- 27 Ekim 2018
- 150
- 25
- 13
- 31
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Haklısınız sessiz kalırsam daha da ileri boyuta ulaşır dediğinizi soylicem en kisa zamandaŞak diye kulağıma yaptığınız seviyesiz konuşmalar geliyor rica ederim bir daha olmasın deyin ..
Bunu aynen böyle söyleyip
Onun kendini savunmasına musade etmeyin..
Çok çirkin.
Kardeşinin hanımısiniz siz
Bana göre onunda kardeşi sayılırsınız .
Çok ucuz konuşmalar.
Ters çeviririm onu valla
"Sevişmek için onayınızı almayacağız." deseniz ders alırlar diye düşündüm ama muhtemelen "Eee hangi pozisyonu düşünüyorsunuz bakalım?" derler bu gevşeklikle.
"Sevişmek için onayınızı almayacağız." deseniz ders alırlar diye düşündüm ama muhtemelen "Eee hangi pozisyonu düşünüyorsunuz bakalım." derler bu gevşeklikle.
Oha ya bunlar nasıl insan böyle....Valla der mi der gevşek
Yeni evliyiz o zamanlar geç geliyor koca kişisi abisiyle ortak iş yapıyorlar .
Bende uyumuşum tabi
Neyse kapıdan içeri girerken bi ses
Git tavşanı yatağında bas
Bu ne ola ki falan diye düşünürken sordum benim safa
Tavşanlar deli gibi sevişirmiş ya
Onu kastetmiş..
Ne mana böyle dangozlar çok yani ..
Gerçekten çok çok fazla....Manyak çok
Mutsuz bir evliliği var zaten ondan başkalarıni da huzursuz etmeye çalışıyorLütfen abiyi arayıp müsade alın ‘bu gece sevişebilirmiyiz biz ?’ diye
Kendi sorunları olmasın bunun ?
Daha ne modeller görücez
Valla der mi der gevşek
Yeni evliyiz o zamanlar geç geliyor koca kişisi abisiyle ortak iş yapıyorlar .
Bende uyumuşum tabi
Neyse kapıdan içeri girerken bi ses
Git tavşanı yatağında bas
Bu ne ola ki falan diye düşünürken sordum benim safa
Tavşanlar deli gibi sevişirmiş ya
Onu kastetmiş..
Ne mana böyle dangozlar çok yani ..
Valla ya beterin beteriymisbazen şiddet yanlısı mı olsam diyorum. Vur o gevşek ağzına bir tane. Tavşanmış, metaforcu manyak
Ay karısıyla bi halt edemeyip çenesine vuran erkeklerdenMu
Mutsuz bir evliliği var zaten ondan başkalarıni da huzursuz etmeye çalışıyor
Eşimin gözünde herkes solda sıfır artıkAdamlar şaka gibi, bizim buralarda öyle dengesiz konuşmalar genelde kayınvalıdelerden çıkar ama sizde tam tersi olmuş
Aramızda tatsizliklar oldu ama biraraya gelince mecbur konusulcak. Diyim de biraksinlar bizi rahatAy karısıyla bi halt edemeyip çenesine vuran erkeklerden
Eltinizle görüşüyorsanız siz de diyiverin bigün çocuk yapın artıkta kocan bize sarmasın diye
Yani öyle olmalı zaten adamlar cidden terbiye sınırının çok çok üstindeler.Eşimin gözünde herkes solda sıfır artık
Yarın kamera açıp hadlerini bildiricemYani öyle olmalı zaten adamlar cidden terbiye sınırının çok çok üstindeler.
Ben olsam hiç muhatap olmak bir daha da görüşmem , adamlar çok arsız kim bilir neler söyleyip canını sıkarlar , değmez bence boşuna kelimelerini israf etme.Yarın kamera açıp hadlerini bildiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?