Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

Allah yardımcın olsun ama eşinde istemez böyle olsun emin ol onun elinde olan bişey diilki bu biran önce tedavi görmesini sağla yanında destekçisi ol biliyorum yaşamayan için zor ama sabret...

bu eşinizin tercihi değilki..öyle yaradılmış o napsın..oda istemezdi böyle olmayı..evden kovmak ve yüzünü görmek istememk çok yanlış..bencillik ediyorsunuz..onu anlamaya çalışın ve doktora gidin.. bu bi hastalık hormonal bişey...napsın zavallı...yardımcı olmak yerine iyice itmişsiniz...yazıktır yardımcı olun...aranızdaki şiddeti bilemem tabi..o ayrı konu... ama bu sorun bi rahatsızlık elinde olan bşey değil yapmayın..

allah sabırlar versin.bencede hem kendiniz hem de çocuğunuz için bir uzmana gitmelisiniz.kolay değil,kaldırılacak sey değil.

Beraber bır uzmana gıtmenız yapacagınız en dogru sey . Sonrasında psman olmamak ıcın gıtmelısınz bence.
Guclu olmalı ve esınıze destek olmalısınız .

yaşım sizin kadaR büyük değil ama 10 yıllık bi evlilik düşünüyorumda (tabiki Allah kolaylık versin kolay birşey değil) ben napardım öyle bi durumda dye ona aciz brisymiş gibi davranmamaya da özen göstererek kırmadan yanında olup destek çıkr o durumun içinden birlkde kurtulmaya calışırdım ki byle bi kurtuluş söz konusu olursa evliliginz ve mutluluğunuz açısından cok güzel gelişmeler olur diye düşünüyorum onun zor zamanında yanında olduğunz için çoğu erkekden farklı olarak eşne ve evine dha bağlı olur yanında olup yardımcı olun derim...

Eşinizi kendinizden evinizden uzaklaştırarak onu bu yola daha çok itmeyin derim ben.. Madem oca yıl katlandınız biraz daha deneyebilirsiniz. Birlikte işinin ehli bir doktora gittiğiniz zaman tedavi ilerledikçe eşinin bu durumdan kurtulmak isteyip istemediğini birlikte anlar ona göre önünüze bakarsınız diyorum ben.. Kolaylıklar dilerim size..

Teklifim zor ama bir dene derim.

Konuya dışarıdan bakmaya çalış.

Varsay ki bu adam kanser.Varsay ki ağır tedavilik bir hasta.Tedavi sürecinden geçmesi gerek,sağlıklı bir birey değil.

Kadın olarak değil insan olarak ne yapardın? İşte onu yap.

Tüm bunların sonunda olumlu bir gidişat göremez isen hala,saygını ve sevgini sorguluyor durumda isen,zaten yanıtı kendin bulmuş olacaksın...

kişi kendi isteği olduktan sonra hipnoz tedavisi görebilir bu konuda. ayrıca ona destek çıkmalısın. bellki oda istemiyor böyle olmasını. en iyi hipnoz yapan neresi varsa oraya gidin oturduğunuz muhitteki hipnoz tedavisi uygulayan psikiyatrislerle bi görüşün derim.

çok uzun zaman oldu ...çogunuz merak etmişsiniz hayatımda neler oldugunu onun için yazmak istedim...konuya hakim olmayanlar için kısaca şöyle diyim kocamın eşcinselim acıklamasıyla basladı konu ama sonra kişilik bozuklugu oldugu ortaya çıktı...neyse merak edenler benim yazdıgım mesajı ve devamındaki cevaplarımın hepsini okur....

bu sürecte psikoloğa gidildi ve ona narsistik kişilik bozuklugu tanısı konuldu bunun tedaviyle değişmeyecegi cok zor bir ihtimal oldugu söylendi ve bosanma kararı alındı...bir süre ayrı yasadık çocuga babasının iş için sehir dısında oldugu söylendi....ama çocugun psikolojisi alt üst oldu ve bir gece cenesi kilitlendi agzı mosmor oldu dili geriye kactı Allahım anlatamam inanın çocugum elimde oluyor sandım ...

