Sokak düğünü mü kaldı?

Bence verilecek cevap bulamamış olabilir gülünecek birşey göremedim.
Başkalarının rahatsız olmasından eğlence çıkaracaksa durum daha vahim
Ama o sence. Bence çok güzel cevaplar var ama üşeniyorum. Çünkü karşımda tatlı su elitleri var :KK54:

Ama o sence. Bence çok güzel cevaplar var ama üşeniyorum. Çünkü karşımda tatlı su elitleri var :KK54:
Tatlı su eliti😂hayır anlamadığım üşengeçseniz nerdeyse konu sahibinden çok mesajınız var konuda,cevap bulabildiniz mi maşallah doldurmuşsunuz sayfaları.

Amaç her ne olursa olsun başkalarını rahatsız etmeyi savunamam. Bu düğün dernek olur, lafla bağırma olur, müzik dinleme olur her neyse. İnsanların hastası oluyor, öğrencisi, bebesi oluyor. Hiçbiri de olmayabilir dan dan dan davul dinlemek istesem düğün salonu açarım.

Hangi koşullar anlamadım?
İnsanları rahatsız edercesine gece geç saatlere kadar müzik çalmayı kabullenelim mi???
Ben şok ben iptal arkadaşlar ya.
Hırsızlık birinin malını çalmaktır bu da zamanını konforunu çalmak değil mi?

Ben rahatsız edilmesine sese gürültüye bununla ilgili şikâyetlerinize zaten tamam haklisiniz dedim
Bu konuda size katılıyorum

Siz konu aaçarken böyle yazsaydınız inanın herkes haklisin derdi ama varoş lafı olmadı

Varoş sözünü hoş bulmadım arka sayfalarda uzunca yazdım zaten sebebini aynı şeyleri yazmayım

Insanları ayırmanın sınıflandırmanın kendini üstün görmenin diğerini eleştirmenin gereği yok

Benim karşı geldiğim varoş değil mi bunlar yada konu içinde varoş deyip çirkin seylerin yazilnasina tepki verdim

Aman demeyin şimdi suçlarlar sizi ona da minnoş bi açıklamaları vardır. Ay ne yapsınlar eğlenmesinler mi filan derler.
İsteyen istediğini diyebilir
Ama bana göre çok yanlış bisey
Benim lugatimda magandalik
Kendi kuzenimin kinasinda jandarma çağırıp kinayi terk etmiş birisiyim :KK53:

Ben rahatsız edilmesine sese gürültüye bununla ilgili şikâyetlerinize zaten tamam haklisiniz dedim
Bu konuda size katılıyorum

Siz konu aaçarken böyle yazsaydınız inanın herkes haklisin derdi ama varoş lafı olmadı

Varoş sözünü hoş bulmadım arka sayfalarda uzunca yazdım zaten sebebini aynı şeyleri yazmayım

Insanları ayırmanın sınıflandırmanın kendini üstün görmenin diğerini eleştirmenin gereği yok

Benim karşı geldiğim varoş değil mi bunlar yada konu içinde varoş deyip çirkin seylerin yazilnasina tepki verdim
Varoş demekle kendimi üstün gördüğümü düşünmüyorum. Bu şeyi kim yapsa varoşluktur benim gözümde. Düşüncelerimiz farklı anladım.

Bakın tekrar söylüyorum evet bende rahatsız oluyorum ve saat konusunda düzenlemeler olması gerektiğini düşünüyorum.
Zenginleri, sonradan görmeleri vs bilemem. Benim gördüğüm düğünler genelde orta halli, salon tutmaya parası yetmeyen insanların düğünüydü. Kendi adıma o yüzden şikayet vs etmeden sabrettim. Gene oluyor gene sabrediyorum. İnsanların parası yok diye "eğlenmesinler o zaman, nikah kıyıp geçsinler" diye de düşünemiyorum.
Pek çoğuna davetli olarak gittiğim sokak düğünlerinin sahiplerini tanıdığm için "varoş" kelimesini de hoş bulmuyorum. Bu bir hak olmasaydı devlet zaten izin vermezdi.
Her neyse sonuçta ne gece yarılarına kadar uzayan düğünleri hak görüyorum ne de haketmeyen insanlara varoş denmesini.

Almanyada sokak dügünleri yok. Party versin bile saatler belli ve genelde komsulara da haber veriliyor..burda ulu ortam "kutlama" yapilsa yine ya bizim milletten yada baska yabanci millet oluyor. Daha gecen bir kac arabalari ortadan kaldirdi polis. Gelin hanim yürüyerek salona devam edebildi :D kimsenin baskalarini rahatsiz etmeye hakki yok. Türkiyede yazin dügün dügünü kovaliyor. Hatta bizim akrabalardan ikisi dügünü ayni güne koymus millet kime gidecegini sasirdi. Bir iki dügün idare edersin. Ama devamli olsa kimse istemez. Allah komsu gürültüsü cekenlere sabir versin

