- 18 Ocak 2018
- 3.153
- 8.812
- 158
- 33
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Kötü birşey olmasada anlamsız yine, abimle, ablamla konuşmamı eşim niye dinlesin ki? Böyle gereksiz şeyleri dinleyip kurcalarsak hosumuza gitmeyen bir sürü şeye tanık olur kulaklarımız..Bu cümle dışında kötü birsey yoktu ondan dinletmiş olabilir
Bu nasıl bi ahlaksızlık?!?!Eşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Ne cıvık insanlar.
Duydugumdan beri hiç iyi hissetmiyorum zaten...Kötü birşey olmasada anlamsız yine, abimle, ablamla konuşmamı eşim niye dinlesin ki? Böyle gereksiz şeyleri dinleyip kurcalarsak hosumuza gitmeyen bir sürü şeye tanık olur kulaklarımız..
İşte duyunca donakaliyor insan beyni calismiyor o anda... Ama tam yerinde bir cevap olurmuşCocuk yapmamak icin korunuyoruz
Artik sizden de korunacagiz sanirim demeniz gerekirdi
Ah ah gencecik insanlarsiniz nasil aninda cevap veremiyorsunuz bu tarz tiplemelere?
İğrenç gerçekten böyle erkeklere hiç saygı duyamıyorum. Kendi aralarında olsa neyse de, kardesinin eşinin yanında ne konuştuğuna dikkat etmesi gerekiyor.Aynen... Birde esimin küçük abisi arkadaşıyla biraradayken aradı arkadaşı sordu tayin yeri nereyi düşünüyorsunuz diye esimin abisi de adana dedi pis pis güldü (esimin eski sevgilisinin memleketi)
Esimin annesine dedik psikolojisi bozulmuş diyor ama bence bilerek yaptıİğrenç gerçekten böyle erkeklere hiç saygı duyamıyorum. Kendi aralarında olsa neyse de, kardesinin eşinin yanında ne konuştuğuna dikkat etmesi gerekiyor.
Hiç düşman aramayın bu abiler fenaAynen... Birde esimin küçük abisi arkadaşıyla biraradayken aradı arkadaşı sordu tayin yeri nereyi düşünüyorsunuz diye esimin abisi de adana dedi pis pis güldü (esimin eski sevgilisinin memleketi)
Ewet onların yaptığı çok garip ama Esinizin ses kaydını dinletmesi daha garip ne alaka anlayamadimEşimin iki tane abisi var ikisi de özünde iyi insanlar gibiydi ama şuan şok yaşıyorum... Yıllar önce küçük abisi evlenmeden çocuk sahibi olmayın gibisinden konuştu bana kendi eşinin yanında. O zamandan sonra çok mesafeli oldum sonra hatasını anladı birdaha öyle şeyler demedi. Ta ki bu birkaç gün öncesine kadar. Bu sefer hemen çocuk yapmayın yaptınız mı yoksa falan soruyor başıma ağrılar girdi eşim de çok sinirlendi kendisine. Büyük abisi de bugun eşimi aramış konuşurlarken eşim elektriklerin olmadığını çok sıkıldığımızı söylemiş abisi de demiş ki evcilik oynasaydınız. Bunu duyan ben artık iyice kafayı yedim. Sinirden başım ağrıyor. Bundan sonra onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
gitgide gerçek yuzleri ortaya çıkıyor hic böyle değillerdiHiç düşman aramayın bu abiler fena
Eşim de şaşırdı haliyle ben duyduğum andan itibaren iyı değilim Hala kendine gelemedimEwet onların yaptığı çok garip ama Esinizin ses kaydını dinletmesi daha garip ne alaka anlayamadim
Ah işte insanın beyni donuyor diyemiyor hicbirsey'Cocuk yaptiniz mi yoksa'
BU Nedir böyle ya ?Ne kadar kendini bilmezlik nasil bir terbiyesizlik...
Yuhtan başka soyleyecek bise bulamiyorum .
Heee yaptik hemde cok güzeldi deseydin
Bundan sonra bitirdiler kendilerini benim için...Offf leş leş konuşmalar bu ne ya, mesafeli olun bundan sonra.
Eşim bu muhabbetleri ilk defa duyuyor abilerinden. Haliyle oda şokta yazık çok üzüldü... Haklısınız demek ki iyi şeyler düşünmüyorlar... Birdaha aradigi zaman esim ben onlara öyle birşeyler demeliyim ki birdaha asla böyle muhabbet edemesinler diye...Iyi de eşinize kizin çünkü bu seviyeye getirmesine musade ediyor .
Abi ben evli barklı adamım
Konuştuklarına dikkat et diyemiyor mu ???
Ben öyle bir insanın bana ne gözle baktığına bile emin olamam bu laflardan sonra
Aklı fikri niye hep sekste sapık mi ?
Kocan yok yeaaa diye bi cevap verirse
Sen daha çok karşılaşırsın böyle şeylerle
Eşim bu muhabbetleri ilk defa duyuyor abilerinden. Haliyle oda şokta yazık çok üzüldü... Haklısınız demek ki iyi şeyler düşünmüyorlar... Birdaha aradigi zaman esim ben onlara öyle birşeyler demeliyim ki birdaha asla böyle muhabbet edemesinler diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?