Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

şimdi bebege bakmalıyım...yazdıklarınızı sonra okurum...valla herkes istediği gibi düşünebilir kızabilir eleştirebilir problem değil...haklılık payınızda var...ama zaten dogruları yasıyorum iddaam yok sadece çok çaresiz oldugum günlerde bu sayfalardan sizlerin yardımını iyi dileklerini desteklerini çok gördüm allah rrazı olsun onun için merak edenlere cevap yazma sorumluluğunu hissettim.allah kimseye yasatmasın bu yasadıklarımı....

Böyle bir şüpheyle yaşamak eminim çok zordur, eşiniz önce itiraf etmiş sonra inkar etmiş ne diyeceğimi bilemiyorum ortada iki tane çocuk var.
Kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok, kararlı olduğunuz ve pişman olmadığınız sözlerinizden anlaşılıyor.
İnşallah çocuklarınız çok mutlu olur ve siz de onların mutluluğundan mutlu olursunuz.

yani ne denebilir ki çok kötü gerçekten... erkekler "homoseksüellik" kelimesini ağzına almayı bırak ne kadar taş fırın olurlarsa onlar için o kadar iyi mantığındadırlar biliyorsunuz. hipnoz ne ki nerden inanmış böyle bir şeye çözümün onda olduğuna..
konu gerçek anlamda fake değilse ki şüphelendiğim yerler var: ablanın yaklaşımı gibi.. umarım tedavi yüzünüzü güldürür.

Tek bir sorum var size cevap vermeye bilirsiniz.Cevap verirseniz iyice düşünün ve Lütfen samimi olun.
Ekonomik özgürlüğü olan, kendi ayakları üzerinde durup istediği hayatı yaşayabilecek ,kendine güveni tam bir kadın olsaydınız.
Çocuğunuzun tramvasını pedagog artı pisikolog eşliğinde çözmeye maddi manevi gücünüz olsaydı.
10 yıl işkence hayatı yaşadığınız kişilik bozukluğu olan (nasıl da tedavi edilemez anlamadım) size değer vermeyen
bu adamla evli kalmaya devam edip üste birde 2. çocuğu yaparmıydınız ?

eşinde bu durumdan rahatsız ve tedavi olmak istiyo madem ona destek olmalıydın...
üstelik bunların sadece bi dürtü olduğunu ve yaşamadığını sadece düşündüğünü söylemiş işte...
senin tepkin biraz fazla olmuş...

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. ben ikinci çocugu niye yaptınız demiyorum. çünkü hak veriyorum size. ilk çocugunuz o kadar yalnız kalırdı ki kardeşi olmasa. İnşallah onlar birbirlerine çok baglı birer kardeş olurlar...

Bence esinize yuz cevirmek yerine ona tam destek olmalisiniz!!!siz hayat arkadasiniza boyle davranirsaniz elalem nasil karsilar bir dusunun?bence sogukkanli ve sagduyulu olmaya calisip esinizi kaybetmek yerine kazanmalisiniz...

bence çok yanlış yapmışsın...yanlış anlama seni kırmak ya da incitmek için söylemiyorum bu dediğimi ama bence sen çocuğuna hatta şimdi çocuklarına iyilik değil kötülük yapmışsın...onların söz hakkı olsaydı eminim bu şekilde olmasını istemezlerdi...çocuğum için evli kalıyorum diyenlerin samimiyetine inanmıyorum..çünkü çocuk annenin mutsuzluğundan daha çok etkileniyor...hele sizin durumunuz tam bir facia..böyle bir ortamda sen ne kadar sağlıklı kalacaksın,çocuklarına ne vereceksin?yıllar geçip çocuklar büyüyünce eşin iyice rahatlayacak ve tamamen evden kopacak..işte sen o zaman bu geçip giden yıllarına iyice yanacaksın..bunu da bi yere yaz

Şu anki sinirinizi anlıyorum ama bu durum çok normal olmamakla birlikte olağan bir durum. İnsanlar cinsel tercihlerini baskıladıkça bu onların çatışma yaşamasına neden olur. eşiniz gibi birçok erkek var bu durumda olan, yuva yıkıcı olmak istemem ama psikologların düzeltebileceği bir durum değil, bir tercih bir seçim değil bir dürtü meselesidir bu. Sizin adınıza çok üzüldüm ama ondan nefret etmemelisiniz o kendi böyle olmak istemedi, yaratılışı doğası böyle....

