- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Bir konuşmaya cesaret etse ben biliyorum ne diyecegimi de ilk adımı bekliyorumÇapkın değil sapık ve tacizci diyoruz böylelerine. Şikayetçi olacağınızı söyleyin devam ederse şikayet edin.
Boşanma aşamasındayım hastanede arkadaşlar seslendi bana buda yakınımdaydı takipte yaniEvli misiniz?
Adinizi nerden biliyor?
İsterse en azılı pislik olsun, şikayet edin ! Başınıza bela alırsınız. Böyle tipler pek tekin olmaz. Hoşlanan gelir karşınıza kibarca açılır, derdini söyler.Adam kantinin sahibi mafya gibi birileri sülalecek çalışıyorlar
Daha önceden konuşmadım gördüysemde hatırlamıyorum.adam beni aramadı konuşmaya çalışmadı şikayet ederken hiçbir delilim yok tacize dairDetaylı anlatsanız.Daha önceden tanıyormuydunuz? Sizinle konuşma geçmişi var mı?
Daha da önemlisi sizin şimdi karakolda onu şikayet ediyor olmanız lazımken burda ne işiniz var?
Açılmıyor ki cevabımı vereyim sapık gibi takipte çok rahatsız ediciİsterse en azılı pislik olsun, şikayet edin ! Başınıza bela alırsınız. Böyle tipler pek tekin olmaz. Hoşlanan gelir karşınıza kibarca açılır, derdini söyler.
Bakın, takipte ise şikayetçi olun. Gözü bir korksun. Oraya buraya numara mı yazılır Allah aşkına, akıllı bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar.Açılmıyor ki cevabımı vereyim sapık gibi takipte çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?