ailem çorluda herkes kapıda mı yapıyor orda?Corluda dugunler zaten hep boyle oluyor yanı kınalar nısanlar, ancak sız kız tarafıysanız sızın kına neden corluda olacak kı sızın kendı evınız neredeyse o bolgede olmalı
Evet corluda hep boyle oluyor hatta Esım edırnelı , dugun salonlarının yarısıda betondan ustu acık stat gıbı yerlerde yapıyorlarailem çorluda herkes kapıda mı yapıyor orda?
Trakya bölgesi sokakta düğünü seviyor. Bakınız Azra Akında Keşan Yenimuhacır'a gelin gidiyor ve sokak düğünü yapacak.Merhabalar,
Benim kına gecem çorluda olacak. Aslında bir yer bulduk 90 kişilik. Ama orkestrasıydı falan annemin dediğine göre herkes dip dibe olacak. Ben orada yaşamıyorum ama ordakiler kına gecesini sokakta yapıyorlarmış.
Erkek tarafı ne düşünür bu konuya nasıl bakar bilmiyorum.
Lütfen tüm yorumlarınıza açığım.
Not: Yapacağımız sokakta rahatsız olacak ev vs yok. Açık bir alan. Ama ben istanbulda yaşıyorum, erkek tarafı küçümser mi emin değilim
ailem çorluda herkes kapıda mı yapıyor orda?
yok küçümsemiyorlar onlarda onayladılar ama emin olamadımBaşlarım ben öyle beni kucumseyecek erkek tarafina. Ne demek ayol kim ki onlar seni kucumseyecekmis. Oldugundan farkli gorunmek hos mu kardesim,utanicaklarsa kucumseyeceklerse o zaman gitsinler saraydan kiz alsinlar.Benim kinamda ve cevremde ki bir cok kisinin kinasi da sokakta apartmanimizin hemen önünde oldu. Cok eglendik hatta salonda yapilan kinalara da hicbir zaman isinamiyorum bence en eglenceli olani sokakta olanidir. Samimi oluyor cunku hele de mevsim sartlari uygunsa. Bunlar benim dusuncem.
erkek tarafı ne düşünürse düşünsün bee. umurunda olmasın. kendine güvenirsen kimse küçümseyemez seni.Merhabalar,
Benim kına gecem çorluda olacak. Aslında bir yer bulduk 90 kişilik. Ama orkestrasıydı falan annemin dediğine göre herkes dip dibe olacak. Ben orada yaşamıyorum ama ordakiler kına gecesini sokakta yapıyorlarmış.
Erkek tarafı ne düşünür bu konuya nasıl bakar bilmiyorum.
Lütfen tüm yorumlarınıza açığım.
Not: Yapacağımız sokakta rahatsız olacak ev vs yok. Açık bir alan. Ama ben istanbulda yaşıyorum, erkek tarafı küçümser mi emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?