- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ah ah. Yazik gunah o cope giden ekmeklere. Agzina agzina vuracan onlarin da gene anlamazlar. Sagol bebegim. Keske hepimiz bir seyler yapabilsek. Dunya sadece insanlarin degildir mantigini oturtamadikBenim komşularım da dirsek kadar ekmekleri camdan aşağıya sallayan insanlar .
O ekmekler taş gibi kuruyup kalıyor orda nasıl yicek hayvanlar hicbir fikrim yok ..
Valla çok güzel bir apartmanmissiniz tebrik ederim
Doyuyordur da surekli et olmaz. Zararli. Sebzedir ekmektir de sartYa bu kadar kediseveri bulmuşken birşey sorucam. Annemlerin bahçesine bir kedi dadandı iki yıldır filan bizim bahçede yaşıyor. Annemleri mama vermeye ikna edemedim zararlı diye düşünüyorlar. Migrosta tavuk ciğeri yüreği karışımı birşey var sadece ondan yiyerek yaşıyor hayvan ekstra makarna pilav gibi şeyler de koymuyorlar yanına. Sabah akşam iki öğün veriyorlar ama taş çatlasa 150-200 gr geçmiyordur toplamda günlük yediği. Şimdi bu hayvan yeterli beslenmiş en azından doymuş oluyor mu?
Merhaba bi kaç zamandır sokak hayvanları için et ,tavuk ,kemik ,mama falan alıyorum ancak mama açık mama 2 kilosu 20 lira falan..
Içeriği güzel bir mama önerisi alabilir miyim 15 kg lik olursa ıyi olur internetten getirtmek zorundayım.
Goody hakkında ıyi şeyler duymuyorum
Micho ve mito var ama bilemedim .
Yardımcı olur musunuz ???
Ya hazır bu konuyu görmüşken bende bişey sormak istiyorum bizim sokakta ki kediler de mama sevmiyo sanki yemiyolar mamaları duruyo öyle bütün hafta neden acaba mamadan kaynaklı bir sorun mu yoksa yiyolardır değil mi ya biz görmüyoruz belki de elimizden geldiğince herkes biseyler yapar sokağımızda
Evdeki malzemelerden biseyler hazırlayıp öyle versek nasıl olur acaba neler yapılabilir ki bugün yumurta verim dedim sevmediler salam zararlı diye okudum bir yerde et çok seviyorlar ama devamlı da veremiyoruz
Bugün ciğer götürdüm kedilere ilk başta yüzüne dahi bakmadılar koklayıp gittiler haydaa ne yapıcaz yemeleri için diye düşündüm durdum ama en sonunda bir tanesi gitti yavaş yavaş yedi diğeri asla ağzına dahi sürmedi bizim kediler neden bu kadar seçici ya şaştım kaldımTavuk sulu ufak makarnaları yiyolarmis. BENDE arada onu denicem .
Ciğere tavuk suyu ekmek falan doğrarım.
Çok iyi oldu ögrendigim
Doyuyordur da surekli et olmaz. Zararli. Sebzedir ekmektir de sart
Ya hazır bu konuyu görmüşken bende bişey sormak istiyorum bizim sokakta ki kediler de mama sevmiyo sanki yemiyolar mamaları duruyo öyle bütün hafta neden acaba mamadan kaynaklı bir sorun mu yoksa yiyolardır değil mi ya biz görmüyoruz belki de elimizden geldiğince herkes biseyler yapar sokağımızda
Evdeki malzemelerden biseyler hazırlayıp öyle versek nasıl olur acaba neler yapılabilir ki bugün yumurta verim dedim sevmediler salam zararlı diye okudum bir yerde et çok seviyorlar ama devamlı da veremiyoruz
Temizmama.com diyorum. Mükemmel değil ama fiyat performans olarak gayet iyi. Önlerine ne koysanız yer ama minnaklar. Siz sadece süt ve çiğ ete dikkat edin.
Allah sizden razı olsun.
Tavuk ya da dana et artıkları isteyebilirsiniz kasaptan çok uygun fiyata veriyorlar. Onu makarna ya da pirinç ile birlikte haşlayıp verebilirsiniz. Kemik olmasın ama içinde. İç organlara zarar veriyor. Ayıklamanız ya da daha iyisi haşlanınca kemikleri içinden çıkarmanız gerekiyor. Hatta içine patates falan bile doğrayabilirsiniz.Ya hazır bu konuyu görmüşken bende bişey sormak istiyorum bizim sokakta ki kediler de mama sevmiyo sanki yemiyolar mamaları duruyo öyle bütün hafta neden acaba mamadan kaynaklı bir sorun mu yoksa yiyolardır değil mi ya biz görmüyoruz belki de elimizden geldiğince herkes biseyler yapar sokağımızda
Bugün ciğer götürdüm kedilere ilk başta yüzüne dahi bakmadılar koklayıp gittiler haydaa ne yapıcaz yemeleri için diye düşündüm durdum ama en sonunda bir tanesi gitti yavaş yavaş yedi diğeri asla ağzına dahi sürmedi bizim kediler neden bu kadar seçici ya şaştım kaldım
Bugün ciğer götürdüm kedilere ilk başta yüzüne dahi bakmadılar koklayıp gittiler haydaa ne yapıcaz yemeleri için diye düşündüm durdum ama en sonunda bir tanesi gitti yavaş yavaş yedi diğeri asla ağzına dahi sürmedi bizim kediler neden bu kadar seçici ya şaştım kaldım
Yogurdun ayranin icine ekmek dograyin,biraz da et suyu tavuk suyu veya bulyon. Her seye alisiyorlar ZamanlaSıkı karataycı oldular buara onlar hayatta ikna edemem tahılın gerekli olduğuna da sebze yemeklerinden kaçırayım bari arada gittiğimde ben arada yoğurt veriyordum sadece değişiklik olsun diye
Yok asla çiğ vermem zaten :) deneye deneye bir yolunu bulucam inşallahTok olabilirler belki .
Bi de çiğ vermiyorum ben
Belki ondandır
Bir dahakine pişirin belki yerler
Kemiklerini vermeyin ama içinden çıkarın haşlanınca. kırıp kırıp yiyorlar kemikleri. Yemek borularına ve midelerine hasar veriyormuş.Evet eşim tavukcudan çorbalık,boyun ,göğüs kafesi gibi şeylerin kilosunu 2 liraya aliyor .
Onları da haslayip verebilirsiniz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?