Bence verecek cevap bulamamış olabilir gülünecek birşey göremedim.
Başkalarının rahatsız olmasından eğlence çıkaracaksa durum daha vahim
Galiba siz anlamadınız yada anladiniz illaki bildiğiniz şekilde davranıyorsunuz

Sizi bu konuda yani ses gürültü rahatsızlık konusunda herkes hak verdi sadece varoş denmesine karşı çıkıldı

Halen mağdurum diyorsunuz halen dışarda gürültü olsun oyle mi diyorsunuz oysa konu başka

Tatlı su eliti😂hayır anlamadığım üşengeçseniz nerdeyse konu sahibinden çok mesajınız var konuda,cevap bulabildiniz mi maşallah doldurmuşsunuz sayfaları.
İşte bak sayfalarca yazmışım düşüncemi. Hala daha aynı cevabı verebileceğim cevaplar geliyor. Neden aynı şeyleri yazayım ki? Geri dön, kendi soruna uygun yanıtı bul o halde 💁🏻‍♀️

Bakın tekrar söylüyorum evet bende rahatsız oluyorum ve saat konusunda düzenlemeler olması gerektiğini düşünüyorum.
Zenginleri, sonradan görmeleri vs bilemem. Benim gördüğüm düğünler genelde orta halli, salon tutmaya parası yetmeyen insanların düğünüydü. Kendi adıma o yüzden şikayet vs etmeden sabrettim. Gene oluyor gene sabrediyorum. İnsanların parası yok diye "eğlenmesinler o zaman, nikah kıyıp geçsinler" diye de düşünemiyorum.
Pek çoğuna davetli olarak gittiğim sokak düğünlerinin sahiplerini tanıdığm için "varoş" kelimesini de hoş bulmuyorum. Bu bir hak olmasaydı devlet zaten izin vermezdi.
Her neyse sonuçta ne gece yarılarına kadar uzayan düğünleri hak görüyorum ne de haketmeyen insanlara varoş denmesini.

Başkasını rahatsız ederek eğlenmeye anlam veremiyorum. Hastası, çocuğu, işi gücü olan bir dünya insan var. Aman eğlensinler kafasında değilim ben maalesef. Gürültüde ne uyuyabilirim ne ders çalışabilirim. Bir gecemi yediler bence bu kul hakkı🙁 devletin izin vermesi de doğru değil bence. Dün polisi aradığımda 23:15 ti izinleri var 12 ye kadar demediler hemen ekip gönderiyoruz dediler. Gerekirse belediyeye de şikayet etmeyi düşünüyorum. Siz de sabrediyorum demişsiniz kimse kimseye sabretmek durumunda değil. Başkasının özgürlüğünü kısıtladığınız yerde sizin ki de bitmeli benim düşüncem.

Sizi bu konuda yani ses gürültü rahatsızlık konusunda herkes hak verdi sadece varoş denmesine karşı çıkıldı

Halen mağdurum diyorsunuz halen dışarda gürültü olsun oyle mi diyorsunuz oysa konu başka
İşte bak sayfalarca yazmışım düşüncemi. Hala daha aynı cevabı verebileceğim cevaplar geliyor. Neden aynı şeyleri yazayım ki? Geri dön, kendi soruna uygun yanıtı bul o halde 💁🏻‍♀️
Yukarda yazdım halen anlamadilar herkes sabahlara kadar eğlensin sizene dedik sanki
Neyse boşver

Yanlış anlamayın ama sadece bu cümleye yorum yapicam
Yasak olsaydi da yapilirdi
Yani halk sadece hak olduğu için yapmıyor
Herkes kendi bildiğini okuyor :KK53:
Yapılırdı ama o zaman caydırıcı cezalar verilebilirdi. Ne bileyim para cezası olsa mesela. Çoğu insan o parayı ödememek için düğün yapmazdı ama şimdi serbest olunca daha rahat hareket ediliyor.
Baksana normalde gece 12 ye kadar mı ne izin veriliyor ama bunu aşıp devam ettiren var. Saat konusunda sıkı bi düzenleme olmalı kesinlikle 🤷🏻‍♀️

Yapılırdı ama o zaman caydırıcı cezalar verilebilirdi. Ne bileyim para cezası olsa mesela. Çoğu insan o parayı ödememek için düğün yapmazdı ama şimdi serbest olunca daha rahat hareket ediliyor.
Baksana normalde gece 12 ye kadar mı ne izin veriliyor ama bunu aşıp devam ettiren var. Saat konusunda sıkı bi düzenleme olmalı kesinlikle 🤷🏻‍♀️
Konuyla alakasız ama Trafik da caydırıcı ceza varmi? (ciddi anlamda soruyorum çünkü ben bilmiyorum)
Hapis cezası bile olsa yaparlar :)
Icerde dayısı vardır yapanın :)

Onlarda öyle eğlenecek parası yok salonda düğün yapamazlar ben sabrediyorum diyenler vardı onlaraydı cevabım sanırım siz değilsiniz neden üzerinize alındınız anlamadım.

Back
X