bu olay gece birde oldu ve ben oturup sabaha kadar hem agladım hem düşündüm ben ne yaparım diye ve sunu anladım ki benim için çocugumun hayatı benim hayatımdan daha degerli benim için...daha ayrı yasarken çocuk bide bosanırsak ne olur dedim...ve hafta sonu çocugu görmeye geldiğinde eger ayrılmak istemezse kalmasına izin verme kararı aldım...ve öyle oldu ayrılmak istemediğini çocugu düşünmemiz gerektini söyledi ve kabul ettim ..biliyorum çogunuz bana su anda çok kızıyorsunuz ama işte bişeyleri birebir yasamak ve karsıdan yorumlamak inanın çooook farklı...kendime güvenemedim çocuguma hem manevi hem maddi yetemeyecegimi düşündüm...ve herseyi sineye çektim herseyine tamam dedim ....ve şimdi asıl bomba çocugum istedi diye kalkıp bide 2.çocugu yaptım

sorunlu bir hamilelik bebekte tarama tesleri felan problemli çıktı cok zor sürecler yasadım ama sükür bebek saglıklı şimdi...ama ne hamilelikte nede lohusalıkta yanımda olmadı hiç o hep kendi dünyasındaydı ...bende bişey beklemedim zaten ....şimdi hala o yıllarda çocuğumda olusan travmaları iyilestirmeye çalısarak gecıyor zamanım ...çocugum ve bebegim onlar için yasıyorum...tek hayalim var yıllar sonra geriye dönüp baktıgımda iyi ki kendimden vazgeçmişim ama çocugumdan vazgeçmemişim demek çocuklarımı saglıklı mutlu kendi ayakları üzerinde duran insanlar oldugunu görmek ...ve yasadıgım her sıkıntıya değdi demek...eşime gelince o hep kendi dünyasındA HALA ben ondan bişey beklemediğim ve onun her dediğine evet dediğim sürece problem yok onun için.....

hıc bısey anlamadım
tamam cocuk onemlıde
ne ıcın yanı bu caba ? nasıl olabılır bu bırde 2.bır cocuk kendınız bu kadarmı degersızsınız?

pardon o kısmı atlamısım ...psikoloğa gittigimiz sure içine ve sonrasında bir daha o konuya hiç girmedi bunu sadece benim onun hipnoza gitmesini onaylamam için söylediğini savundu....cinsel yasama gelince önceden de zaten çok nadirdi...şimdide yok gibi bişey...bi çocuk için zaten sonrası hamilelik lohusallık şimdide ayda yılda bir....

Herşey bir yana
Kabul ettiniz diyelim çocuğunuz için
Ama ikinci çocuk neden ?

Birinci çocuk çok mutlu da ikincisi mi eksikti
Söz hakkı olsa bence doğmak istemezdi
Bunun içinde bir çok sebep varken
Nasıl böyle birşeyi düşünmekle kalmayıp uygulamaya geçirdiniz ben anlamadım

hıc bısey anlamadım
tamam cocuk onemlıde
ne ıcın yanı bu caba ? nasıl olabılır bu bırde 2.bır cocuk kendınız bu kadarmı degersızsınız?

benim önemsizliğim ..evet konu oğlum olunca önemsizim onun o gece ki ve hala yasadıgı şeyleri görseniz yasasanız inanin beni anlarsınız...benim hayatım zaten bitti ama o daha hayatın basında....ve hayatı benim yani annesinin secimleryile sekillenecek ona bunu yapamam...2. çocuga gelince oğlum bu hayatta yalnız kalmasın onun da kanından canından bir kardesşi olsun dedim ...çünkü çok istedi herkesin kardesi var benim niye yok siz birbirinizi sevmiyormusunuz niyelerin arkası gelmek bilmiyordu

çocuklarıyla ilgili sevgi veren bir baba...çocuklar için tek sorun aile içi huzursuzluktur oda yok ...ben herseyi alttan alınca problemler olmuyor ..o istediğini yapıyor ben idare ediyorum ..çocuklarada bişey yansımıyor...evimize gelseniz eminim örnek bir çift sanırsınız hatta ne sanslı kadın dersiniz dısardan o derece...ama benim içimde fırtınalar kopuyor o ayrı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…