onlarda sokakta olmasını uygun bulduerkek tarafı ne düşünürse düşünsün bee. umurunda olmasın. kendine güvenirsen kimse küçümseyemez seni.
ama ACABA ne derler diye düşünmen bile onların söyemlerinde ezilmen vs ile kv daha çok konuşur . haberin olsun .
ordakiler öyle yapıyor evet, ama ben emin değilimKucumsenecek birşey yok bence, son zamanlarda kınalar kapali ortamlarda özene bezene organizasyonlarla yapılır oldu, çevrede rahatsız olacak kimse dışarda yapabilirsiniz, hem oradakiler de alisiktir, daha çok kendi tarafınıza yapacaksınız nasilsa
ben gayet de uygun bulurdum .onlarda sokakta olmasını uygun buldu
ama ben emin değilim siz olsanız sokakta yapar mıydınız
genellikle sokakta olanlar daha eğlenceli diyorlar ama ben emin değilim işte
sizce yer mi tutsam yoksa sokakta mı yapsamBen kınamı memleketimde, sokakta yaptım. Hem de bütçeden falan alakasız, öyle istediğim için. Komşular da aile gibi zaten, rahatsız olacak kimse yoktu, hazırlıklar hep birlikte yapıldı. Ve gerçekten de çok eğlendik, çok rahattı. Benden sonra evlenenler de mahallede kutlama yaptı hoşlarına gittiği için. Yer müsaitse tavsiye ederim.
ordakiler öyle yapıyor evet, ama ben emin değilim
ordaki organizasyonlar istanbula göre daha pahalı
siz olsanız ne yapardınız
Ben düğün salonlarından falan pek hoşlanmıyorum açıkçası. O yüzden sokakta yapın derim. İsterseniz bir organizasyon şirketiyle anlaşıp çiçekler, tüller, masalar, sandalyeler de ayarlayabilirsiniz, isterseniz zevkinize göre süslemeleri kendiniz de yapabilirsiniz. Güzel bir ortam hazırlayabilirsiniz. Bizimki dışarıda ve yemekliydi. Yurtdışından misafirlerimiz, milletvekili konuğumuz falan vardı, öyle söyleyeyim. Yine de bütçe olarak salondan daha uyguna gelir bence.sizce yer mi tutsam yoksa sokakta mı yapsam
gerçekten emin olamıyorum
sokakta olunca güzel geçiyor muBen Çorlu da otursam sokakta yapar hiçte cekinmezdim canım mekana vereceğim parayla da , kınayı daha çok renklendirmeye bakardim. Benim üniversiteden evlenen arkadaşlarım da kendi memleketlerinde kapı da yaptılar
sokakta olunca güzel geçiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?