hayvanlarla derdim yok, bir gün sabah servis beklerken lisede dibime gelmişler fark etmemişim uykulu halde, hepsi çok büyüktü 4-5 köpek bacaklarımı yaladı hırlamaya başladı, o günden beri sıkıştırdıkları havladıklarında korkuyorum belli etmeden onlara bakmadan geçmeye çalışıyorum ama baya korkuyorum ne yapayım? havlamadıklarında sıkıntı yok zaten yanlarından geçiyorum bakıyorum şirinlik yapıyorsa gülüyorum hayvan düşmanı değilim ki.
zarar vermek için ya da belediyeye şikayet etmek için sormadım, sadece çevrede dolanmayı seviyorum köpeklerle denk gelince ne yapacağımı şaşırıyorum, belki bir taktiği vardır dedim. önyargılı olarak tepki vermişsiniz.
kimseye zarar vermem öyle bir düşüncem yok. ama sokak hayvanlarına yemek de veremem mesela korkuyorum. arkadaşlarımın evcil köpeklerini severim ama onlara da temkinli yaklaşıyorum korkum var ne yapayım?
ayrıca kötü bir muhitte oturmuyorum etrafta hep mamalar görüyorum, dükkan sahipleri de besliyor, zaten bu köpekler gündüz çok uysallar uyuyorlar ama akşam hava kararınca asabileşiyorlar anlamadım.