Önce tecrübeli bir psikiatrist bence.Hipnoz öyle kendi kendi kendine uygulayabileceği bir şey değil sanırım.Allah kolaylık versin.

bence taM TERSİ KEŞKE Hipnoza gitseniz bazen psikolojik problemleri biz kendimiz sebep olabildiğimiz gibi geçme yöntemlerinide bulmak bizim elimizde,
eşi inanmış psikolojik rahatsızlıklarda inanmak çok önemlii eğer öyle geçeceğini düşünüyoırsa kabul edin ve yardım elini uzatın derim ben ne kaybedersiniz ki

abla kocanı değiştirmeye çalışma. eşcinsellik hastalık değil cinsel yönelimdir ve ASLA değiştirilemez. çocuğunun babası olabilir ama ayrılmak zorundasınız. kocan evlenince normal heteroseksüel olacağını düşünüp bir kadınla (seninle) evlenmiş. onun ve ailenizin iyiliği için boşanın.

Esiniz de durtulerini cözememiş olabilir. Acil bir terapistte gitmeniz gerekli. Öyle hipnozla fln olacak bir durum değil.
Cinsel yönelim kişinin hangi cinsiyete yönelik cinsel ve duygusal çekim duyduğuyla ilgili bir özelliktir. Eşcinsellik (homoseksüellik) bu çekimin kişinin kendi cinsiyetinden kişilere yönelik olmasıdır. Örneğin, bir erkeğin cinsel olarak diğer erkeklere ilgi duyması, onlarla birlikte olmayı arzulaması, cinsel fantezilerinin bununla ilgili olması, bu yönde cinsel birliktelikler kurması, erkekleri sevip aşık olması, duygusal birlikteliklerini erkeklerle yaşaması eşcinsel olduğu anlamına gelir. Benzer ilgi ve çekim karşı cinsle ilgili olduğunda buna heteroseksüellik, her iki cinse yönelik olduğundaysa biseksüellik denir. Ancak kişinin kendisini eşcinsel olarak tanımlaması için bunların hepsinin mevcut olması gerekli değildir. Nasıl ki bir heteroseksüelin, heteroseksüel olması için cinsel duygusal birliktelik deneyimi olması gerekmez, eşcinsellik için de aynısı geçerlidir. Bunun yanı sıra, bu özellikler insan yaşamı boyunca çeşitlilik gösterebilir, örneğin hayatı boyunca kadınlara ilgi duymuş olan bir heteroseksüel erkek, başka bir erkekle ilgili cinsel fanteziler kurabilir, cinsel paylaşımı olabilir. Bu kişinin cinsel yöneliminin değiştiği anlamına gelmez. Tekil cinsel eylemler cinsel yönelimi belirlemez. Yani eşcinsellik ya da heteroseksüellik kısa bir süreçte görülen özelliklere göre değil, genel ilgi ve davranışa göre tanımlanır.

Lütfen gercek bilimden faydalanın. Kulaktan dolma hareket etmeyin.

Bu konu eskiymis :)
Bir de anlayamadim dr. Simarik demis, git spor yap demis. Hic bir psikolog veya psikiyatr hastasi ile ilgili telde bilgi vermez...

XYZ nin yazdiklarindan cok etkilendim ve harfi harfine inaniyorum cunku bazi soyledikleri birebir benim yasadiklarimla ayni.Pztesi den beri cok kotuyum.Evden disari cikmiyorum.Kimseyle gorusmek istemiyorum.Konuyla ilgili hicbir bilgisi olmayan sirf ahkam kesmek icin yazacak kisilere sesleniyorum Lutfen yapmayin benim canim cok aciyor.Umarim xyz bu yazdiklarimi gorur.Ve anlatmaya nerden basliyim bilemiyorum.Beynimin icinde iki tane ses hic durmadan bagiriyor biri birak git cekme diyor digeri kal cabala.Deger mi degmez mi ayri muamma?Yasamayanin anlamasi imkansiz ancak bir psikayatr anlayabilir elbette.Ancak benim birlikte oldugum kisi bunu kabul etmiyor.Kabul ettirmeye calisin da demesin kimse.Cunku cok denedim.Kisisel gelisim benim ozel ilgi alanim Konu hakkinda birkac egitim aldim ve surekli kitaplar okurum.Insan iliskilerim gayet iyidir.Insan sevince hic oyle hesapladigi gibi seyler olmuyormus malesef.Konuya cok daginik giris yaptim farkindayim.Bir sonraki mesajimda kafami toparlayip anlatmaya calisacagim.Ayni dertten muzdarip olan herkese Allah kolayliklar versin.

