- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yogurdun ayranin icine ekmek dograyin,biraz da et suyu tavuk suyu veya bulyon. Her seye alisiyorlar Zamanla
Balik vereceksem tek tek kilciklarini ayikliyorum.bogazlarina takilmazmikiBizim minnoslara ne versen yerler. Arada salam sosis de veriyorum. Fazla olmamak sartiyla. Aksamdan kalan yemegi de koyuyorum. Sebze de yemeleri lazimmis ust kat komsum soyledi. Yazik fazla et yiyenler kanser bile oluyormus.
Boreklik lor aliyorum kalsiyum ihtiyaclari icin. Yogurt da yiyorlar icine yufkayla ekmekle. Ama simdi havalar cok cok soguk,kiyamiyorum sicak yemek veriyorum surekli. Balik kilciklari kafalari favorileri zaten. Bence yedigin yemekten ayir az az, alisirlar diye dusunuyorum
Yazıldı mı bilmiyorum ama ben temizmama.com dan alıyorum. Fiyat olarak daha uyguna geliyor. Hemde üretim tarihleri yakın olduğu için taze oluyor reddeden kedi köpek görmedim ben. Deneyebilirsiniz. O kadar açlar ki daha dün bebek bezindeki kakayı yalayan köpek gördüm. Süt ve kemik hayvanlar için iyi değil. Onun dışında ben tavukçulardan çorbalık alıyorum. Onları kaynatıp kemiğini sıyırıp ekmek doğruyorum onuda severek yiyorlar. Allah birinizi bin etsin ki daha çok hayvana ulaşabilin. O kadar az ki onlara uzanan eller.
Yaziniz cok duygulandirdi beniYazıldı mı bilmiyorum ama ben temizmama.com dan alıyorum. Fiyat olarak daha uyguna geliyor. Hemde üretim tarihleri yakın olduğu için taze oluyor reddeden kedi köpek görmedim ben. Deneyebilirsiniz. O kadar açlar ki daha dün bebek bezindeki kakayı yalayan köpek gördüm. Süt ve kemik hayvanlar için iyi değil. Onun dışında ben tavukçulardan çorbalık alıyorum. Onları kaynatıp kemiğini sıyırıp ekmek doğruyorum onuda severek yiyorlar. Allah birinizi bin etsin ki daha çok hayvana ulaşabilin. O kadar az ki onlara uzanan eller.
Yazıldı mı bilmiyorum ama ben temizmama.com dan alıyorum. Fiyat olarak daha uyguna geliyor. Hemde üretim tarihleri yakın olduğu için taze oluyor reddeden kedi köpek görmedim ben. Deneyebilirsiniz. O kadar açlar ki daha dün bebek bezindeki kakayı yalayan köpek gördüm. Süt ve kemik hayvanlar için iyi değil. Onun dışında ben tavukçulardan çorbalık alıyorum. Onları kaynatıp kemiğini sıyırıp ekmek doğruyorum onuda severek yiyorlar. Allah birinizi bin etsin ki daha çok hayvana ulaşabilin. O kadar az ki onlara uzanan eller.
Yaziniz cok duygulandirdi beniYazıldı mı bilmiyorum ama ben temizmama.com dan alıyorum. Fiyat olarak daha uyguna geliyor. Hemde üretim tarihleri yakın olduğu için taze oluyor reddeden kedi köpek görmedim ben. Deneyebilirsiniz. O kadar açlar ki daha dün bebek bezindeki kakayı yalayan köpek gördüm. Süt ve kemik hayvanlar için iyi değil. Onun dışında ben tavukçulardan çorbalık alıyorum. Onları kaynatıp kemiğini sıyırıp ekmek doğruyorum onuda severek yiyorlar. Allah birinizi bin etsin ki daha çok hayvana ulaşabilin. O kadar az ki onlara uzanan eller.
Hava da o kadar soğuk kiYaziniz cok duygulandirdi beni(
Açken vücut ısıları hızla düşüyor,soğukla mücadelede yenik düşüyorlar maalesef..Hava da o kadar soğuk ki
Kemiklerini vermeyin ama içinden çıkarın haşlanınca. kırıp kırıp yiyorlar kemikleri. Yemek borularına ve midelerine hasar veriyormuş.
Çok üzüldüm bu yazdığıniza inanın ne diyeceğimi bilemedimYazıldı mı bilmiyorum ama ben temizmama.com dan alıyorum. Fiyat olarak daha uyguna geliyor. Hemde üretim tarihleri yakın olduğu için taze oluyor reddeden kedi köpek görmedim ben. Deneyebilirsiniz. O kadar açlar ki daha dün bebek bezindeki kakayı yalayan köpek gördüm. Süt ve kemik hayvanlar için iyi değil. Onun dışında ben tavukçulardan çorbalık alıyorum. Onları kaynatıp kemiğini sıyırıp ekmek doğruyorum onuda severek yiyorlar. Allah birinizi bin etsin ki daha çok hayvana ulaşabilin. O kadar az ki onlara uzanan eller.
