- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Ablamda öyle diyor.resim filan çekip sevgilisi var diye kullanmak istiyor diyorEski eşiniz bile yaptırıyor olabilir
Bu çok olası. Şikâyetçi olmanız işlem yaptırdım demeniz açısından çok çok iyiAblamda öyle diyor.resim filan çekip sevgilisi var diye kullanmak istiyor diyor
Allah korusun ne tecavüzü bende düşündüm o duvardaki yazının fotografını çekicem yarın elimde bulunsun.tam bir bela ya kendi kendine taktı kafayı yada eski eşin oyunu.ikisi de çok tehlikeliDirekt gidip duvardaki yazının fotoğrafını çekiyorsunuz.Sonra savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz.hatta şahit bile gösteriyorsunuz.adamin çapkın olduğunu bilen arkadaşınız ismini falan da bilir sanırım.en azından elinizde resmi birşey olsun ki boşanma aşamasında eşinizin yaptığı bi oyunsa bile bunu kullanamasin.en önemlisi de tecavüze ugramayi istemezsiniz bence.
Umursamıyor gibi yapıyorum çogunlukla elime telefonumu alıp ugraşıyorum ama vazgeçmiyor ve beni tedirgin ediyor.şikayet etsem birde kamu davası açılıyor.birde bununla mahkemelerde ugraşcam çok yorgunum inanın.bir huzur istiyorum sadeceBence asla muhattap dahi olmayın ve görmezden gelin. Kafaya taktığınızı belli eder yada bişeyler demeye çalışırsanız iyice uçar bu. Dikkatli olun
Polise ver polis gelip onu bir alsın da gözü korksun onun :))işyerinde bir adam var peşime takıldı bir aydır.çalıştıgım birimin önüne gelip sürekli beni izliyor.çıkışta takip ediyor hastanenin duvarına xxx beni ara yazmış.işyerinden bir arkadaşa sordum çok çapkın biri dedi.kafaya taktı beni ne yapacagım ben
Kiminle mücadele edecegimi şaşırdım valla işten eve yürüyerek geliyorum yolda işlek yolda birşey yapamaz.takipte olmak sinir bozucu gelip konuşmuyor ki agzının payını vereyimCantabizda biber gazi olsun mutlaka dikkatli olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?