Sokaklara xxx beni ara yazıyor

Arabayla çıkışta kapının önünde bekliyordu beni görünce takip etmeye başladı.sonra önüme park etti yürüyerek takip etti bir süre sonra arabayla gördüm kuaföre girdim izimi kaybetti.bu üçüncü sefer oldu.evimi ögrenmek istiyor

Ben rahatsız oluyor muyum? Evet.
Sokağa adımı yazıyor mu? Evet.
Ben nereye gitsem peşimden geliyor mu? Eee evet.
Ben napıyorum, ağzının payının vermeyi bekliyorum.Adam artık küfür mü eder, laf mı atar insafına mı bırakmışım? Evet.

Direkt gidip duvardaki yazının fotoğrafını çekiyorsunuz.Sonra savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz.hatta şahit bile gösteriyorsunuz.adamin çapkın olduğunu bilen arkadaşınız ismini falan da bilir sanırım.en azından elinizde resmi birşey olsun ki boşanma aşamasında eşinizin yaptığı bi oyunsa bile bunu kullanamasin.en önemlisi de tecavüze ugramayi istemezsiniz bence.

Allah korusun ne tecavüzü bende düşündüm o duvardaki yazının fotografını çekicem yarın elimde bulunsun.tam bir bela ya kendi kendine taktı kafayı yada eski eşin oyunu.ikisi de çok tehlikeli

Bence asla muhattap dahi olmayın ve görmezden gelin. Kafaya taktığınızı belli eder yada bişeyler demeye çalışırsanız iyice uçar bu. Dikkatli olun

Bence asla muhattap dahi olmayın ve görmezden gelin. Kafaya taktığınızı belli eder yada bişeyler demeye çalışırsanız iyice uçar bu. Dikkatli olun
Umursamıyor gibi yapıyorum çogunlukla elime telefonumu alıp ugraşıyorum ama vazgeçmiyor ve beni tedirgin ediyor.şikayet etsem birde kamu davası açılıyor.birde bununla mahkemelerde ugraşcam çok yorgunum inanın.bir huzur istiyorum sadece

Polise ver polis gelip onu bir alsın da gözü korksun onun :))

Ne o öyle liseli ergenler gibi, şikayet ederim deyin, koca adamın yaptığına bak, akıllı biri olsa duvara yazmaz

Banada arkadaslarin dedigi gibi capkindan ziyade sapik gibi geldi. Dogru niyetli biri olsa farkli sekilde yaklasirdi size zaten. Yalniz cikmayin bir sure işten , bir yakininiz varsa gelip alsin arada işten. Sahipsiz olmadiginizi gorsun, tedirgin oluyor insan

Evinizi ogrenmek istiyor ve bekliyor musunuz ?
Ya sapiksa, bina girisine saklanirsa, tecavüz ederse,taciz ederse~ki ediyor. Acilen sikayetci olun

Artık neler görüp okuyoruz, böyle şeylerin ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böyleleri bunları fırsat bilir, halinden memnun olduğunu savunur. Kadın olarak hiç beklemeden şikayetçi olman, uzaklaştırma vb birşeyler talep etmen olacak. Bunlar saplantılı erkek davranışları, ve sonuçları her zaman iyi olmayabilir. Bu noktada boşanma aşamasında olan eşinizinde yaptırıyor olması olasıysa, bununda önüne geçmiş olursunuz.

Dikkat edin lütfen, tek başınıza çözümlemeye çalışmayın. Evinizi öğrenmesi çok büyük sorunlara vesile olabilir,dilerim farkındasınızdır.

tacizciye çapkın diyip yaptıklarını neden sevimlileştiriyorlar ki?
siz bildiğiniz tacize maruzsunuz şu an.
rahatsız oluyorsanız polise gidiniz.
ilk adımı da beklemeyin herkesin içinde azarlayın uzaklaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…