- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Bizde çok şikayet geçtik çeşitli sebeblerden ötürü artık ciddiye almıyorlar bizibizim sitede geçen gün asker eğlencesi yaptılar.
kaç kere karakolu arayıp şikayet ettim hatırlamıyorum.
mekan tutun derim ben.
o muhitte ya da o şehirde genel kutlama öyle olabilir ama şahsen rahatsızlık duyuyorum ben..
Merhabalar,
Benim kına gecem çorluda olacak. Aslında bir yer bulduk 90 kişilik. Ama orkestrasıydı falan annemin dediğine göre herkes dip dibe olacak. Ben orada yaşamıyorum ama ordakiler kına gecesini sokakta yapıyorlarmış.
Erkek tarafı ne düşünür bu konuya nasıl bakar bilmiyorum.
Lütfen tüm yorumlarınıza açığım.
Not: Yapacağımız sokakta rahatsız olacak ev vs yok. Açık bir alan. Ama ben istanbulda yaşıyorum, erkek tarafı küçümser mi emin değilim
Trakyalıyım ve trakyayöresindeki her türlü sokak eğlencesine aşığım. Orada olacaksa kına zaten yöresel olacak demektir. Senin yöreni küçümseyecek erkekle zaten evlenme. Ama küçümseyeceğini düşünmüyorum kaldıki istanbulda bile sokak kınası yapan tonla insan var. Trakyada değil kına düğünler bile okul bahçelerinde sokaklarda olur. Bu ayıp değil samimiyetten gelir. Zaten tahmin ettiğim kadarıyla çok fazlaev olmayan bir mahalle. En sevdiğim. İstanbul olsa asla yapma derdim ama çorlu bu ya trakyam. Kesinlikle sokakta yap ve eğlencenin dibine vurun!Merhabalar,
Benim kına gecem çorluda olacak. Aslında bir yer bulduk 90 kişilik. Ama orkestrasıydı falan annemin dediğine göre herkes dip dibe olacak. Ben orada yaşamıyorum ama ordakiler kına gecesini sokakta yapıyorlarmış.
Erkek tarafı ne düşünür bu konuya nasıl bakar bilmiyorum.
Lütfen tüm yorumlarınıza açığım.
Not: Yapacağımız sokakta rahatsız olacak ev vs yok. Açık bir alan. Ama ben istanbulda yaşıyorum, erkek tarafı küçümser mi emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?