4 senedir bir iliskim var.Bunun 3 senesinde birlikte yasiyoruz.Ilk tanistigimizda surekli hircin halleriyle dikkatimi cekmisti.Ve malesef ben de Don kisotluga soyundum resmen.Basima gelecekleri hic bilemezdim.Inanin yazarken aglama nobetleri geciriyorum.Kisilik bozuklugu oldugu cok belli.Zaten hic arkadasi filan yok.Ve bunu kendisi de kabul ediyor ve beni kendine rehber tayin etmis durumda.Bu konu hakkinda zaman icersinde az da olsa gelisme kaydetti.Gelelim esas meseleye.Benim o konuyla ilgili bir suphem yoktu.2011 yaz ayinda arabada gunlugunu buldum ve orda bir travesti ile cinsel iliskisini yazmis.Okudum bunlari o an olmek istedim kesinlikle oleydim de bunu gormeyeydim dedim.Ve okudugum gun o olayi yasadigi gune cok yakindi.Yikildim tabii.Kendisine de gosterdim.Cok utandi ve sonra dalga gecmeye vurdu olayi.Ben onlarin hayatlarini cok merak ediyorum falan bi dunya sacmaliklar.Olaydan sonra bende depresyon basladi hatta bi sure dinden bile ciktim o kadar kafayi yemistim ki bir namaz kiliyordum bir icki iciyordum yani ne yaptigimi ben de bilmiyordum.Sadece dusunmemek istiyordum.Inanin uyusturucuya baslayan insanlari anladim.Ama itikatim saglammis ki o yollara girmedim.Psikologa gittim malesef yurtdisinda oldugum icin hemen ilaci dayiyorlar.Bana da ilac yazdilar ilaci kullaniyordum ancak aptallasmaya basladigimi gordum.Ilaci biraktim.Kendim mucadele etmeye basladim.Allahimin izniyle de panikatagi yendim.Kendi kendime telkinler yaptim.Bu surecte o beni izliyordu.Bencilligini bir kenara birakip beni huzursuz etmemek icin fazla yuz goz olmuyorduk.Ve ayrildik.O baska bir daire tuttu kendine.6 ay ayri kaldik.Ama beni hic birakmadi.Surekli mahallemde geziyor.Surekli pesimde.Arar sorar.Ve ben ikinci showumu yaptim.Ortbas etme.Tekrar biraraya geldik.Bu defa farkliydi.Bana sevgisini belli etmeye baslamisti onceden hic etmezdi.Ben sarilinca beni iterdi filan.Beni onceden de asiri kiskanirdi simdi de oyle.Bana asiri bagli.Cinsellik konusuna gelirsek beni en cok dusunduren de bu.Cinsellikle ilgili bir sorun yok.Onu cok cabuk bi sekilde tahrik edebiliyorum.Ve hatta bazen ben onu redediyorum cunku cok istekli.Ayrica dine de yoneldi onceden hic bu konulara meraki yoktu.Su anda bayagi ilgili ve cogu zaman namazini kiliyor.Ayrica duzenli olarak dini sohbetlere katiliyor.Biz baristigimizdan beri bu yaz icin evlenme planlari yapiyorduk.Simdi evlilikten kacma durumlari basladi.Gecen gece uykusundan bir anda uyanip bana ben evlilige hazir degilim dedi.Ben de bisey demedim zaten uykulu sersem gibi birine ne anlaticam o halinde.Zaten evli gibiyiz birlikte yasiyoruz iyi anlasiyoruz arada kavga gurultu oluyor ancak oyle buyuk bi mevzudan cikmiyor Normal seyler yani.Bir ara acaip cocuk istedi.Ve korunmayi birakti.Surekli bir gelgit var ben tam olarak anlayamiyorum.Bir oyle bir boyle.Ne yapacagimi sasirdim.Bu haftasonu geldiginde ayrilmak istedigimi konusacagim.Ve evlilik istememesinin esas sebebinin ne oldugunu soracagim.Anlatmayacak bana anlatmaz cok iyi biliyorum.Ne yapacagimi sasirdim kaldim.Ayrilmaya cok yakinim.Cok seviyorum onun henuz haberi yok ben simdiden ayrilik acisini yasamaya basladim.Haftasonu gelecek.Psikolojik destek almayi kesinlikle kabul etmiyor.

Eski konudan devam etmeyip kendine yeni konu açarsan daha iyi olur canım.
Ama şu konuda haklısın insan yaşamadığı şeyi anlayamıyor çünkü empati yapamıyor.
Özellikle tabu olan ve toplumuza uzak olan bu tip konularda.
Ama bu bunlar yaşanmıyor demek değil elbet.
Birileri yaşıyor ve acı çekiyorlar.
Umarım konusahibi arkadaşın sorunu gibi bir durum yaşamıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…