çocuklarıyla ilgili sevgi veren bir baba...çocuklar için tek sorun aile içi huzursuzluktur oda yok ...ben herseyi alttan alınca problemler olmuyor ..o istediğini yapıyor ben idare ediyorum ..çocuklarada bişey yansımıyor...evimize gelseniz eminim örnek bir çift sanırsınız hatta ne sanslı kadın dersiniz dısardan o derece...ama benim içimde fırtınalar kopuyor o ayrı bişey
allahım ne yazacağımı bile bilmiyorum ...tek bildiğim kafayı yemek üzere olduğum ve bunu kimseyle paylaşamam....ablama ve görümceme söyledim ...ablam ne var yani demezmi????onun ne hissettiği değil ne yaşadığı önemliymiş yani bir erkeğe bişey hissetmesi önemli değilmiş hem bir erkekle bişey yaşasa ne olurmuş çocuğumun babasıymış şşşşş...yıllardır yani ta biz evlenmeden problemleri vardı bana hep depresyon diyordu ...bende ne yapim başta insanlık hali depresyon yaşıyor destek olim dedim sonrasında çocuğumun babsı bu ilişki için onun için mücadele edim dedim ...diye diye 10 yıl geçti ben depresyonlar yaşadım ama her seferinde topladım kendimi çocuğum için...ama birkaç aydır hipnoz cd leri felan dinliyor sözde depresyondan çıkmak için ama kafayı iyice yedi ve bana ısrarla bir hipnozcuya gitmek istediğini söyledi ben izin vermedim delimisin o zaman bir psikiyatriste gidelim dedim bu cd ler senin kafanı iyice karıştırdı izin vermem dedim....ve bana doktorların yardımcı olamayacagını onun kafasındaki pisliğin çözümünün hipnozdan geçtiğini söyledi...ben homoseksüelim bunu beynimden sadece hipnoz siler dedi ben şok oldum ve saçmalama senin tek problemin şımarık kaprisli bencil bir çocuk olman dedim ....lisedeyken tanıdığım homoseksüel bir çocuk vardı hiçte senin gibi merhametsiz bencil agresif değildi dedim ve aldığım cevap beni birkez daha şok etti ''o çocuk seçimini yaşıyor ondan mutlu kendini olduğu gibi kabul etmiş bense yaşayamadığım için çatışmalar yaşıyorum dedi....benim tepkimi görünce yok öyle bişey sadece sen hipnoza izin veresin diye yaptım dedi...ama ben evden çıkardım onu yüzünü bile görmeye katlanamıyorum bana çektirdiği onca şeyi yuttum çocuğum için ama yenilir yutulur bişey değil....onu görünce midem kalkıyor...
Önce tecrübeli bir psikiatrist bence.Hipnoz öyle kendi kendi kendine uygulayabileceği bir şey değil sanırım.Allah kolaylık versin.
şimdi bebege bakmalıyım...yazdıklarınızı sonra okurum...valla herkes istediği gibi düşünebilir kızabilir eleştirebilir problem değil...haklılık payınızda var...ama zaten dogruları yasıyorum iddaam yok sadece çok çaresiz oldugum günlerde bu sayfalardan sizlerin yardımını iyi dileklerini desteklerini çok gördüm allah rrazı olsun onun için merak edenlere cevap yazma sorumluluğunu hissettim.allah kimseye yasatmasın bu yasadıklarımı....
XYZ nin yazdiklarindan cok etkilendim ve harfi harfine inaniyorum cunku bazi soyledikleri birebir benim yasadiklarimla ayni.Pztesi den beri cok kotuyum.Evden disari cikmiyorum.Kimseyle gorusmek istemiyorum.Konuyla ilgili hicbir bilgisi olmayan sirf ahkam kesmek icin yazacak kisilere sesleniyorum Lutfen yapmayin benim canim cok aciyor.Umarim xyz bu yazdiklarimi gorur.Ve anlatmaya nerden basliyim bilemiyorum.Beynimin icinde iki tane ses hic durmadan bagiriyor biri birak git cekme diyor digeri kal cabala.Deger mi degmez mi ayri muamma?Yasamayanin anlamasi imkansiz ancak bir psikayatr anlayabilir elbette.Ancak benim birlikte oldugum kisi bunu kabul etmiyor.Kabul ettirmeye calisin da demesin kimse.Cunku cok denedim.Kisisel gelisim benim ozel ilgi alanim Konu hakkinda birkac egitim aldim ve surekli kitaplar okurum.Insan iliskilerim gayet iyidir.Insan sevince hic oyle hesapladigi gibi seyler olmuyormus malesef.Konuya cok daginik giris yaptim farkindayim.Bir sonraki mesajimda kafami toparlayip anlatmaya calisacagim.Ayni dertten muzdarip olan herkese Allah kolayliklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?