sokakta kına ??

Çok doğru bu söylediğiniz
Geçen yaz apartmanımızda cenaze vardı ve aynı gece yan apartmanda asker eğlencesi ve sokakta yaptılar
Ben bile o kadar üzüldüm ki kadın evde eşine mı ağlasın gelen gidenin bu saz nedir demesine mı yansın..
Sokakta olması ne kadar doğru bilmiyorum ama bı mekan tutulsa daha iyi olur sanki

Bizde çok şikayet geçtik çeşitli sebeblerden ötürü artık ciddiye almıyorlar bizi

Tavsiyem çok aramayın bizim gibi olursunuz
silah sıkıyolardı ya onun için şikayet ettim ben, ekip otosu geliyodu yarım saat susuyolardı müzik halaylar hobareyler devam tabi ama silah olayı yarım saat sonra yine devam. ben yine şikayet tabi 5. aramadan sonra telefonlarımızı açmamaya başladılar

Yaz geliyor yine calgi cengi eziyeti basliyor desenize. Sokakta kina olmaz, biktik gurultulerinden. Bursada yasiyorum hemen hemen her gece bir yerde ya asker eglencesi ya dugun kina bilmemne. Sadece cingeneler yapinca guzel oluyor gidip izliyorum cok guzel oynuyorlar gerisi asiri dozda ankara havasi

yok ev yok, rahatsız olsa komşularda sokakta yap demezdi bana

nasıl geçti peki? benim annemlerde o kafada
sokakta olurmuş böyle şeyler onlarda

onlarda batı trakyalı,
uygun buldular ama ben sokakta yapılmasından emin olamıyorum annesi uygun buldu diğer gelenler nasıl karşılayacaklar acaba

kapı önünde mi yapılmalı yani?

Merhaba, Corulda cogu arkadasin dedigi gibi dügünler kinalar genelde ev önlerinde yapilir.
Bende Trakyaliyim iki defa katilmistim corluda dügünlere. Cokda eglenceli oluyo bence. Kücümsenecek bi durum görmedim. Ama yinede nisanlinla konusabilirsin, düsüncesini alabilirsin.

Hehh aynı biz kimse artık dikkate almıyor bizi

saat 12 gibi o son havai fişeği patlattıklarında camı açıp hepinizin ağzına mıçayım diyip kapatıcaktım camı da eşim tuttu beni
Henüz o kadar ileri gidemedim evden saydırıyorum

Sanırım tomlumca seviyoruz böyle yersiz etkinlikleri kimse ses etmediğine göre Arnavutların bide 3 gün sürüyor bari bigünü salonda yapın

Henüz o kadar ileri gidemedim evden saydırıyorum

Sanırım tomlumca seviyoruz böyle yersiz etkinlikleri kimse ses etmediğine göre Arnavutların bide 3 gün sürüyor bari bigünü salonda yapın

ayyy 3 gün hele hele düşündüm de çok kavga ederdim herhalde ben olsam.
artık onlar beni ben onları

ya şaka bi yana normalde severim çalgılı çengili şeyleri. kanı oynak bi insanım, onlar aşağıda ben yukarıda oynarım da
ama benim 2 yaşında bir oğlum var. çalışan bir kadınım. kaldı ki çocuk hala emiyor gece zaten emecek diye 3 kere uyanıyorum, bir de böyle geç yatmalar olunca uykumu alamadığım için iyice bennnn ndeli kadirim huleyn modunda geziyorum. milletin selameti için benim uykumu almam şart
bi' de dediğim gibi silah atma havai fişek patlatma olayına karşıyım.
magandalar bunlar ayol

Cingene mahallesine yakin oturuyoduk eskiden. Sabahin korunde baslayan sokak dugunlerinden illallah gelmisti. Sanki herkes onlarin sacma sapan muziklerini dinlemek zorundaymis gibi. Ayiptir bence adap medeniyet bilmeyen insanlarin isidir bu.

Havai fişeğe bende karşıyım sanki evde paylıyor çoluk çocuk korkuyoz benim 2 buçuk yaşında oğlum var büyük oğlum okula gidiyor gece uykumuzu alamayınca sabah Pert kalkıyoruz

3 gün bencede çok

kapı önünde mi yapılmalı yani?
Bence yapila bilir çok yadırganacak birşey değil ,ben salonda yaptım ,anlamınki kapının önünde oldu , ama burda kapının önünde olsunmu olmasinmi değil ,mevzu erkek tarafı yadirgarmi?? Bu bana ters geldi

nasıl geçti peki? benim annemlerde o kafada
sokakta olurmuş böyle şeyler onlarda
Valla annem ve kardeşim için kötü geçti. Geceden hiç birşey anlamadılar. Zırt pırt birileri eve çıktı. Yok su içeceğiz, yok wc ihtiyacı ... derken evden çıkamadılar desem yeridir. Eve nöbetçi bırakacak birimiz de yoktu. O yüzden kapı önünde asla tavsiye etmem.

çorlu lu biri olarak bende evlilik sebebi ile İstanbul a geldim.
Çorlu da kına geceleri genellikle sokakta olur Çok ta eğlenceli olur ben çok seviyorum.
Küçümsenicek bir şey görmüyorum.
Bende sokakta yapacaktım hava muhalefeti sebebi ile boş bir dükkan ayarlamıştım son anda...
Lakin maddiyatınız el veriyorsa kapalı bir ortamda yapmanız daha uygun olur. Diğer yorumlarda da söylendiği gibi bebeği, hastası , cenazesi olan insanlar olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…