Onu hic deme.millet kar yagsin diye dua eder ben nefret ederim.yagmur yagsin derler ben nolur yagmasin derim.kisi hic sevmem.mevsime gicikligim yok sadece dissridaki canlar icinHava da o kadar soğuk ki
sormayın çok doluyum bu konuda. Fotoğraftaki kedimiz var evde,bahçede barınaktan sahiplendiğimiz 13 yaşındaki köpeğimiz. Ve yetişebildiğimiz kadar sokak canları.ama insanlarla uğraşmak o kadar zor ki. Bir kedimiz vardı sokakta yaşayan ama genelde camımızda yatan ev müstakil olduğu için. Onu öldürmüşler 2 ay önce sebebide yan komşunun terasından geçip bizim terasa gelmesi sanırım. Şehir dışındaydım gözümle görmedim karşı komşu söyledi kadının torununun çarşıyı çöpe attığını. Yeni anneydi daha emziriyordu yavrularını ne yaptılar bilmiyorum. 2 yaşındaki kızım günlerce camda çarşıyı aradı. Yaptığını düşündüğüm kadın 75 yaşında ama şahit olamadım,kimsede görmemiş. Ben öldüğünü duyduğumda sokakta ağlarken bi kedi için ağlıyor musallat etti başımıza diye konuşuyordu. Çok büyük kavga ettik,benim eşim onun torunları karıştı ama giden gitti.S
Yaziniz cok duygulandirdi beni(
Can veremesin insallah.bu tipler niye var ya ne gerek var bunlara...sormayın çok doluyum bu konuda. Fotoğraftaki kedimiz var evde,bahçede barınaktan sahiplendiğimiz 13 yaşındaki köpeğimiz. Ve yetişebildiğimiz kadar sokak canları.ama insanlarla uğraşmak o kadar zor ki. Bir kedimiz vardı sokakta yaşayan ama genelde camımızda yatan ev müstakil olduğu için. Onu öldürmüşler 2 ay önce sebebide yan komşunun terasından geçip bizim terasa gelmesi sanırım. Şehir dışındaydım gözümle görmedim karşı komşu söyledi kadının torununun çarşıyı çöpe attığını. Yeni anneydi daha emziriyordu yavrularını ne yaptılar bilmiyorum. 2 yaşındaki kızım günlerce camda çarşıyı aradı. Yaptığını düşündüğüm kadın 75 yaşında ama şahit olamadım,kimsede görmemiş. Ben öldüğünü duyduğumda sokakta ağlarken bi kedi için ağlıyor musallat etti başımıza diye konuşuyordu. Çok büyük kavga ettik,benim eşim onun torunları karıştı ama giden gitti.
Yani o kadar az kaldıki vicdanlı insanlar böyle duyup okuyunca birazda olsa umutlanıyorum işte
Bayildim bunlara.densizin biri atmiyor mu peki?benim koydugum su kaplarini ustelik her seferinde uzerine kediler icin su kabidir lutfen atmayiniz yazdigim halde atiyorlarBen bu leğen evlerden yapıp koyuyorum kuytu yerlere. Içlerine kazak vs.
6/7 pisi birbirlerine sarılıp uyuyorlar
Karton kutular var bizim evin önünde ama yetmez değil miKedi kulubelerine Pugedon insta adresinden bakabilirsiniz kargo dahil 22tl, dayanakli duruyor ben alacagim. Adore mobilya ise 10tl kargo ucreti karsiliginda dagitti kedi evlerini ama yetisemedim tukendi. Seneye olacak sanirim artik.
Bizim burda da o kapların içine sigara paketleri atıyolarBayildim bunlara.densizin biri atmiyor mu peki?benim koydugum su kaplarini ustelik her seferinde uzerine kediler icin su kabidir lutfen atmayiniz yazdigim halde atiyorlar
Karton kutular var bizim evin önünde ama yetmez değil mi
Bizim burda da o kapların içine sigara paketleri atıyolar
Zaten o karton kutuları da alıyolar kedilere özel bişey yapıp yazı yazsak çok daha makbule geçicek gibiO
Karton islanir ve su gecirir. Daha ucuz olsun derseniz Meg in paylastigi gibi legen evlerde yapip koyabilirsiniz ama onunda icine filan kopuk gibi birsey kiymak gerekir birde kuytuya koymak gerekir uçmasın.
Zaten o karton kutuları da alıyolar kedilere özel bişey yapıp yazı yazsak çok daha makbule geçicek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?