiyorum. Ama zorunluluk olacağını zannetmiyorum.Ben Bill Gates destekli bir şirket olduğunu biliyorum kurumun.
Bilgim bu sadece.
Hah aynen öyle.Virüsler içerisinde genetik özellik taşıdığı için mutasyona uğrayabiliyorlar. Önce uğradı dediler, sonra uğrama hızı düştü dediler, şimdi de uğramıyor mu diyorlar? Artık kime ne yapacağı bilinmez bir virüsle karşı karşıyayız. 2 3 kronik hastalığa sahip 70 yaşındaki hasta kurtuluyorken 25 yaşında hiçbir problemi olmayan sigara dahi kullanmayan genç yaşamını yitirebiliyor.
Artık bir şekilde bir çaresine bakılmalı, zira hayat yarı devam ediyor şekilde gidemez, ya bütün dünya karantina uygulamalı ya da bütün dünya sürü bağışıklığına gitmeli. Pandemiyi ülkece değil, dünyaca yönetemedik, kontrolü kaybettik. Ha senin söylediklerini de yabana atmamak lazım, ortada birşeyler dönüyor ama olan bizim gibi sıran vatandaşlara oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?