- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Şimdilik 6 _7 kedim var ...Valla dogrudur biz hep micho aliyoruz 15 kiloluk sanirim. Benim kapinin girisinde duruyor hep. Kocaman poset. Cok cabuk bitiyor,sen tek basina karsilayabilecek misin peki? Biz 16 daireyiz koymuyor yani. Sadece ekstra yaptigim yemekler benden gidiyor tek basina o kadar
Canım ben bazen bolca kuskus makarna haşlıyorum tavuk suyu bulyonlarıyla onları indiriyorum yoğurt kaplarıyla, yiyorlar. Migros'ta Carrefour'da dostluk mamaları satılıyor olması lazım onlardan da verebilirsin ama bizim sokaktakiler burun kıvırdı ayol niyeyse yemediler ehehe. Makarnama daha çok ilgi gösteriyorlardı yeminle.
Ayyy dogru soyluyorsun hic bu acidan dusunmemistim.evdekine acik mama aliyorum bir suredir paket alayim en iyisi.off keske sokaktaki canlarada en iyi markanin paketlerini alabilsek kiyamam onlara ya...Bonacibo ve micho kullaniyorum disardakiler icin. Bonacibo michoya gore daha iyi. Musaitsen onu kullan derim.
Ek olarak acik mama tavsiye etmem. Surekli acilip kapatiliyor o kutunun veya posetin icinde hava aliyor mama surekli hem taze olmuyor hem son kullanma tarihini bilemiyorsun.
Ne iyi komsulariniz var sizin.o apartmanda yasayasim geldi valla.buradakilerin odu kopuyor hayvanciklara biri birsey koyacak diye.sokaklarimiz bal dok yala cunku.eeee her gece deterjanli tazzikli sularla sokaklari yikayan calisanlara ayip olur sonraValla dogrudur biz hep micho aliyoruz 15 kiloluk sanirim. Benim kapinin girisinde duruyor hep. Kocaman poset. Cok cabuk bitiyor,sen tek basina karsilayabilecek misin peki? Biz 16 daireyiz koymuyor yani. Sadece ekstra yaptigim yemekler benden gidiyor tek basina o kadar
Ben migrostaki dostluk mamalarından alıyorum her dışarı çıkışımda çantama iki paket atıp her köşe başına döküyorum,yiyorlar da bayağı,onları da alabilirsiniz,büyük paketler hakkında bilgim yok bi bunu biliyorum:) iyiki varsınız bu arada
Ayyy dogru soyluyorsun hic bu acidan dusunmemistim.evdekine acik mama aliyorum bir suredir paket alayim en iyisi.off keske sokaktaki canlarada en iyi markanin paketlerini alabilsek kiyamam onlara ya...
Bonacibo aldim artık..Merhaba ben Alice'nin kendi sitesinden 15 kiloluk mama alıyorum. Bazen de Temizmama'dan BonaCibo alıyorum. Alice daha pahalı ama daha besleyici olduğu kanaatindeyim. Özellikle kış ayları Alice tavsiye ederim.
Fit32 nin iyi olduğunu duymuştum bize de sokakta kedi besleyen bir kadın söylemişti
Fit 32 Royal Canin'in biraz pahalı bir mama. Maddi olarak keşke altından kalkabilsek de sokak hayvanlarına da kaliteli mamalar verebilsek.Fit32 nin iyi olduğunu duymuştum bize de sokakta kedi besleyen bir kadın söylemişti
Ben cok üzülüyorum ciğerim sizliyor.Iyi ki var miyim sanmıyorum ama 1 kere beslemeye baslayinca akşam onları düşünüyorsun Soğukta ne yapıyorlar diye ..O yüzden bence herkes yapmalı bunu .
Dünya üzerinde bir tek biz yaşamıyoruz.
Isin ilginci sokak hayvanlarına mama alan insanlara deli gözüyle bakan tipler
Kendileri akıllı biz enayiyizsokağa para saçıyoruz
Ben cok üzülüyorum ciğerim sizliyor.
Geçen yavru bi kedi arabanın altına girmek üzereyken caddeye fırlayıp aldım,siteye getirdim yukarı mama almaya geldim ki kedi korkup kaçmış. Bütün lokasyon da aradim bulamadım,tüm günün aglamakla geçti,baya sevişmiştik minnosla. İnsanlar çok kalpsiz vicdansız.
Valla insanlardan temizler. Cocuk bezi indiriyorum cope kendimden utaniyorum. Kedi pisliginin uzerini ortuyor yahu. Bana bir bakisi var o hayvancagizin. Ayip degil mi lan diyor sanki banaNe iyi komsulariniz var sizin.o apartmanda yasayasim geldi valla.buradakilerin odu kopuyor hayvanciklara biri birsey koyacak diye.sokaklarimiz bal dok yala cunku.eeee her gece deterjanli tazzikli sularla sokaklari yikayan calisanlara ayip olur sonra
Valla insanlardan temizler. Cocuk bezi indiriyorum cope kendimden utaniyorum. Kedi pisliginin uzerini ortuyor yahu. Bana bir bakisi var o hayvancagizin. Ayip degil mi lan diyor sanki bana
Valla komsular olarak hepimizin gorevi. Dunyayi guzellestirmek. Oturduk hesapladik,site ahalisinin kendi tukettigi oksijeni yerine koyabilecek sayida agac alip diktik sitenin icine. Yaptigimiz iyilik bir de o iste baska da ise yaramiyoz
Bizim minnoslara ne versen yerler. Arada salam sosis de veriyorum. Fazla olmamak sartiyla. Aksamdan kalan yemegi de koyuyorum. Sebze de yemeleri lazimmis ust kat komsum soyledi. Yazik fazla et yiyenler kanser bile oluyormus.Şimdilik 6 _7 kedim var ...
Kendi başıma alicam mecburen sorsam manyak mısın ne parası diye bakarlar kimseden de istemem zaten .
Önemli olan yemeleri micho işimi gorucek sanırım
Arada tavukcudan çorbalık falan aldırıyorum eşime onu da haslayip veriyorum ne yapayım.
Tavuk ciğeri bile olmuş yarim kilosu 6 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?