Şoklardayım bu nasıl bir terbiyesizliktir arkadaşlar ablalar bakar mısınız?

Bu cümle dışında kötü birsey yoktu ondan dinletmiş olabilir
Kötü birşey olmasada anlamsız yine, abimle, ablamla konuşmamı eşim niye dinlesin ki? Böyle gereksiz şeyleri dinleyip kurcalarsak hosumuza gitmeyen bir sürü şeye tanık olur kulaklarımız..

Bu nasıl bi ahlaksızlık?!?!

Aynen... Birde esimin küçük abisi arkadaşıyla biraradayken aradı arkadaşı sordu tayin yeri nereyi düşünüyorsunuz diye esimin abisi de adana dedi pis pis güldü (esimin eski sevgilisinin memleketi)
İğrenç gerçekten böyle erkeklere hiç saygı duyamıyorum. Kendi aralarında olsa neyse de, kardesinin eşinin yanında ne konuştuğuna dikkat etmesi gerekiyor.

Ewet onların yaptığı çok garip ama Esinizin ses kaydını dinletmesi daha garip ne alaka anlayamadim

'Cocuk yaptiniz mi yoksa'
BU Nedir böyle ya ?Ne kadar kendini bilmezlik nasil bir terbiyesizlik...
Yuhtan başka soyleyecek bise bulamiyorum .
Heee yaptik hemde cok güzeldi deseydin

Iyi de eşinize kizin çünkü bu seviyeye getirmesine musade ediyor .
Abi ben evli barklı adamım
Konuştuklarına dikkat et diyemiyor mu ???
Ben öyle bir insanın bana ne gözle baktığına bile emin olamam bu laflardan sonra
Aklı fikri niye hep sekste sapık mi ?
Kocan yok yeaaa diye bi cevap verirse
Sen daha çok karşılaşırsın böyle şeylerle

Eşim bu muhabbetleri ilk defa duyuyor abilerinden. Haliyle oda şokta yazık çok üzüldü... Haklısınız demek ki iyi şeyler düşünmüyorlar... Birdaha aradigi zaman esim ben onlara öyle birşeyler demeliyim ki birdaha asla böyle muhabbet edemesinler diye...

Şak diye kulağıma yaptığınız seviyesiz konuşmalar geliyor rica ederim bir daha olmasın deyin ..
Bunu aynen böyle söyleyip
Onun kendini savunmasına musade etmeyin..
Çok çirkin.
Kardeşinin hanımısiniz siz
Bana göre onunda kardeşi sayılırsınız .
Çok ucuz konuşmalar.
Ters çeviririm onu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…