sokakta kına ??

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Benim kına gecem çorluda olacak. Aslında bir yer bulduk 90 kişilik. Ama orkestrasıydı falan annemin dediğine göre herkes dip dibe olacak. Ben orada yaşamıyorum ama ordakiler kına gecesini sokakta yapıyorlarmış.
Erkek tarafı ne düşünür bu konuya nasıl bakar bilmiyorum.
Lütfen tüm yorumlarınıza açığım.
Not: Yapacağımız sokakta rahatsız olacak ev vs yok. Açık bir alan. Ama ben istanbulda yaşıyorum, erkek tarafı küçümser mi emin değilim

sokakta yapılan kına, nişan, düğün vs hepsinden nefret ediyorum,
istanbulda yaşıyorum evimin yakınında boş arazi var ve bütün yaz düğün gürültüsü çekiyoruz (boş arazi olduğu için daha da yankılanıyor bütün mahalle duyuyor)
illa ki vardır başka mekan, sokakta yapmayın da nerde yaparsanız yapın.

bunu nişanlınızla konuşun.
eğer siz rahatsız olmayacaksanız....

başka bir düğün salonuna bakın böyle bir çekinceniz varsa...

Küçümsenecek birşey yok, kına geceni dilediğin gibi yapabilirsin, düğün konusunda yeterince muhalifler zaten.
Biz erkek tarafının karakterini bilemiyoruz kendimize göre yap yapma deriz. Nişanlına danışman daha mantıklı, ailesinin tepkisini en iyi o bilir.

Trakyada genellikle kinalari oyle yapıyorlar.ama onun yerine acik hava bahceli yerleri tutup parkta cocuklar eglenirken kina geceside yapılabiliyor.camlik denen cay bahceleri oluyor agaclar arsinda parkli oyle bir yerde kiralayabilirsiniz. mis gibi havada guzel bir eglence olur.edirnede cok guzel olurdu ah eskiler.bende istanbuldayim tabi artik

Corluda dugunler zaten hep boyle oluyor yanı kınalar nısanlar, ancak sız kız tarafıysanız sızın kına neden corluda olacak kı sızın kendı evınız neredeyse o bolgede olmalı
ailem çorluda herkes kapıda mı yapıyor orda?

ERKEK tarafı nie küçümsesin ya ne hadle yani ben dışarda kına nişan düğüne karşıyım yani boşa gürültü ve hastası bebeği olan var yanlış bana göre ve salon tutun bütçeniz varsa

bizim sitede geçen gün asker eğlencesi yaptılar.
kaç kere karakolu arayıp şikayet ettim hatırlamıyorum.
mekan tutun derim ben.
o muhitte ya da o şehirde genel kutlama öyle olabilir ama şahsen rahatsızlık duyuyorum ben..

Şu sokak düğünlerine bir yasak gelse keşke... Burası da tam müsait yani... Geçen sene apartmanın bahcesinde düğün yaptılar akşama kadar çifte telli dinledim eğer öyle olacaksa olur, neden küçümsesinler çok mu klas enişte bey? rahatsız olmaz demeyin rahatsız olan da olur

Trakya bölgesi sokakta düğünü seviyor. Bakınız Azra Akında Keşan Yenimuhacır'a gelin gidiyor ve sokak düğünü yapacak. Kişisel fikrimi sorarsanız rahatsız olacak kimse yoksa etrafta (evlere yakın bir yer değilse )olabilir ama sokak arası olduğunda hastası, çocuğu, yarın işe gidecek olanı da düşünmek gerek.

Başlarım ben öyle beni kucumseyecek erkek tarafina. Ne demek ayol kim ki onlar seni kucumseyecekmis. Oldugundan farkli gorunmek hos mu kardesim,utanicaklarsa kucumseyeceklerse o zaman gitsinler saraydan kiz alsinlar.Benim kinamda ve cevremde ki bir cok kisinin kinasi da sokakta apartmanimizin hemen önünde oldu. Cok eglendik hatta salonda yapilan kinalara da hicbir zaman isinamiyorum bence en eglenceli olani sokakta olanidir. Samimi oluyor cunku hele de mevsim sartlari uygunsa. Bunlar benim dusuncem.

yok küçümsemiyorlar onlarda onayladılar ama emin olamadım
annemlere göre sokakta yapılan daha eğlenceli oluyor
bu arada mevsim şartları uygun
ama ben pek emin olamadım

erkek tarafı ne düşünürse düşünsün bee. umurunda olmasın. kendine güvenirsen kimse küçümseyemez seni.
ama ACABA ne derler diye düşünmen bile onların söyemlerinde ezilmen vs ile kv daha çok konuşur . haberin olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…